Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μια φορά κι έναν καιρό...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος vautrin, στις 8 Ιουνίου 2018.

  1. skia

    skia Contributor

    Εχουμε ερ κοντισια
     
  2. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

     
     
  3. Vakhos

    Vakhos Regular Member

    Ωραία, να παραδεχτούμε πως όλα τα θέματα έχουν συζητηθεί (προσωπικά δεν το ασπάζομαι),αλλά το γεγονός πως πολλά μέλη συμμετέχουν μόνο σε θέματα άσχετα με το bdsm δείχνει σε μένα, πως δεν τους ενδιαφέρει το σπορ. Και παλιά συνέβαινε, αλλά σε άλλο ποσοστό πιστεύω. Ακόμα και σε ένα θέμα που έχει συζητηθεί, πολλές νέες απόψεις χωράνε. Το θέμα είναι να εκφραστούν αυτές οι νέες απόψεις, χωρίς το φόβο της απαξίωσης από τους μαιτρ του είδους, που αποθαρρύνουν όσους το προσπαθούν.
     
  4. brenda

    brenda FU very much

    Οι "μαιτρ" του είδους (αλήθεια, πως ορίζονται) τι άποψη έχουν γι αυτό άραγε;
     
    Last edited: 14 Ιουνίου 2018
  5. Vakhos

    Vakhos Regular Member

    Για μένα ορίζονται, ως αυτοί που απαξιώνουν νήματα και τοποθετήσεις - απόψεις συνφορουμιτών . Την άποψη τους θα ήθελα και εγώ να την ακούσω.
     
  6. skia

    skia Contributor

    Αυτή η καραμέλα της απαξίωσης των νέων απόψεων πραγματικά κουράζει. Κάποιος που θέλει να πει την γνώμη του, ελεύθερος είναι να το κάνει. Γιατί να νοιαστεί για τη γνώμη των άλλων, ειδικά αν έχει επιχειρήματα; Πραγματικά δεν καταλαβαίνω. Για να εκφραστούν όμως νέες απόψεις, πρέπει αυτοί που τις εκφέρουν να έχουν άποψη περί του αντικειμένου που πάνε να μιλήσουν ή αν δεν έχουν άποψη και θέλουν να μάθουν, να βρουν τον τρόπο είτε διαβάζοντας είτε ρωτώντας για να μάθουν έχοντας παράλληλα κι επιμονή κι υπομονή. Το 90% αυτών που αναρτούνται δεν έχουν καμία σχέση με το bdsm όπως το έμαθα. Όταν αγοράζουμε ένα βιβλίο, δε διαβάζουμε το τέλος στην αρχή. Ξεκινάμε από την πρώτη σελίδα.
    Να συμπληρώσω ότι προσωπικά τον όρο ''μετρ'' του είδους δεν τον αποδέχομαι και να είσαι σίγουρος ότι εκείνοι που αυτοπροσδιορίζονται ως τέτοιοι είναι εκείνοι που έχουν κάνει τις μεγαλύτερες πατάτες.
     
    Last edited: 14 Ιουνίου 2018
  7. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Θα θέλατε να εξηγήσετε τι σημαίνει για σας να απαξιώνεται μια άποψη, μια τοποθέτηση, και με ποιόν τρόπο επιτυγχάνεται αυτό;
     
  8. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.


    Λεει καποιος την γνωμη του/της, που για να τη λεει σημαινει οτι αυτο πιστευει, και πεταγονται ενας-δυο-τρεις και του λενε κατι ασχετο : Οτι φοραει γυαλια, εχει μεγαλη μυτη, ειναι χοντρος, οτι ασχετο, στα ορια της προσωπικης προσβολης και ειρωνιας.

    Μια-δυο-τρεις, ή βαριεται και φευγει (και κανουν οι αλλοι αμαν, τον/την διωξαμε) ή αν δεν εχει γερα νευρα ριχνει κανα γαμωμπινελικι, οποτε εμφανιζεται το Μοδερεϊσιον και ριχνει ban γι κακη συμπεριφορα. Για οτι προϋπαρχει, φυσικα γαργαρα.

    Αυτη η διαδικασια λεγεται bulling. Ευρυτατα διαδιεδομενη και αποτελεσματικη.
     
  9. subwhat

    subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

    Ποιος αποθαρρυνεται και ποιος απαξιώνεται;

    Όποιος έχει επιλέξει τρόπο σχετιζεσθαι, οποιος ξέρει για ποιο πράγμα μιλάει, ειναι αδύνατον να απαξιωθεί και να αποθαρρυνθεί.

    Απαξιώνεται αυτός που δεν έχει διαλέξει, που χρειάζεται το χαιδεμα.
     
  10. skia

    skia Contributor

    Για να επηρεαστεί κάποιος, σημαίνει ότι δεν είναι σίγουρος για αυτό που λέει. Αν δεν μπορεί να παίξει μπάλα σε μια δημόσια συζήτηση τη στιγμή που υπάρχουν εκατοντάδες χαρακτήρες που εκφράζονται διαφορετικά, ας μη συμμετέχει εφόσον δεν είναι έτοιμος να το δεχτεί, ώσπου να είναι έτοιμος να υπερασπιστεί τη γνώμη του. Ακούγομαι ωμή, αλλά έτσι είναι τα πράγματα.
    Καταλαβαίνω αυτό που λες, αλλά μη τα δραματοποιούμε τα πράγματα γενικώς. Έχουμε μια τάση μιζέριας κι ειλικρινά είναι τελείως γελοίο.
     
  11. centcool

    centcool Guest

    @anthea[C_M] Θα διαφωνήσω. οι ποιό "αδύναμοι" χαρακτήρες, ή αν θέλουμε οι με πιο "αδύναμη" τεχνική έκφρασης, δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποσιωπoιούνται.
     
  12. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Μιλαμε για την απαξιωση που "τρωει" καποιος, πως και με ποιον τροπο στηνεται και εκτελειται και οχι πως θα αντιδρασει σ αυτην. Σε αυτο αναφερθηκε η @estelwen πιο πανω.