Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μια κοινωνία χωρίς ταμπού στο σεξ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Boytoygr, στις 7 Δεκεμβρίου 2023.

1. NobodyKP

NobodyKP Contributor

Σεις είπατε και όχι εγω.

2. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

3. rea..

rea.. Contributor

Εγώ ξέρω τι είπα.. σεις ?

4. NobodyKP

NobodyKP Contributor

Το ερωτηματικό στο τέλος μιας πρότασης δηλώνει ερώτηση και όχι κατάφαση.
    Το αυτό ισχύει και εδω:
    "Και γιατί σας νοιάζει τι λεει ο κόσμος για εσάς? Αν αυτό που κάνετε δεν κάνει κακό σε κανένα?"

5. rea..

rea.. Contributor

Καταλαβαίνω την χρήση του ερωτηματικού, την μαθαμε στο δημοτικό και ακόμα δεν την έχω ξεχάσει, παντως σας ευχαριστώ για τον κόπο της υπενθύμησης.
    Εν ολίγοις, υποστηρίζετε ότι η δημόσια έκφραση της ταυτότητάς μας ΔΕΝ είναι δύσκολη, άρα εύκολη. Θέλετε να επιχειρηματολογήσετε πάνω στην θέση σας ή προτιμάτε να μείνουμε στα .. αινιγματικά ερωτηματικά?

6. Boytoygr

Boytoygr I Love to Blow Your Mind ...

Αγαπήτη μου Just me καταρχάς όταν λέω για την επιστημονική κοινότητα δεν εννοώ τον εαυτό μου ούτε προσπαθώ να το παίξω επιστήμονας ή φιλόσοφος σε αντίθεση με αρκετές μοφάρες εδω μέσα, μιλάω σύμφωνα με αυτά που έχω διαβάσει όπως οι περισσότεροι από μας ελπίζω... αν θέλετε την προσωπική μου άποψη σε αυτό που ρωτήσατε θεωρώ λοιπόν ότι είτε υπάρξει κάποτε μια κοινωνία ελεύθερη χωρίς ταμπού, κάτι αντίστοιχο με τα παιδιά των λουλουδιών σε πιο ευρεία κλίμακα, είτε παραμείνει όπως είναι τώρα με τους θρησκοταλιμπάν να ευνουχίζουν την εξέλιξη με τον σκοταδισμό τους ο όρος παραφιλίες πάντα θα υπάρχει και πάντα έτσι θα λέγεται γιατί αποκλίνουν απ τον φυσιολογικό τρόπο αναπαραγωγής ο οποίος έχει σκοπό την τεκνοποίηση και ο μόνος σκοπός τους είναι η σεξουαλική διέγερση όπως και ο παραφύσιν έρωτας ... τον έρωτα από πίσω δηλαδή τον οποίο εδώ και λίγες ώρες φαντασιώνεται η συμπαθεστάτη @Dark_Explorer και μου ζητάει ass pics...

7. Boytoygr

Ψάξτε στα αρχεία σας μπορεί και να σας έχω στείλει ήδη

8. Boytoygr

Συμπαθάτε με αλλά μου φαίνεται κάπως γλοιώδες κάποιος να δηλώνει ότι δεν θέλει να συζητάει μαζί σου και να βλέπεις συνεχώς reaction του σε ποστ που αναφέρονται σε σένα ... Πείτε πως είναι ένας δικός μου προσωπικός δαίμονας

...και όχι αυτό δεν είναι παραφιλία σε περίπτωση που αναρωτηθεί πάλι η γλυκητάτη @Dark_Explorer

9. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Κι έλεγα ότι κάτι μου θύμιζε η φυσιογνωμία σου...

10. Boytoygr

11. Boytoygr

Ισχύει, θέλει πολύ χρόνο να αλλάξει όλο αυτό και συγχωρέστε με αν στεναχωρήσω κάποιους αλλά έχει βάλει το χεράκι της και η θρησκεία εδω...

12. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Σωστά.
    Η Θρησκεία αναγνωρίζει ως φυσιολογικό σεξ αυτό που γίνεται για αναπαραγωγικούς σκοπούς. Ομοφυλοφιλίες, αλλού είδους σεξουαλικές πρακτικές με στόχο αποκλειστικά την ηδονή, τις χαρακτηρίζει σοδομιστικές/παρά φύσει/παραφιλικές.
    Είναι και η επικαιρότις με το επερχόμενο νομοσχέδιο για τους γάμους και την τεκνοθεσία των ομόφυλων. Έχουν βγει με τις ντουντούκες τα παπαδαριά και όχι μόνο.