Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μια πορνοστάρ στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος Konstantinos, στις 3 Μαϊου 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

     

    Η συμπρωταγωνίστρια της Τζούλιας Αλεξανδράτου μίλησε για τα ερωτικά φετίχ
    Την ώρα που πολλά πανεπιστημιακά ιδρύματα αναστέλλουν τη λειτουργία τους λόγω χρεών, η ιέρεια της εγχώριας βιομηχανίας πορνό, πήρε τη θέση του καθηγητή στην έδρα, δίδαξε τα φετίχ του έρωτα και προκάλεσε «έμφραγμα» στις πρυτανικές αρχές.

    Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας απεύθυναν πρόσκληση στην πορνοστάρ Ηλέκτρα Γαλανού προκειμένου να τους λύσει όλες τις απορίες τους σχετικά με διάφορα φετίχ.

    Η εν λόγω πορνοστάρ που έχει παίξει μαζί με την Τζούλια Αλεξανδράτου σε σχετικό DVD, ήταν η επίσημη προσκεκλημένη στο φεστιβάλ που διοργάνωσε η κινηματογραφική λέσχη Ν.Υ.Χ.Τ.Α, μέλη της οποίας είναι φοιτητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

    Η συζήτηση με την πορνοστάρ διήρκησε περίπου 4 ώρες, με τους φοιτητές να την παρακινούν να μείνει περισσότερο, αλλά και να της ζητούν αυτόγραφα!

    Ωστόσο ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, μόλις έμαθε για την εμφάνιση και την ομιλία της πορνοστάρ, λίγο έλειψε να πάθει έμφραγμα.

    «Αν ήταν στο χέρι μου δεν θα επέτρεπα ποτέ να μπει και να μιλήσει στους φοιτητές», δηλώνει στο «Πρώτο Θέμα» ο Ιωάννης Χατζηδημητρίου.

    «Πραγματικά ξαφνιάστηκα όταν έμαθα το αντικείμενο της ομιλίας αλλά και για την παρουσία της. Κάλεσα τα παιδιά αυτά, που είναι μέλη της καλλιτεχνικής αυτής οργάνωσης, και μου μίλησαν για την ελευθερία λόγου και ότι δεν μπορούμε να τους λογοκρίνουμε».

    Newsbeast.gr | ΕΛΛΑΔΑ : Μια πορνοστάρ στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
     
  2. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Απάντηση: Μια πορνοστάρ στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

    Κανένα θέμα, θα έλεγα...
    Η επαφή με την πραγματική ζωή μόνον θετικά μπορεί να συνεισφέρει σε μια ομάδα ατόμων που ουσιαστικά οι ανθρώπινες σχέσεις τους περιορίζονται πρακτικά στην ίδια την ομάδα.
    Διάβασα πολλά υποτιμητικά σχόλια στο blog που αναρτήθηκε το θέμα.
    Από τους ίδιους θαρρώ που αν είχε προσκληθεί ένας κουλουράς, ένας ρακοσυλλέκτης ή ένας ιδιοκτήτης καντίνας με βρόμικα, θα χαρακτηριζόταν ως μια μάλλον θετική προσέγγιση στην κατανόηση των πτυχών της κοινωνίας που ζούμε, από την φοιτητική κοινότητα. Λέω εγώ τώρα...
    ______________________________________
    Αλήθεια γνωρίζετε, πως πίσω από ένα από τα τελευταία Νόμπελ Οικονομίας, ο βραβευθείς έκανε την έρευνά του σε στριπτιζάδικα επί σειράν ετών..?
     
  3. devine_sub

    devine_sub Contributor

    Απάντηση: Μια πορνοστάρ στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

    Ήταν μία ανοιχτή ομιλία σε ενήλικες, για ερωτικές πρακτικές που είναι λιγότερο διαδεδομένες ή γνωστές και οι οποίες μέχρι πρότινος θεωρούνταν "καταδικαστέες" ή ταμπού.

    Δικαιώνει την ύπαρξη του Ακαδημαϊκού Ασύλου, καθώς οι αντιδράσεις των "σκανδαλισμένων" εκπορεύονται από τον σκοταδισμό που κουβαλάμε μέσα μας. Η διεύρυνση του νου, πρέπει να γίνεται προς πάσα κατεύθυνση.

