Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μια φράση...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Fun & Games' που ξεκίνησε από το μέλος Nickname, στις 16 Ιουλίου 2020.

1. sapfw

sapfw out of order Contributor

και δηλαδή δεν κατάλαβα... δεν αξίζω εγώ μερικές θυσίες;

2. tithon

tithon Contributor

ανησύχησα, προς στιγμήν.

3. espimain

espimain Contributor

Μου είχε λείψει το υπερβατικό.

4. RAIN

RAIN nefelibata

Ο τελευταίος να κλείσει τη πόρτα.

5. brenda

brenda FU very much

Καλώς ήλθατε στο κλουβί με τις τρελές. Και πάλι...

6. Hematite

Hematite Honey bee

-Αυτό το λεμόνι είχε ζουμί
    -Ουαου, γουστάρω
    -Και γω

7. Kitten

Kitten We monsters are necessary to nature also.

Αφου δεν μπορείς να κάτσεις, δεν θα πάμε

8. Sejanus

Sejanus Omnis in tenebris vita laborat Contributor

θα τον μεθύσουμε την ήλιο..

9. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Ο @Sejanus μου έκλεψε τις πατάτες!

10. Sejanus

Sejanus Omnis in tenebris vita laborat Contributor

δικές μου!!! μουαχαχαχα 

11. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

Μετά από λίγη ώρα ο βοηθός του μάστρο @-Volt- πηγαίνει να ελέγξει την πρόοδο του Μάστερ @mariosxl .
    -Τι ακριβώς βρήκες τόσο υπέροχο;
    -Το ότι καθαρίζεις λάθος αυτοκίνητο. Τι άλλο;
    -Άνθρωπε μου, είσαι καλά; Το μαύρο που είναι δίπλα στην είσοδο δε μου είπες;
    -Πως κάνεις έτσι; Σιγά… Να σου πω, θα πεταχτώ μέχρι την παραλία να κάνω έλεγχο αν γίνεται σωστά η κλωτσιά του Γερανού. Θα έρθεις μαζί μου.
    -Εντάξει, είμαι περίεργος να δω.
    -Πάρε το ποδήλατο και πάμε.
    -Που είναι το ποδήλατο;
    -Ορίστε..
    -Είσαι καλά; Αυτό έχει δονητή στη σέλα!
    Τι να κάνει ο έρμος ο Μάστερ… Κάθεται στο ποδήλατο και μετά από λίγο φτάνουν στην παραλία. Στην παραλία; Όχι ακριβώς… Βρίσκονται μπροστά σε ένα τεράστιο φράχτη, τόσο σε ύψος όσο και σε έκταση. Μια βαριά μεταλλική πόρτα, κλειστή, και μπροστά της ένας φύλακας με ένα χειροποίητο μαστίγιο στα χέρια, εξαιρετικής ποιότητας, λογικά made by @Alice in wonderland . Δίπλα στην πόρτα ένας στύλος και πάνω του δεμένος ένας άντρας γυμνός. Ο φύλακας με μια υπόκλιση προσφέρει το μαστίγιο στο βοηθό.
    -Καλώς σας βρήκα φύλακα.
    -Επιθυμείτε να ρίξετε ένα πούτσο στο Θανάση για το καλωσόρισες;
    -Δώσε μου το μαστίγιο!
    …τουλάχιστον στην αρχή… δεν ήταν εύκολο να μην πει τίποτα μετά από αυτό το χτύπημα!
    -Ναι…
    … συμπληρώνει ο φύλακας.

