Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μια κοινωνία χωρίς ταμπού στο σεξ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Boytoygr, στις 7 Δεκεμβρίου 2023.

1. Boytoygr

Boytoygr I Love to Blow Your Mind ...

Το γεγονός ότι μπήκατε εδώ να πηδήξετε και μόνο σας τιμάει που το λέτε εφόσον το υστερόγραφο στο τέλος δείχνει κακή προσωπική εμπειρία,
    προφανώς και τα κίνητρα όλων όσων μπήκαμε εδώ είναι σεξουαλικά σε επίπεδο αναζήτησης καταρχάς.
    Εύχομαι να βρήκατε τον τρόπο τελικά να πηδήξατε.
    Το «μή μου τοὺς κύκλους τάραττε» το έχω ακούσει αλλά δεν καταλαβα ακόμα που ακριβώς σας ενόχλησα? Ο όρος παραφιλία ήταν αυτός που σας έκανε έξαλο?
    Συγνώμη αλλά εξακολουθώ να πιστεύω και θα συνεχίσω να το κάνω ότι όλοι όσοι είμαστε εδώ έχουμε παραφιλικές συμπεριφορες ή επιθυμίες αλλιώς θα είμασταν σε φορουμ με φτιαγμένα αυτοκίνητα και όχι εδώ. Τώρα αν κάποιοι λειτουργούν με στρατιωτική παλαιότητα ειναι πρόβλημα δικό τους και όχι δικό μου.

Πάταξον μεν, άκουσον δε.

2. Venus88

Venus88 Premium Member

Κι εγώ σας ευχαριστώ που επιβεβαιώνετε ακριβώς τα όσα λέχθηκαν παραπάνω. Είναι ξεκάθαρο ότι καμία απάντηση δεν σας κάνει, διότι αφενός δεν υπάρχει απάντηση σε αυτό που ρωτάτε, αφετέρου δεν διαθέτετε την ικανότητα να συζητήσετε. Ή ενδεχομένως έχετε κατανοήσει λανθασμένα την έννοια της συζήτησης, όπως και την έννοια της παραφιλίας.

Καλή συνέχεια κι από μένα λοιπόν.

3. Boytoygr

Αγαπητή Θρυαλλίς σας ζητώ συγνώμη αν σας προσέβαλα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση ένταση γενικά εδώ μεσα σε ένα χαλαρό νήμα.

Η δική μου φώτο έχει μια απ τις φαντασιώσεις μου που έχουν γίνει και εμπειρίες αρκετές φορές

Με την τελευταία παράγραφο νομίζω οτι απάντησα και στα 2 ερωτήματα σας

4. Boytoygr

Καλή συνέχεια αλλά προσωπικά δεν ψάχνω να βρω απαντήσεις αγαπητή Venus88 έθεσα ένα θέμα για συζήτηση ελπίζοντας ότι έχω αυτή την ικανότητα.
    Προφανώς θα γνωρίζετε περισσότερα και για την ανθρώπινη συμπεριφορά αλλά και για την ψυχολογία στο σεξ με βάση αυτά που γράφετε στην τελευταία παράγραφο. Η απλά κλείνετε τα μάτια

5. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Οι παιδοφιλίες, οι κτηνοβασίες, οι νεκροφιλίες καθώς και κάθε είδους πράξη που δεν ενέχει τη συναίνεση και τη σύνεση θα πρέπει να παραμένουν ποινικά αδικήματα όσο σεξουαλικά λιμπερτινιστές επιθυμούν να είναι ορισμένα άτομα.

Από εκεί και πέρα, για μια κοινωνία ψυχικά υγιή, χρειάζεται να μην διαιωνίζει τον όρο παραφιλίες για σεξουαλικές πράξεις που δεν συμβάλλουν στην αναπαραγωγή.

6. Boytoygr

Δεν διαφωνούμε κάπου ̶α̶γ̶α̶π̶ή̶τ̶ε̶ αγαπητή!

Last edited: 19 Δεκεμβρίου 2023
  7. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Κι εσύ για σερνικοπούλι με πέρασες;
    Τρώγω καθημερινώς μια κουταλιά μέλι για να γλυκάνω.

8. Boytoygr

Το χιούμορ συνήθως δείχνει υψηλό δείκτη νοημοσύνης
    Συγνώμη πάντως λάθος μου!

9. Boytoygr

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να τα καταλαβαίνουμε όλα αρκεί να τα αποθηκεύουμε στο πίσω μέρος του μυαλό μας για μελλοντική χρήση

10. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Δεν απαντάω στο τι μπορεί να έχετε στο μυαλό σας, απαντάω σε αυτό που έχετε γράψει στο εναρκτήριο post του νήματος και σε αντίθεση με το τι πιστεύετε, μια χαρά έχω καταλάβει τι ρωτήσατε, εσείς το έχετε καταλάβει;

11. Boytoygr

- Arioch "δεν είμαι σίγουρος ότι έχω καταλάβει τι ακριβώς πραγματευόμαστε"΄
    - Arioch "εγώ μια χαρά κατάλαβα"

Μέχρι να αποφασίσετε αν έχετε καταλάβει ή όχι εσείς ο ίδιος για σας, εύχομαι να πάρετε την παραπάνω απάντηση σαν συμβουλή και όχι σαν συμπέρασμα για το τι έχετε καταλάβει για μένα.

12. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Θα σας το κάνω δεκάρικα τότε:

Δεν ξέρω τι προσπαθείτε να πείτε γιατί αν η θέση σας είναι "πόσο πιο υγιείς θα είμασταν σαν κοινωνία ψυχικά αν υπήρχε απόλυτη σεξουαλική απελευθέρωση χωρίς ηθικούς φραγμούς" τότε, και θα σας το πω τελείως ωμά, είστε για δέσιμο. Αν πάλι αυτό είναι ερώτηση, την απάντησή μου την έχω δώσει ήδη.

Clear now?