    Όλοι, στα φοιτητικά μας χρόνια, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, μάθαμε πολλά πράγματα για τη σεξουαλικότητά μας. Γιατί όχι από μία πηγή που το κατέχει το θέμα;

    Τέλος, οι τίτλοι περί "πορνοστάρ που δίνει διάλεξη σε πανεπιστήμιο" {μαγκιά της και μπράβο της, imho} είναι απόρροια της κρίσης στα ΜΜΕ: προσπαθούν να πουλήσουν κανένα παραπάνω φύλλο. Το θέμα είναι non-issue.
     
  4. devine_sub

    devine_sub Contributor

    Απάντηση: Μια πορνοστάρ στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

    Κάπου πέτυχα αυτό:

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  5. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: Απάντηση: Μια πορνοστάρ στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

    Και μόλις παρατήρησα πως ο φοβερός και τρομερός, λέμε τώρα, πρύτανης παρενέβη σε μεσημεριανή εκπομπή. Τελικά τι υποβαθμίζει περισσότερο το πανεπιστήμιο; Το να δίνει διάλεξη σ' αυτό μία πορνοστάρ ή το να εμφανίζεται η κεφαλή του, άνθρωπος υποτίθεται του πνεύματος, στην εκπομπή της Τατιάνας;

    Τα θερμά μου συγχαρητήρια, κύριε Χατζηδημητρίου. Πέραν του ότι σαν εκπαιδευτικός δεν είστε κι ό,τι καλύτερο έχει υπάρξει, μάλλον κι ο όρος χρυσή μετριότητα είναι τιμητικός για την περίπτωσή σας, αποδεικνύετε και πως ως πρύτανης είστε πολύ... λίγος.
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  6. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Μια πορνοστάρ στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

    ρεπ ρεπ ρεπ!
     
  7. DragonLady

    DragonLady Regular Member

    Απάντηση: Μια πορνοστάρ στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας



    αι ντα αιντάχο
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  8. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Μια πορνοστάρ στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

    τα βιβλιο παει στο ραφι της βιβλιοθηκης , η σκουπα στο ντουλαπι με τα καθαριστικα και το φαγητο στο ψυγειο .....
    ακομα και ενα βιβλιο οικοκυρικων θα παει στην βιβλιοθηκη και οχι στο ντουλαπι με τα καθαριστικα ...
    ουτε ενα ψητο κοτοπουλο θα μπει στις σελιδες της εγκυκλοπεδιας περι πουλερικων ...

    περιμενω λοιπον να δω αντιδρασεις των ελευθερων αντιληψεων εαν παει ομαδα μητροπολιτων να χοροστατησει στην επομενη Εροτκια με αφορμη την ευλογια των εγκαινιων και κατοπιν να ακολουθισει και ομιλια του αρχιεπισκοπου περι σαρκικων απολαυσεων ...
     
  9. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: Απάντηση: Μια πορνοστάρ στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

    Άτοπος ο παραλληλισμός. Η Erotica είναι μία ιδιωτική εκδήλωση, που γίνεται σε ιδιωτικό χώρο, όπου οι διοργανωτές έχουν τον τελευταίο λόγο σχετικά με το ποιος θα παραστεί και ποιος όχι.

    Ένα πανεπιστήμιο, όμως, οφείλει να είναι ανοιχτό σε όλους, φοιτητές και μη, να επιτρέπει τη διάδοση όλων των ιδεών. Ουδείς μπορεί να απαγορεύσει μία εκδήλωση που οργανώνεται από κάποια ομάδα φοιτητών, ασχέτως αν συμφωνεί ή όχι με το περιεχόμενό της. Δε μπορεί ο κάθε πρύτανης (ναι, στον "αγαπημένο" μου Χατζηδημητρίου αναφέρομαι και πάλι) ν' αποφασίσει τι μπορεί να οργανωθεί μέσα στο πανεπιστήμιο και τι όχι, λες και είναι τσιφλίκι του πατέρα του. Αυτό, άλλωστε, είναι η δημοκρατία: να επιτρέπεις ν' ακούγονται όλες οι φωνές, ανεξάρτητα με το αν σε βρίσκουν σύμφωνο ή όχι.