Του έχεις κάνει την πλάτη σαν
    -Έπρεπε…
    Και τι άλλο να έλεγε… τόσο αίμα με ένα χτύπημα ο Μάστερ δεν είχε ξαναδεί ποτέ, πραγματικά ο βοηθός ήξερε τι έκανε.
    Περνάνε την πόρτα και ο Μάστερ προσπαθεί να καταλάβει αν αυτό που ζει είναι όνειρο ή πραγματικότητα. Ακούει τη φωνή του φύλακα..
    -Γιατί σε λέει @brenda ο φύλακας;
    -Έτσι με λένε.
    -Μα είσαι άντρας!
    -Γεννήθηκα με μουνί
    -Τι λες τώρα! Και αποφάσισες να γίνεις άντρας;
    -Γιατί όχι;
    -Πως.. η Florence Griffith Joyner…
    -Μπρέντα θα με τρελάνεις; Τι κακό είπα;
    -Τι να πω.. @It s @Just_Me
    -Τέλος πάντων.. Τι κάνουν αυτοί εκεί στη @skia ?
    -Δε βλέπεις; Περιμένουν με το νταούλι και το ζουρνά στα χέρια
    -Τι περιμένουν;
    -Να πάει τρεις του Σεπτέμβρη για να τραγουδήσουν
    -Τι να τραγουδήσουν;
    -Τι άλλο;
    Για ένα διάστημα χάλασε ο ζουρνάς και είχαμε μόνο νταούλι. Υποχρεωθήκαμε να τον βάλουμε να το βαράει για να χορεύουν οι αγορές.
    -Τι μέρος είναι αυτό;
    -Την Ιστορία της Ο (histoire d' O) την έχεις ακουστά;
    -Ναι, φυσικά
    -Φαντάσου ένα χώρο εκπαίδευσης σαν αυτόν. Μόνο που αυτός στην ιστορία ήταν μαγαζάκι, εδώ είναι πολυκατάστημα. Ένας χώρος με διάφορα μπουντρούμια για εκπαίδευση κάθε είδους. Συν την ιδιόκτητη παραλία για εκπαίδευση στο
    συν την πίσω αυλή για εκπαίδευση στο
    Ξέρεις τι είναι το αισθησιακό bdsm?
    -Όχι ακριβώς..
    -Και γιατί στην αυλή;
    -Θα με ξεναγήσεις;
    -Την έχεις δει @Traveler ?
    -Γιατί;
    -Γιατί έδωσες δυο τρεις φιλολογικές απαντήσεις στη σειρά. Είπα μήπως χάλασες.
    -Ναι…
    …που είπες. Έλα να σε ξεναγήσω. Ξεκινάμε από το αισθησιακό bdsm. Πάμε να σου γνωρίσω τη Μίστρες @anmaya

Φτάνοντας στην πίσω αυλή ο Μάστερ ακούει κάποιες περίεργες φωνές που δεν του θυμίζουν σε τίποτα το bdsm που γνωρίζει. Βλέπει ένα σκλάβο δεμένο και πίσω του τη Μίστρες να του ξύνει την πλάτη.

-Μίστρες, γιατί τον έδεσες;
    …απαντά ο δεμένος σκλάβος.
    -Γιατί να μην τον δέσει; Ρωτάει ο Μάστερ, όλο απορία.
    -Καλά ντε, δεν είπαμε και τίποτα, εσύ είσαι έτοιμη να μας ρίξεις και έναν πούτσο μόνο επειδή ρωτήσαμε!
    …και επιπλέον …
    -Τι λες μωρή κότα;
    -Το δικό μου δεν είναι σαν τα αλλα!
    …πετάγεται ο βοηθός.
    …ρωτά με απορία ο Μάστερ.
    -Τι να σου εξηγώ… Πάμε και από την παραλία..

Λοιπόν, αυτή είναι η Μίστρες @Amoreisa . Μίστρες, αυτή είναι η καλύτερη κλωτσιά του Γερανού που έχει γίνει ποτέ!!! Τρέμε μίστερ Μιγιάγκι!!!
    -Μα και τώρα σε αγαπάω! Είσαι πάντα το μικρό μου @Sparrow !!!
    -Αχ, Μπρέντα μου, τέτοια μου λες!!
    -Με τίποτα! Έχεις μάθει τόσο καλά την κλωτσιά που θα με αφήσεις στον τόπο!
    -Όχι λέμε!!
    -Ακόμα και αν σου υποσχεθώ…
    Ο Μάστερ κοντεύει να τρελαθεί με αυτά που ακούει. Ξεκινάνε για τα μπουντρούμια. Στο δρόμο δεν αντέχει. Γυρνάει προς τον βοηθό και του λέει κατάμουτρα:

