Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μια νέα αρχή

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος slave32, στις 31 Οκτωβρίου 2021.

1. slave32

slave32 Contributor

Πέρασαν σχεδόν 8 μήνες από τότε που ελευθερώθηκα. Ήθελα να προχωρήσω παρακάτω, αλλά δεν ήξερα τον τρόπο. Φοβόμουν πολύ. Τότε μου καρφώθηκε η ιδέα να ψάξω για κάποιον, ο οποίος θα είναι κυριαρχικός αλλά άσχετος με τον χώρο του βδσμ. Το σκεφτόμουν πολύ, ήξερα ότι είναι σχεδόν ουτοπικό. Πόσω μάλλον αν αυτός δεν έχει σχέση με ομοφυλοφιλικό σεξ. Γράφτηκα σε διάφορα dating sites. Έστελνα σχεδόν τυποποιημένα μηνύματα. "Γεια Σας είμαι ο Άκης 35 ετών αναζητώ κάποιον για να γίνω σκλάβος του. Ξέρω σου φαίνεται περίεργο αυτό που διαβάζεις. Αλλά δώσε μου μια ευκαιρία να σου εξηγήσω" Τα περισσότερα μηνύματα που λάμβανα ήταν από ανθρώπους που αναζητούσαν σεξ, κίνκυ σεξ. Απογοητευόμουν όχι από τους ανθρώπους, αλλά γιατί δεν μπορούσα να βρω αυτό που θέλω ή αυτό που νόμιζα ότι θα ήθελα. Μέχρι που έλαβα το παρακάτω μήνυμα.

''Γεια σου, είμαι ο Γιώργος. Θέλω να μάθω περισσότερα για αυτό που προτείνεις"
    Αρχίσαμε να μιλάμε. Ανταλλάσαμε συνέχεια μηνύματα, του είπα σχεδόν τα πάντα από τις εμπειρίες μου. Μου είπε ότι είναι πολύ μακρυά αυτός από όλα αυτά. Ότι είναι στρ8 και δεν ξέρει αν θα μπορούσε να ανταποκριθεί σε αυτό. Τέλοσπαντων με πολλές πολλές συζητήσεις αποφασίσαμε να βρεθούμε. Ο Γιώργος είναι πενήντα ετών. Έχει ένα μαγαζί που πουλά είδη κιγκαλέριας. Μου ζήτησε να πάω μία Τετάρτη μεσημέρι από τον χώρο εργασίας του.

Ντρεπόμουν πολύ. Έφθασα έξω από το μαγαζί. Πιο μεγάλο από ότι φανταζόμουν. Μπήκα μέσα ήρθε μια κοπέλα να με εξυπηρετήσει. Κάπως δυσαρεστημένη στο πρόσωπο φαίνονταν. Ήταν πέντε λεπτά πριν κλείσουν. Ζήτησα τον Γιώργο. Εκείνος ήρθε, ζήτησε στη κοπέλα να με πάει στο γραφείο του, πίσω και να μου προσφέρει καφέ. Έτσι κι έγινε. Έπινα τον καφέ μου μέχρι που άκουσα τα ρολλά του μαγαζιού να κλείνουν, λέω Άκη ήρθε η στιγμή τώρα.

Πράγματι ο Γιώργος ήρθε στο χώρο που ήμουν, αλλά δεν ήταν μόνος. Ήταν μαζί με έναν άλλον άντρα. Ταράχτηκα λίγο.
    -Μη φοβάσαι, απλά μίλησα στον κολλητό μου για εσένα για την ασφάλεια μου. Δεν ήξερα που μπορεί να μπλέξω.
    Τότε μίλησε ο φίλος του.
    -Ελα ρε μια χαρά παιδί φαίνεται. Εντάξει αυτά που θέλετε να κάνετε είναι παλαβά αλλά δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.
    Τότε ο Κύριος Γιώργος γύρισε προς το μέρος μου.
    -Άκη σε πειράζει να μείνει ο φίλος μου ο Μάνος για καφέ;
    -Εσείς αποφασίζετε Κύριε
    Τον είδα που χαμογέλασε. Μου άρεσε το χαμόγελο του. Αν κι αισθανόμουν άβολα. Δεν είχα φανταστεί ποτέ κάτι τέτοιο.

