Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μια κοινωνία χωρίς ταμπού στο σεξ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Boytoygr, στις 7 Δεκεμβρίου 2023.

1. Venus88

Venus88 Premium Member

2. Seras Victoria

Seras Victoria "Play stupid games, win stupid prizes" Contributor

Βάζω στην άκρη την λέξη παραφιλια γιατί δεν γνωρίζω αν κάποια φετίχ ανήκουν ακόμα σε αυτή την ομπρέλα και δεν με ενδιαφέρει κιόλας αλλά ναι, θα ήταν καλύτερα αν μπορούσαμε οι εδώ μέσα να λέμε με άνεση στον οποίο γουστάρουμε να το πούμε ότι είμαι υποτακτική ή Κυρίαρχος ή γουατεβερ και να μην φοβόμαστε ότι θα μας κοιτάνε σαν ούφατα. Πιο υγιής δεν ξέρω αν θα γινόταν η κοινωνία εν συνόλω αλλά θα έκανε ένα βήμα παραπέρα αποδεχόμενη το μη σύνηθες ως κάτι μη κατακριτέο και αυτό θα ήταν σίγουρα θετικό.

Last edited: 19 Δεκεμβρίου 2023
  3. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Δηλαδή αν γαμήσω τον κώλο σου είναι σεξουαλική πράξη αλλά αν θέλω να σε πονέσω μέσω αυτού είναι παραφιλία;

4. Seras Victoria

Seras Victoria "Play stupid games, win stupid prizes" Contributor

Το DSM πάντως αλλάζει και επαναπροσδιορίζει αρκετές φορες τα δεδομένα του. Ακόμα όμως και για τις παραφιλίες αν δεν κάνω λάθος και αν θυμάμαι καλα, που μπορεί να κάνω λάθος, @Dark_Explorer αν γνωρίζεις καλύτερα διόρθωσε με, γράφει ότι θεωρούνται διαταραχές μόνο αν επηρεάζουν την ψυχοκοινωνική σου κατάσταση. Δηλαδή δεν θεωρείται διαταραχή το να είσαι ποδολαγνος πχ αλλά αν για παράδειγμα δεν βγαίνεις έξω από το σπίτι σου γιατί δεν μπορείς να αντισταθείς στην ενόρμηση να γλείψεις ό,τι πόδι δεις και έτσι γίνεις αντικοινωνικός ναι, λογικά χρειάζεται να ζητήσεις βοήθεια για να μην τυρανιεσσαι. Όταν δηλαδή το φετίχ δεν είναι μέρος των σεξουαλικών σου προτιμήσεων αλλά καταλάμβάνει ολόκληρη τη ζωή σου και σε κάνει δυσλειτουργικό, εκεί είναι το πρόβλημα, όχι αν απολαμβάνεις κάτι στο σεξ εφόσον αυτο είναι συναινετικό.

5. Boytoygr

Boytoygr I Love to Blow Your Mind ...

Είπαμε το χιούμορ δείχνει υψηλό δείκτη νοημοσύνης, το να είσαι μυαλοπώλης όμως καταντά κουραστικό και αδιάφορο

6. Boytoygr

Όταν κάποιος δηλώνει υποτακτικός του αρέσει να του λιώνουν κεριά στο σώμα να τον δένουν να τον φιμώνουν να τον μαστιγώνουν και να τον φτύνουν κάτι που προσωπικά το θεωρώ απόλυτα σεβαστό και όμορφο όσοι έχουν ασχοληθεί επιστημονικά με το θέμα το έχουν βαφτίσει με μια λέξη μαζοχισμό ... και το ευρύτερο σύνολο παρόμοιων πράξεων το έχουν βαφτίσει ως παραφιλία. Εδώ μέσα το συμβούλιο των σοφών κάποιο πρωί μπορεί να το πει τέχνη ή ακόμα και θεική ενέργεια, υπάρχουν κάποιοι βασικοί όροι στην ψυχολογία όποιος θέλει να τους αλλάξει ας το κάνει δεν θα σταθώ εμπόδιο στον μικρόκοσμο του καθενός. Απορώ πως δεν εμφανίστηκαν και flat earthers πάντως στο νήμα... κοντά είναι κάποιοι

7. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Δεν τα κατέω ετουτανά, και ο ντελικανής νηματοθέτης με σνομπάρει και δεν με επιμορφώνει.

8. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Δηλαδή εγώ το κακόμοιρο που απλά μου αρέσει να με έχει σε ένα μπουντρούμι τι να δηλώσω;;;;
    Ας βγάλω το submissive μη βρεθώ ξαφνικά για αναγκαστική αποτρίχωση...
    Πολύ έχω προβληματιστεί τελευταία...
    Άσε που αυτή η συνωμοσία ότι η Γη είναι στρογγυλή ενώ εγώ όταν βγαίνω εθνική βλέπω μπροστά μου μόνο ευθεία, κάπου έχει αρχίσει να μπάζει...    

9. espimain

espimain Contributor

10. sapfw

sapfw out of order Contributor

Παραφιλικιά  

11. Boytoygr

Τυχερή θα έλεγα αν μάλιστα τρως και ξηρά τροφή θα έχεις ελάχιστα έξοδα το μήνα

12. NobodyKP

NobodyKP Contributor

Μα είναι.
    Στατιστικά είναι στα όρια της καμπύλης κανονικότητας (καμπύλης Gaus). Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως πρέπει να μας νοιάζει το τι θεωρεί η κοινωνία (βλ. ο πολύς κόσμος) ως φυσιολογικό για όσο δεν ενοχλούμε κανέναν. Και γι' αυτό δεν μας ενδιαφέρει "τι λέει ο κόσμος". Κοινώς "χεστήκαμε" ;-)

Διότι ΔΕΝ είναι.
    Το οτι μπορει να είναι δύσκολο για εσάς δεν σημαίνει πως αυτό το συμμερίζεται όλος ο κόσμος, ούτε οτι είναι ορθό ως θεώρηση.

Επίσης πρέπει να δεχθείτε πως σε τούτη την ζωή θα συναντήσετε και ανθρώπους που δεν θα συμφωνούν μαζί σας. Ακριβώς επειδή δεν βλέπουμε όλοι τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο και υπό την ίδια οπτική γωνία.

Πάντως "μια κοινωνία χωρίς ηθικούς φραγμούς" μάλλον για κόλαση μου μοιάζει.