-Τα ¾ εδώ πέρα χρειάζεστε γιατρό.
    Να ξεκινησουμε από τα Σεμινάρια για M/s
    -Γίνονται και σεμινάρια;
    -Βεβαίως! Υπάρχει και αντίστοιχο νήμα στο φόρουμ!
    Μόνο που δεν κατάλαβα γιατί το ονομάσατε Enlightened
    -Αφού έχεις διαβάσει ας ξεκινήσουμε από κάπου αλλού… Εδώ μαθαίνουν daddy και mammy play. Η πρώτη σου Μίστρες στη Δράμα, η @eva_inChains ήταν και η πρώτη καθηγήτρια εδώ. Επίσης, αν και κανονικά με δεσμεύει Του GDPR το κάγκελο...
    θα σου πω ότι εδώ έχουν φοιτήσει και δυο γνωστές σου, η @Vassiliki και η @Hematite .
    Μάστερ, αυτή είναι η υπεύθυνη του τμήματος, η Μίστρες @iolanda
    -Χάρηκα
    -Χάρηκες; Τι κάνεις ξυπνητός τέτοια ώρα; Ε;; Και γιατί δε φοράς ζακέτα;; Θα κρυώσεις!!
    -Βοηθέ, δεν πάμε να φύγουμε καλυτέρα; Όχι τίποτα άλλο, στο τέλος θα γίνω @sapfw Νοταρά και θα βάλω κανένα μπουρλότο!!
    -Δε θέλεις να δεις τουλάχιστον τα καινούργια τμήματα;
    -Ποια είναι αυτά;
    - Ένα της μουσικής, ένα του αθλητισμού και ένα της γεωγραφίας.
    -Τι σχέση έχουν αυτά με το bdsm?
    -Είχαμε πολλά παράπονα στο φόρουμ αυτό το καλοκαίρι. Πολλά μέλη διαμαρτυρήθηκαν ότι διαβάζουν συνέχεια για μουσική και αθλητισμό. Ειδικά για τον αθλητισμό ο @Discerning ανέβασε περίπου 50 σελίδες. Να σκεφτείς ότι η αθλητική ομοσπονδία μας έκανε πρόταση να δίνουμε πτυχία προπονητή.
    Για μουσική έκανε 30 μόνο που σε αυτά προστέθηκαν άλλα 30 από τον @Arioch.
    -Δεν κατάλαβα, αυτό τι σχέση έχει με τα καινούργια τμήματα;
    -Έπρεπε να πείσουμε τα μέλη ότι όλα αυτά τα νήματα έχουν σχέση με το bdsm, θα έφευγαν.
    -Κατάλαβα. Και η γεωγραφία;
    -Έγραψε και ο @Nickname ένα ποστ γεωγραφικού περιεχόμενου. Περίσσευε μια αίθουσα, είναι και οι μαλακίες του Έρντι στην επικαιρότητα, μας περίσσευε κι ένας καθηγητής, ο @espimain . Αυτός ήθελε να διδάξει ισπανικά άλλα έχουμε την @Brt για αυτή τη δουλεια.
    -Έτσι λένε το μαγαζί που βλέπω τους αγώνες του Ηρακλή με τον φίλο μου τον @Kentavros !!!
    -Ναι, ξέρω. Από εκεί πήρε το όνομα της. Ήταν η μοναδική πελάτισσα που πήγε πάνω από μια φορά σε ένα χρόνο.
    - Και γνωρίζει ισπανικά;
    -Στο βιογραφικό της μας έγραψε:
    -Και ήταν αρκετό αυτό;
    -Όχι, αλλά είχε μεγαλύτερα βυζιά από του espimain. Συνδυαστικά, κέρδισε τη θέση με διαφορά στήθους!!
    -Δεν αντέχω άλλο τόση παράνοια εδώ μέσα! Αυτή ήταν η @Θρυαλλίς !!!
    - Αν δεν αντέχεις να βάλεις @χάντρα θαλασσιά!
    -Γιατί;
    -Για να σε προστατεύει!!
    -Φεύγω!!!
    Πιάνει το κινητό να πάρει τηλέφωνο να έρθει κάποιος να τον πάρει. Βλέπει μήνυμα. Ξανά από τη Μίστρες @Stilvi , δεν έχει σκοπό να το βάλει κάτω. Το ανοίγει.

«Έλα σε εμένα και αν το θέλεις θα μετακομίσουμε στην Κομοτηνή»

Χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του… Πλέον το δίλημμα είναι μεγάλο…
    (Πλέον ή Πλέων; Μήπως να πάρω τη βοήθεια του @Sejanus ?)
    Από τη μία οι πίτες του @methodrone , τα σουβλάκια του @estelwen και οι λουκουμάδες του Arioch άμα μείνει Αθήνα μαζί με το δουλικό του τη @dina
    Από την άλλη αν ξαναγίνει το μικρό @Kitten της Μίστρες θα έχει καθημερινή πρόσβαση στα σιροπιαστά του Νεντίμ…
    Πρέπει να σκεφτεί πολύ πριν αποφασίσει. Παίρνει τηλέφωνο…