    Υ.Γ. Μια κι αναφέρθηκες σε μητροπολίτες, ο αγιατολάχ Άνθιμος έχει κάνει αρκετές εμφανίσεις σε εκδηλώσεις του ΠΑ.ΜΑΚ. Με βάση τη δική σου λογική, καθώς δεν υπάρχει τμήμα θεολογίας στο εν λόγω πανεπιστήμιο, κι εκείνος δε θα έπρεπε να 'χει καμία θέση εκεί μέσα.
     
  10. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    Για να δεις ποσο αντιφατικα ειναι τα ποστ που εκανες Durcet σε αυτο το νημα.

    Το θέμα δεν είναι αν είναι ηθική η όχι η διάλεξη της πορνοσταρ, αλλά το αν αυτή εγινε με την συγκατάθεση του πρύτανη που καλώς η κακώς έχει τοποθετηθεί εκεί ως κεφαλή οπως λες.

    Αποφάσισε λοιπόν θα πρέπει ο εκάστοτε πρύτανης να έχει λόγο μιας και έχει τοποθετηθεί εκεί ως κεφαλή, ή θα πρέπει τον ΜΟΝΟ λόγο να τον έχουνε οι φοιτητές ?

    Γιατί αν δέχτουμε πως δεν μπορεί ο εκάστοτε πρύτανης να αποφασίζει για το τι θα οργανωθεί μέσα στο πανεπιστημίο ως αναρμόδιος, τότε δικάιως θα μπορούσαμε να πούμε πως εξίσου ή πολύ περισσότερο αναρμόδιοι να αποφασίζουν για τι θα οργανωθεί μέσα σε αυτό είναι οι φοιτητές.

    Λογικό δεν ακούγεται ?

    Γιατί αν ο πρύτανης δεν έχει λόγο και είναι μόνο για να τον φτύνουνε και να του βάζουνε τούβλα στην πόρτα του γραφείου του ωστε να μην μπορεί να βγει, δεν χρειάζεται να υπάρχει σαν "αξίωμα".

    Προτείνω λοιπον την κατάργηση τής πρυτανικής θέσης σαν ζημιογόνα για το ελληνικό δημόσιο και αχρείαστη.
     
  11. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Πού βρίσκεις την αντίφαση δε μπορώ να καταλάβω. Το ότι κάποιος είναι επικεφαλής μιας αρχής του δίνει το δικαίωμα να έχει λόγο για όλα; Μπορεί να αποφασίζει κατά το δοκούν, με βάση την προσωπική του αισθητική, ηθική, ακόμα και με βάση τις πολιτικές του απόψεις; Ή οφείλει, στα πλαίσια της άσκησης των καθηκόντων του, να εφαρμόζει κάποιους κανόνες και αρχές; Στην προκειμένη περίπτωση, επιχειρώντας να ορίσει τι αποτελεί ιδέα και τι όχι, καταστρατηγεί την αρχή της ελεύθερης διακίνησης ιδεών.

    Κι όχι, δεν είμαι της άποψης πως ο πρύτανης είναι για να τον φτύνουν ή για να... εντοιχίζεται στο γραφείο του. Έχει πλήθος αρμοδιότητες. Ας καθίσει, λοιπόν, ν' ασχοληθεί μ' αυτές, κι ας αφήσει κατά μέρους τις ερμηνείες του τι είναι ιδέα και τι όχι.
     
  12. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    Durcet σ αυτό το νήμα δεν συζηταμε για τον αν ο πρυτανης πρεπει να έχει γενικά λογο για όλα, αλλά συγκεκριμένα και μόνο για τις εκδηλώσεις που γινονται στο πανεπιστημίο.

    Το ερώτημα είναι σαφές. Το ξανακάνω.

    Έχει δικαίωμα λόγου ο πρύτανης για το τι εκδηλώσεις γίνονται μεσα στον χωρο που έχει οριστεί (καλώς η κακώς) επικεφαλής ??

    Ναι έχει.
    Όχι δεν έχει.

    Τι πιστεύεις ?
     
Thread Status:
Not open for further replies.