Καθίσαμε σε ένα τραπέζι εκεί. Οι δυο τους μιλούσαν χωρίς να μου δίνουν σημασία. Μέχρι που ο φίλος του μίλησε
    -Δηλαδή τώρα ο Άκης θέλει να γίνει σκλάβος σου;
    Ο Γιώργος γέλασε λίγο.
    -Γιατί δεν ρωτάς τον ίδιο;
    -Ακη θα γινεις σκλάβος του;
    Έγνεψα το κεφάλι μου. Το ξερα ότι αυτά θα είναι περίεργα μονοπάτια αλλά το ήθελα.
    -Δηλαδή θα μπορεί να σε κάνει ότι θέλει, ακόμα και να σε δέρνει;
    -Και μαστίγιο ακόμη Μάνο.

Έβαλαν τα γέλια. Εγώ κοίταζα το πάτωμα.
    -Έλα ρε αυτός τρέμει σα το ψάρι, θα κλαίει σα μωρό αν τον μαστιγώσεις.
    -Δεν ξέρω μπορεί.. Αλλά φίλε το σκέφτομαι από τότε που μου το είπε. Μου αρέσει πολύ η ιδέα.
    -Θα τον γαμάς κιόλας;
    Σταμάτησε το γέλιο τους.
    -Δεν ξέρω φίλε, εσύ θα τον γαμούσες;
    -Τι να σου πω, πιθανόν ναι.
    Συνεχίζεται..

2. slave32

slave32 Contributor

Ο φιλος του εφυγε. Γυρισε παλι εκει πουημουν

-Γδύσου Άκη
    Τον κοιταξα. Δε περιμενα να το προχωρησει τοσο γρηγορα. Εβγαλα τα ρουχα μου κ σταθηκα μπροστα του.
    -Εχεις πολυ ωραιο σωμα, Ακη. Ολολευκο. Καθολου τριχες. Μπραβο.
    -Σας ευχαριστω.
    Με κοιταζε απο πανω μεχρι κατω. Ηρθε κοντα μου. Δεν με αγγιζε αλλα εχει κατι που με ελκυει τοσο πολυ.
    -Μου αρεσεις, δεν περιμενα να το πω αυτο.
    Του χαμογελασα. Αρχισε να με αγγιζει. Η ανασα μου κοβονταν οσο πλησιαζε τον καβαλο μου.
    -Εχεις καυλωσει πολυ. Τον Εβαλε το χερι του. Αρχισε να με αυνανιζει.
    -Γονατισε
    Επεσα στα ποδια μπροστα του. Ανοιξα το στομα μου.
    -Να σας παρω πιπα?
    -Ναι.. ψιθυριζε.
    Ανοιξα το παντελονι του, του το βγαλα κ ανοιξα το στομα μου. Το καλυτερο τωρα ειναι να τον καμω να ευχαριστηθει. Περιπου 20 λεπτα κρατησε. Εχυσε στο προσωπο μου.
    -Μου αρεσε.
    Δεν ειπε τιποτα αλλο. Με εστειλε να πλυθω κ να ντυθω.
    -Ακη, παμε σπιτι μου?
    -Μαλιστα Κυριε

3. slave32

slave32 Contributor

Τον ακολουθησα με το αυτοκινητο μου. Το σπιτι του ειναι μια μονοκατοικια. Το μερος που μενει ειναι σαν ενα μεγαλοχωριο. Περασα μεσα.

-Βγαλε τα ρουχα σου και ακολουθησε με.
    Εκανα οτι μου ειπε. Πηγαμε στο μπανιο. Με επλυνε.χρησιμοποιησε παγωμενο νερο. Πηρε μια πετσετα μεσκουπισε καιμε πηγε στη κρεβατοκαμαρα του. Εβγαλε τη ζωνη απο το παντελονι του.

-ξαπλωσε μπρουμυτα

Υπακουσα. Θα με εδερνε. Εδεσε ταχερια μου στο κρεβατι. Ξεκινησε να με χτυπαει. Ολες οι ξυλιες στο κωλο. Δυνατες, γρηγορες πολλες. Με εδειρε για πολυ ωρα. Με ελυσε.

