Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μια υπεροχη σκλαβα, μια αξεχαστη βραδια

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος RealSir, στις 18 Απριλίου 2012.

1. LadyMacbeth

LadyMacbeth New Member

Απάντηση: Μια υπεροχη σκλαβα, μια αξεχαστη βραδια

If you want to be called "Sir" you have to treat your slave as a Sir's slave.
    Θα συμφωνήσω με ~ζωή~.

2. ~ζωή~

~ζωή~ Regular Member

τους διάβασα τους κανονισμούς... το ξέρω ότι απογορεύεται.. γι'αυτό και ότι έγραψα μετά ήταν στα ελληνικά...  

3. ~ζωή~

~ζωή~ Regular Member

λες ότι δεν το πιάνω όπως πρέπει... εσύ καθορίζεις πως πρέπει να το πιάνει κάποιος και πως όχι...;; απλώς διαφορετικά το βλέπω εγώ και διαφορετικά εσύ... μπορεί εσένα να σε καλύπτουν συγκεκριμένα πράγματα... δέξου ότι εμένα με καλύπτουν άλλα...

4. NobodyKP

NobodyKP Contributor

thx ................................................ ;-)

5. TheWildOne

TheWildOne Regular Member

ακριβως ότι σκεφτόμουν και εγώ, ένα πήδημα δεν περιέχει κανένα συναίσθημα. Πως θα εμβαθύνεις αν δεν έχεις μόνιμη σχέση

όλοι είναι αφέντες στον ύπνο τους στον ξύπνιο τους τι γίνετε;

@~ζωή~ καλά κάνεις και βαριέσαι, και εγώ ζητάω διαγραφή αλλα δε μου την δίνουν χαχα

6. tsouknida

tsouknida Regular Member

UnderHerFeet egrapses.... ))))

7. TheWildOne

TheWildOne Regular Member

δε κανετε κανα κλαμπ σε όσους αρέσει το φιστιγκ λεω εγω

8. Enthralling kernel G

Enthralling kernel G Regular Member

Διαφωνώ με την ιδέα ότι θα πρέπει να επιδείξω κι εγώ κι ο οποιοσδήποτε άλλος ένα σχετικό σεβασμό που θα περιλαμβάνει μια ντε και καλά αποδοχή. Άλλωστε όταν προβαίνει κανείς σε δημοσιοποίηση τέτοιων συμβάντων , από κει και πέρα αφήνεται στη δημόσια αιδώ.Περί αυτού δε πρόκειται ?
    Εγώ τι πρέπει να πω τώρα δηλαδή...Μπράβο ?
    Άντε να το πω.Αλλά , νομίζω ότι έχουμε μπλέξει τη ....Και το χειρότερο είναι πως διατηρούμε στο ακέραιο την ψευδαίσθηση ότι είμαστε και σίγουροι γι αυτό που κάνουμε.
    Εκ του συγκεκριμένου επεισοδίου αλλά και γενικότερα απ' αυτά που βλέπω καθημερινά δίπλα μου ,έχω φτάσει πια να είμαι της άποψης πως θα πρέπει να τελειώνουμε σιγά σιγά με το bdsm και να κάνουμε την παραδοχή ότι το μόνο που μας ενδιαφέρει από την όλη υπόθεση είναι το sm της υπόθεσης.Ή ,εν πάσει περιπτώσει ότι μας κόβει ,ακόμη κι επ' αυτού.

Τα κλειστά αυτοαναφορικά συστήματα θα πρέπει να καταλάβουν επιτέλους ότι υπάρχει εκεί έξω κι ένας άλλος κόσμος ,εκτός από το δικό τους ,ο οποίος περιμένει διακαώς την επαφή μαζί τους.

9. DRKN

DRKN Regular Member

η ατερμονη εφηβεια εναντιον μιας γερασμενης κοινοτητας..