Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μια μπαι μου ξεκλειδωσε την πισω πορτα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Maze_, στις 10 Οκτωβρίου 2013.

1. Maze_

Maze_ Maze

πριν 7 χρονια ειχα γνωρισει μια κοπελα μπαι και της την επεσα μιας και ως εκεινη την στιμγη φαντασιωση μου ηταν ενα τριο με δυο γυναικες (οπως σε ολους τουα αντρες πιστευω).Οποτε γυρναει και μου λεει οτι για να μου κατσει και να κανουμε σεξ πρεπει να της υποσχεθω οτι θα μου κανει και αυτη οτι θελει,πραγμα που το εκανα απο την καυλα μου που θα την γαμουσα!Πηγαινουμε σπιτι μου ξεντυνομαστε και αρχιζω το χαμουρεμα και το γαμησι.Το καλυτερο ισπανικο που εκανα στην ζωη μου ηταν τεραστια τα βυζια της τα ποιο μεγαλα που εχω δει και εχω γαμησει παρεπιμπτοντως μου αρεσουν τα μικρα στη8οι!!!σε καποια φαση τρωω και μια σφαλιαρα αδεσποτη χωρις να την περιμενω και ζαλιστηκα..χαχαχα.!Εχω τελειωσει δυο φορες και εκει που ειμαστε ξαπλα στο κρεβατι και απολαμβανω το τσιγαρο μου γυργανει και μου λεει"Τωρα ειναι η σειρα μου να σε κανω οτι θελω" ειδα λιγο το βλεμα της να αλλαζει και να εμφανιζεται ενα πονηρο χαμογελο στα χειλια της!Σηκωνω το φρυδι μου και σκεφτομαι"Τι μου λεει τωρα τα παντα καναμε"κρατησα την υποσχεση μου και της λεω "Ειμαι δικος σου να με κανεις οτι θελεις".Πηδαει απο πανω μου με κοιταει στα ματια και με ρωταει"Σε εχει γλυψει γυναικα το κωλαρακι σου,σε εχει βαλει δαχτυλακι?",της απαντω οχι φυσικα ποτε μια φορα μια γκομενα μου για πλακα πηγε και με ακουμμπισε την τρυπα μου και μονο που δεν την πλακωσα!Σκυβει στο αυτη μου και μου ψιθυριζει"Αυτο θα σου κανω αποψε για αυτο χαλαρωσε για να το απολαυσεις".κατεβαινει χαμηλα, μου ανοιγει τα ποδια και με προσταζει να τα πιασω με τα χερια μου και να τα κρατησω προς τα πισω.Νιωθω την ανασα της και μια καυτη και υγρη γλωσσα να κανει αργους και βασανιστικους κυκλους γυρο απο την κωλοτρυπιδα μου,οι αισθησεις μου κατα ενα περιεργο τροπο οξηνθηκαν.Μου κοβεται η ανασα σαν να με χτυπησε ηλεκτρικο ρευμα τραβιεμαι προσ τα πισω εχω ανατρηχιασει ολοκληρος καθος για πρωτη φορα στην ζωη μου το δαχτυλο της παραβιαζει την πισω πορτα μου....Εκεινο το βραδυ με εκανε να χυσω 9 με 11 φορες εχασα τον λογαργιασμο χαχαχα....
    Απο τοτε η φαντασιωση μου αυτη αν και την εκανα αλλαξε και θα ηθελα να παω με μια κοπελα και να εχει μαζι της ενα δονητη ενα στραπ ον!

2. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

Απάντηση: Μια μπαι μου ξεκλειδωσε την πισω πορτα

φωτο απο την γκομενα να σου πω αν αξιζε ....
    παντα πιστευω οτι αν πηδηξεις την Αντελινα Τζ / Μονικα Μπ .. οποια τελος παντων ειναι των ονειρων σου ... θα χυσεις 9-11 φορες διχως κανενα "βοηθημα" ...
    κακα τα ψεμματα ... αυτο που καβλωνει εναν αντρα , ειναι η ικανοτητα μιας γυναικας να κανει παιδια με τα σημαδια να ερμηνευονται διαφορετικα κατα χαρακτηρα ....
    νεαρη ηλικια , τελειες αναλογιες , υγεια , προσωπικοτητα χωρις προβληματα (κλαψομουνες) κτλ κτλ .. αυτα ειναι που καβλωνουν πραγματικα .... για ολα τα αλλα απλα κοιτας στο καθρεφτη και παντρευεις την αυτογνωσια με τις απαιτησεις σου ...
    εν κατα κλειδι ... δεν υπαρχει πιο καβλωτικο απο ενα 20 χρονο , φοιτητριουλα (να εχει λυμενα τα προβληματα της) , 170+ υψος , <55 κιλων, μακρυ μαυρο ισιο(φυσικα) μαλλι , με βυζια που βρισκονται πλησιον σαγονιου και οχι αφαλου, με μεσουλα να την κλεινεις στην μια παλαμη σου , κωλαρακι στητο ολοστρογγυλο ,μουνακι ροζ περιποιημενο χωρις να κρεμονται μαυρα πραγματα ... χειλακια Αντζελινα, ματακια γατισια και λαιμαργα μυαλουδακι αφελες με εντονες σεξουαλικες αποριες.... να το ντυσεις με ενα see through club wear να το πας να το διασκεδασεις να το ποτισεις και μετα να του πεταξεις τα ματια εξω σε ολες τις στασεις .... ΑΥΤΟ ειναι καβλωτικο ... ολα τα αλλα ειναι υποκαταστατα ... να γυρισει και ο Θεος να σου πει "μπραβο παληκαρι μου ... αξιος" ...
    γι αυτο σας λεω εσας του νεαροτερους ... γαματε τωρα την ομορφια που μπορειτε ... γιατι μετα τα 40 η ομορφια θα πηδιεται μονο με το πορτοφολι σας και θα αρχισετε να γεννατε διαφορες φιλοσοφιες ...