-Μου αρεσε. Γυρνα να μου παρεις μια πιπα.

4. slave32

slave32 Contributor

Γυρισα. Ειχε γδυθει και ηταν παρα πολυ καυλωμενος. Κραταγε τη ζωνη στα χερια. Δεν προλαβα να παω κοντα του. Ηρθε απο πανω μου και αρχισε να γαμαει το στομα μου. Ηταν ωραια, με επνιγε πολυ αλλα ωραια. Γαμουσε το στομα μου, το κεφαλι μου με πολυ δυναμη. Ενιωθα την ενταση του μα πιο πολυ οτι τον ευχαριστουσα. Άνοιγα το στομα μου οσο πιο πολυ μπορούσα. Με εβριζε.
    -Γαμαω τη πόρνη μου
    συνεχεια αυτο και οσο πιο πολυ με ελεγε πορνη του τοσο πιο πολυ ηθελα να μπαινει πιο βαθεια στο φαρυγγα μου. Κρατησε πολυ ώρα, ο λαιμος μου αρχισε να ποναει. Βγηκε δεν καταφερα να τον κανω να χυσει. Δεν ξερω τι, αλλα ειχε μπει στο δικο του space. Με χτυπησε μερικες φορες με τη ζωνη του.

-Να στηθω στα 4 να με γαμησετε;

Γελασε.

-Είσαι τοσο πουτάνα τελικά ε;

Με αρπαξε απο το μαλλί και με τράβηξε έξω από το δωμάτιο. Δεν ξερω γιατι αλλα φοβηθηκα.

-Συγγνωμή.

-Σκάσε

με πήγε στο σαλόνι

-Περίμενε εδώ, γονατισε.

Πήγε σε ενα αλλο δωμάτιο. Τον περίμενα γονατιστό. Δεν ηξερα τι να κάνω. όλη η κατάσταση ήταν εκτος λογικης. Ξαναηρθε μετά από λίγο. Μιλουσε στο τηλέφωνο.

-Ελα Μάνο, όλα καλά φίλε. Εδώ τον έχω στο σαλόνι στα γόνατα. Θες να έρθεις;
    Τον έβαλε ανοιχτή ακρόαση.
    -Αν έρθω φίλε, θα τον γαμήσω δεν υπάρχει περίπτωση.
    -Δεν υπάρχει πρόβλημα, για αυτό υπάρχουν οι πουτάνες.

Το έκλεισαν.

-Άκη μπορείς να φύγεις ή να μείνεις από εσένα εξαρτάται.

-Θέλω να γίνω σκλάβος Σας Κύριε.

-Πολύ καλά.

Πήγε πάλι στο δωμάτιο αυτό, έφερε ένα κουτί.

-Το έψαξα το θέμα αρκετά. Πήρα μερικά μαστίγια, χειροπέδες κι ένα κολλάρο. Α κι έναν μεγάλο δονητή 25 πόντων.

Είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό. Με πλησίασε, πέρασε το δερμάτινο κολλάρο στο λαιμό μου. Ήταν σφιχτό.

-Σου πάει. Θες να πεις κάτι μέχρι να έρθει ο Μάνος;

-Μου έχετε θυμώσει Κύριε;

Γέλασε.

-Κάθε άλλο, περνάω καλύτερα από όσο φανταζόμουν. Το στόμα σου γαμιέται πολύ ωραία. Με τον Μάνο έχουμε κάνει παρτούζα ξανά. Με γυναίκα όμως. Θα σε ανοίξουμε καλά μετά. Άλλο;
    -θα με μαστιγώσετε;
    -Φυσικά. Δεν ξέρω για τον Μάνο αλλά εγώ θα σε δείρω πολύ. Αλλά πρώτα να σε γαμήσουμε.

-Μάλιστα Κύριε.

Η πόρτα χτύπησε ο φίλος του ήρθε. Ο αφεντης μου του άνοιξε γυμνός.

-Α βλέπω έχετε αρχίσει χωρίς εμένα.

Γελαγαν. Ήρθε από πάνω μου. Είδε τα σημάδια μου. Σηκώθηκα. Με χούφτωνε άρχισα να καυλώνω.