-Έλα @Σεχραζατ
    -Είπαμε όχι Σεχραζάτ
    - Έλα ρε @leopoldos
    -Στην πιάτσα είπαμε. Γιατί δε με φωνάζεις Σόλων; ΤΙ έπαθες;
    -Συγγνώμη, έχεις δίκιο. Το έφτιαξες το αυτοκίνητο;
    -Ναι, καλέ, τωωωρα…
    -Μπορείς να έρθεις να με πάρεις από εκεί που θα σου πω;
    -Αν δεν αργήσουμε. Έχει πάει ο @tithon να αγοράσει παπούτσια με τακουνιά μαζί με τη φίλη του, την @Invisible Ypsilon .
    -Τακούνια; Γιατί;
    -Κι εγώ αυτό τον ρώτησα και μου απάντησε
    Μετά από λίγη ώρα ο Μάστερ ήταν στο αμάξι του. Ο Σόλων τον είχε μεταφέρει εκεί σε χρόνο μηδέν, βιαζόταν να επιστρέψει σπίτι πριν το καταλάβει ο tithon.
    Ξεκινάει. Μόνο που δεν ξέρει για πού. Μέσα στα επόμενα πέντε χλμ πρέπει να αποφασίσει αν θα στρίψει δεξιά στην Αττική οδό για Μαρκόπουλο, ή αριστερά για Λαμία και να συνεχίσει μετά το ταξίδι μέχρι την Κομοτηνή. Όλες οι γυναίκες της ζωής του μέσα σε δευτερόλεπτα περνάνε μπροστά από τα μάτια του. Από την @subwhat μέχρι και την τελευταία..
    Αφού αφιέρωσε 13 δευτερόλεπτα για όλες ένα δάκρυ τρέχει από τα μάτια του.. Σκέφτεται όλες τις απολαύσεις που είχε στερηθεί στη ζωή του. Όλα αυτά που θα ήθελε να εχει άλλα η σκληρή μοίρα του τα στερεί.

Γλώσσα Πεθεράς από τη Φλώρινα…
    Γύρο σε λαγάνα από το Ναυτάκι στην Πτολεμαΐδα…
    Πίτα από τα Γιάννενα…
    Ρεβανί από τον Χοχλιούρο στη Βέροια…
    Σιροπιαστά του Νεντίμ από την Κομοτηνή..
    Μιλφέιγ από τον Κωνσταντινίδη στη Λάρισα…
    Τρίγωνα Πανοράματος…
    Γλυκό Όπερα από το Μελισσάκι στο Μεσολόγγι…
    και τόσα άλλα…

Και τώρα τι; Να χάσει και τους λουκουμάδες… Άτιμη ζωή…
    Και ξαφνικά… ο από μηχανής θεός!!!
    Τα δάκρυα αυτή τη φορά είναι δάκρυα χαράς!!!
    Το διαφημιστικό που του έδωσε το παιδί στο φανάρι θα αλλάξει όλη τη ζωή του!!
    Τηλέφωνο στη Ντίνα!!

-Μάλιστα Αφέντη! Αναφωνεί αυτή όλο χαρά!!
    -Άλλη φορά να μην αργείς να το σηκώσεις άθλιο δουλικό!
    -Μάλιστα Αφέντη!
    -Λοιπόν, κάνε τη γνωστή παραγγελία από όλα τα μαγαζιά της γειτονίας, ξέρεις εσύ!
    -Μάλιστα Αφέντη!
    -Και κάτι άλλο… Σήμερα κάνει εγκαίνια ένα υποκατάστημα του Νεντίμ 100 μέτρα μακριά από το σπίτι. Πήγαινε και πάρε ένα κιλό από το κάθε είδος σιροπιαστού που έχει!

Κλείνει το τηλέφωνο γεμάτος αυτοπεποίθηση. Ω, ναι. Επιτέλους οι θεοί αποφάσισαν να είναι καλοί μαζί του! Ανοίγει το παράθυρο και φωνάζει, θέλει να ακουστεί σε όλη την Αθήνα!
    -Back in the game!!!
    Στρίβει για Μαρκόπουλο. Τέρμα το γκάζι!! Τέρμα η μουσική!! Σήμερα είναι μέρα χαράς!!!

@RAIN rain
    Go away, go away
    Rain, rain
    Come back again another day!!!

THE END

Last edited: 5 Σεπτεμβρίου 2020
  12. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

This is the end, beautiful friend, the end.
    This is the end, my only friend the end.
    It hurts to set you free but you'll never follow me.
    The end of laughter and soft quotes.
    The end of nights we try to post.
    This is the end.