θα ερθει μια μερα που θα ειναι τραγικα ξεκαθαρο ποσο πολυ εχετε βγει απο το παιχνιδι με επαθλο το καλυτερο ...

3. dp77

dp77 male 77

Η τέλεια ιστορία! !! Ελπιζω να είναι αληθινή

ForBiGirl, post: 423772, member: 25022"]πριν 7 χρονια ειχα γνωρισει μια κοπελα μπαι και της την επεσα μιας και ως εκεινη την στιμγη φαντασιωση μου ηταν ενα τριο με δυο γυναικες (οπως σε ολους τουα αντρες πιστευω).Οποτε γυρναει και μου λεει οτι για να μου κατσει και να κανουμε σεξ πρεπει να της υποσχεθω οτι θα μου κανει και αυτη οτι θελει,πραγμα που το εκανα απο την καυλα μου που θα την γαμουσα!Πηγαινουμε σπιτι μου ξεντυνομαστε και αρχιζω το χαμουρεμα και το γαμησι.Το καλυτερο ισπανικο που εκανα στην ζωη μου ηταν τεραστια τα βυζια της τα ποιο μεγαλα που εχω δει και εχω γαμησει παρεπιμπτοντως μου αρεσουν τα μικρα στη8οι!!!σε καποια φαση τρωω και μια σφαλιαρα αδεσποτη χωρις να την περιμενω και ζαλιστηκα..χαχαχα.!Εχω τελειωσει δυο φορες και εκει που ειμαστε ξαπλα στο κρεβατι και απολαμβανω το τσιγαρο μου γυργανει και μου λεει"Τωρα ειναι η σειρα μου να σε κανω οτι θελω" ειδα λιγο το βλεμα της να αλλαζει και να εμφανιζεται ενα πονηρο χαμογελο στα χειλια της!Σηκωνω το φρυδι μου και σκεφτομαι"Τι μου λεει τωρα τα παντα καναμε"κρατησα την υποσχεση μου και της λεω "Ειμαι δικος σου να με κανεις οτι θελεις".Πηδαει απο πανω μου με κοιταει στα ματια και με ρωταει"Σε εχει γλυψει γυναικα το κωλαρακι σου,σε εχει βαλει δαχτυλακι?",της απαντω οχι φυσικα ποτε μια φορα μια γκομενα μου για πλακα πηγε και με ακουμμπισε την τρυπα μου και μονο που δεν την πλακωσα!Σκυβει στο αυτη μου και μου ψιθυριζει"Αυτο θα σου κανω αποψε για αυτο χαλαρωσε για να το απολαυσεις".κατεβαινει χαμηλα, μου ανοιγει τα ποδια και με προσταζει να τα πιασω με τα χερια μου και να τα κρατησω προς τα πισω.Νιωθω την ανασα της και μια καυτη και υγρη γλωσσα να κανει αργους και βασανιστικους κυκλους γυρο απο την κωλοτρυπιδα μου,οι αισθησεις μου κατα ενα περιεργο τροπο οξηνθηκαν.Μου κοβεται η ανασα σαν να με χτυπησε ηλεκτρικο ρευμα τραβιεμαι προσ τα πισω εχω ανατρηχιασει ολοκληρος καθος για πρωτη φορα στην ζωη μου το δαχτυλο της παραβιαζει την πισω πορτα μου....Εκεινο το βραδυ με εκανε να χυσω 9 με 11 φορες εχασα τον λογαργιασμο χαχαχα....
    Απο τοτε η φαντασιωση μου αυτη αν και την εκανα αλλαξε και θα ηθελα να παω με μια κοπελα και να εχει μαζι της ενα δονητη ενα στραπ ον![/QUOTE]
    Ηβυελεια