-Θα τον γαμήσουμε εδώ ή μέσα;

-Θέλω κάτι άλλο

-Τι;

-Πήγαινε τον μέσα, γάμησε τον όπως θες και θα έρθω σε ένα μισάωρο κι εγώ.

-Είσαι φίλος.

Με άρπαξε από τα αρχίδια.

-Πάμε

τον ακολούθησα μέχρι το κρεβάτι. Του έβγαλα τα ρούχα. Δεν ήταν πολύ γυμνασμένος αλλά ψωλαράς.

Δεν έχασε το καιρό του.Έβαλε προφυλακτικό και μαξιλάρια κάτω από τη λεκάνη μου.. Άρχισε να με γαμάει, χωρίς κανένα συναίσθημα. Είμαι μια τρύπα γι αυτόν. Πονάει, είναι πολύ μεγάλος. Βογγάω, δεν μπορώ να το ελέγξω. Νιώθω ένα χέρι να με χαστουκίζει. Δεν είναι το δικό του. Ο αφέντης μου, πότε ήρθε δε κατάλαβα.

-Μάνο να τελειώσεις μέσα στο στόμα του

Με ξαναχαστούκισε. Ενώ έχωσε το μεσαίο του δάκτυλο μέσα στο στόμα μου. Πήγε πίσω από τον Μάνο. Άρχισε να τον γαμάει.

5. slave32

slave32 Contributor

-Γύρνα σκλάβε, το στόμα σου στον πούτσο μου τώρα!!
    Γύρισα αμέσως ο αφέντης μου είχε σταματήσει να τον γαμάει. ο Μάνος ήθελε να κάνει αυτό που του ζήτησε. Τον έβαλε στο στόμα μου σχεδόν αμέσως έχυσε. Με γέμισε. Ο αφέντηςμ ου πήγε κοντά του.
    -Στο είπα από τη πρώτη στιγμή, δεν θα μπορούσαμε να βρούμε καλύτερη πουτάνα.
    Έβαλαν τα γέλια.
    -Μάνο πήγαινε τον στο μπάνιο, ετοίμασε τον και φέρε τον στο σαλόνι.
    Με τράβηξε από το χέρι. Πήγαμε στο μπάνιο. Με έλουσε, έβαλε το σαπούνι παντού. Μέχρι και τα δόντια μου έπλυνε.
    -Καταλαβαίνει ότι το έχουμε ξανακάνει έτσι; με ρώτησε
    -Ναι, Κύριε.
    -Φαίνεται ότι είσαι κι εσύ έμπειρος. Φοβάσαι;
    -όχι, όχι πολύ..
    -Θα έπρεπε.. Στο σαλόνι θα σε βασανίσουμε. Η λέξη σου είναι αυγό. Αν πεις αυγό όλα σταματάνε.
    -Εντάξει
    Με χαστούκισε.
    -Εντάξε Κύριε.
    -Μαθαίνεις γρήγορα. Με άρπαξε από το μαλλί και με πήγε στο σάλονι. Ο Αφέντης καθόνταν γυμνός. Όλοι μας είμαστε γυμνοί. Στο χέρι του έχει μία ξύλινη βίτσα.
    -Μάνο ρίχτου 30 με τη βίτσα στο κώλο
    Ο Μάνος πήρε τη βίτσα, με έβαλε στο πάτωμα στα τέσσερα. Έδεσε τα χέρια μου πίσω από την πλάτη. Το μέτωπό μου στο πάτωμα.
    Ξεκίνησε να με χτυπά. Σχεδόν με όλη του τη δύναμη. Βογγούσα.
    -Μάνο πιο δυνατά
    Στο δέκατο έβδομο χτύπημα, έκλαιγα, ικέτευα για έλεος.
    -Τρίαντα, μπράβο Μάνο.
    Σταμάτησε, προσπαθούσα να βρω ανάσες. Ο κώλος μου είχε πάρει φωτιά.
    -Σκλάβε σήκωσε το κεφάλι σου.
    Ο Αφέντης μου ήρθε από πάνω μου, καυλωμένος. Πήρε το στόμα μου και άρχισε να το γαμάει. Ξεκίνησε αργά, αλλά έγινε γρήγορα έντονο, γρήγορο με έπνιγε.

6. geop

geop New Member

πολύ ωραίο όλο το διήγημα