Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μια καλή εμπειρία

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος freepassion, στις 19 Φεβρουαρίου 2011.

1. freepassion

freepassion New Member

Μετά από αρκετό ψάξιμο, βρήκα κάποιο ζευγάρι που ήθελε και του άρεσαν τα αμφισεξουαλικά παιχνίδια! Δώσαμε ραντεβού και αφού ήπιαμε καφέ και κουβεντιάσαμε τα θέλω μας, είπαμε να συνεχίσουμε... Πήγαμε στο σπίτι και χαλαρώσαμε πίνοντας ένα ποτό. Μετά από λίγο εκείνη πήγε στην κρεββατοκάμαρα δήθεν ψάχνοντας κάτι. Με φώναξε και την ακολούθησα... με πλησίασε και έριξε στο κρεββάτι... αφού με έγδυσε τελείως άνοιξε το συρτάρι της και άρχισε να ψάχνει... έβγαλε ένα σέξι μάυρο κιλοτάκι, ζαρτιέρες και κάλτσες και με διέταξε να τα φορέσω... Τα φόρεσα και μου είπε ότι είμαι πολύ όμορφος και να περιμένω εκεί. Πήγε στο μπάνιο και μετά από λίγο ήρθαν και οι δύο τους. Εκείνος φορούσε μια ολόσωμη διχτυωτή φόρμα και εκείνη μια δερμάτινη στολή... κάτι όμως εξήχε μέσα από την στολή της.......

Συνεχίζετε....

2. drop

drop New Member

Απάντηση: Μια καλή εμπειρία

αντε ντε..

3. cadpmpc

cadpmpc Contributor

...προφανής η άμεση συνέχεια του σκηνικού...

4. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Μην αργήσεις όμως γιατι δεν είμαστε και λάτρεις των σήριαλ οι πιό πολλοί....γενικά της τηλεόρασης για να είμαι πιό σαφής.
    Λοιπόν?Μετά?

5. Απάντηση: Μια καλή εμπειρία

του χρονου το επομενο επεισοδιο....  

6. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Γιατι καλε μου?
    Φευγεις για μισθοφορος στη Λιβυη ή διασωστης στην Ιαπωνια?

7. Απάντηση: Μια καλή εμπειρία

Τιποτα απο τα δυο. Ο freepassion ομως ισως!  

8. cuckold

cuckold New Member

Η συνέχεια φαντάζομαι θα έχει πολλή περιπέτεια