Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μικρά και μεγάλα πράγματα που μπορεί να μπουν πάνω από το BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος cider, στις 23 Φεβρουαρίου 2009.

  1. Babylon

    Babylon Regular Member

    Ναι, απλα τα ορια μεταξυ του "δεν ασχολουμαι" και "ασχολουμαι" ειναι λεπτα. Εχω κανει εξαιρετικα ενδιαφερουσες συζητησεις με "βανιλα" ατομα, που δεν ονομαζαν τους εαυτους τους βδσμερς αλλα αυτα που εμεις θεωρουμε "βδσμ πρακτικες" τους αφορουν, τους ενδιαφερουν και τα εξασκουν.

    Και αυτο που θελω να πω κυριως, ειναι πως οταν καποιος ψαχνεται γενικως, δεν ειναι δυνατον να του περναει το εναλλακτικο σεξ τελειως αδιαφορο. Ενας ανθρωπος που εχει ανησυχιες, intellect και εχει προβληματισμους δεν γινεται σε ολους τους αλλους τομεις της ζωης του ψαχνεται ενω στο σεξ να θελει να μεινει στη "βανιλια" μια ζωη. Δεν ειναι το βδσμ για εμενα ιδεολογια ζωης, αλλα η "ιδεολογια" ζωης μου με ωθει να ψαχνω και να εξερευνω εναλλακτικες προσσεγγισεις οπως το βδσμ. Οποτε το "ασχολουμαι" τι σημαινει; Ασχολουμαι δεν σημαινει μονο φοραω δερματινα, εχω μαστιγια και στραπον και δεν εχω βανιλα φιλους, αλλα σημαινει επισης "δοκιμαζω εναλλακτικα πραγματα στο σεξ, διαβαζω, συζηταω και ενδιαφερομαι για το βδσμ, ειμαι "περιεργος"" ακομα και αν ειμαι "βανιλα".
     
  2. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Re: Μικρά και μεγάλα πράγματα που μπορεί να μπουν πάνω από το βδσμ

    Αμφιβάλλω σοβαρά αν η σεξουαλική ζωή και οι σεξουαλικές προτιμήσεις και πρακτικές είναι κριτήριο δημιουργίας μιας φιλίας...
     
  3. DiesIrae

    DiesIrae Regular Member

    Δε νομιζω οτι το να ξενιζει κατι σε καποιον τον καθιστα κλειστομυαλο ή για να ειμαι πιο σωστη "αναξιο της παρεας μου"

    διαβαζα χτες αρκετα χλευαστικα σχολια απεναντι σε καποιο μελος που εγραφε για κοπρολαγνεια απο αλλα μελη του φορουμ υποτιθεται ανοιχτομυαλα και που υποτιθεται δε θελουν να κρινονται για τις επιλογες τους

    διαβαζα επισης χλευασμους για τα σκυλαδικα και τους σκυλαδες που τα ακουνε

    κοινω οσο ανοιχτομυαλος κι αν ειναι καποιος εαν κατι δεν του αρεσει πολυ απλα θα το κραζει και θα ξινιζει και πολυ απλα οσο ανοιχτομυαλοι κι αν ειμαστε δε γινεται να συμφωνουμε με ολα

    εχω καποιους φιλους που κοροϊδευουν το bdsm αυτο δε σημαινει οτι δε μπορω να κανω παρεα μαζι τους επειδη οι σεξουαλικες μας προτιμησεις διαφερουν
    μπορω ανετα να συζητησω μαζι τους για πολλα αλλα σημαντικοτερα θεματα

    αυτος ειναι και ο λογος που υπαρχουν φορουμ κοινων ενδιαφεροντων

    αν ηταν τοσο απλο και ευκολο για ποιο λογο να μαζευομαστε εδω και να συζηταμε για καποια ζητηματα ενω μπορουμε να το κανουμε με τους ανοιχτομυαλους φιλους μας?
     
  4. Babylon

    Babylon Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Μικρά και μεγάλα πράγματα που μπορεί να μπουν πάνω από το βδσμ

    !!!

    Καλα ρε παιδια, με ποσους διαφορετικους τροπους πρεπει να πω πως (για εμενα προφανως) δεν ειναι το τι προτιμησεις εχουν οι φιλοι μου το θεμα, αλλα η επικοινωνια και η κοινη ηθικη; Αυτο που λεω ειναι πως αν καποιος θεωρει το βδσμ επικινδυνο, ανωμαλο και σοκαριστικο, πως θα επικοινωνουσαμε και σε οτιδηποτε αλλο; Δεν μπορει κανεις να 'ναι σε ολα στη ζωη του ανοιχτος και σε αυτο να μην ειναι.

    disclaimer: ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΔΣΜ ΦΙΛΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΝΙΛΑ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ. ΕΛΕΟΣ. Πουθενα δεν ειπα πως οι σεξ. προτιμησεις ειναι κριτηριο δημιουργιας φιλιας. Ειπα μαλλον το αντιθετο.

    Εξαρταται απ'το αν θεωρεις τους κλειστομυαλους αναξιους της παρεας σου. Εγω, τους θεωρω. Οχι αναξιους δηλαδη ακριβως, απλα δεν γουσταρω να βρισκονται γυρω μου. Στο αν καθιστα τον αλλον κλειστομυαλο η οχι το να του ξενιζει το βδσμ εξαρταται τι εννοουμε "ξενιζει". υπαρχει το "Καλα, αυτα δεν ειναι για φρικια και ανωμαλους;" και υπαρχει και το "Εμενα περιεργα μου φαινονται ολα αυτα, αλλα δεν εχω ασχοληθει και ιδαιτερα οποτε για πες."

    Αλλο διαφωνουμε, η εχουμε αλλες προτιμησεις και αλλο κραζουμε. Το "κραζω" κατα πασα πιθανοτητα χωρις να καταλαβαινω δειχνει και κλειστομυαλα μαζι με αλλα πραγματα.

    Και εμενα με "κοροιδευουν" οι φιλοι μου για το βδσμ, οπως με κοροιδευουν για το οτι πρωην μου ηταν φλωρος, οπως με κοροιδευουν για το οτι μου αρεσουν οι ρηχες ταινιες με ξυλο, η τα χοντροκομμενα παπουτσια. Ομως με κοροιδευουν για το βδσμ οπως με κοροιδευουν και για αλλες διαφορετικες απο τις δικες τους προτιμησεις, δεν με κοροιδευουν θεωροντας πως αυτο που κανω ειναι ανωμαλο. Υπαρχει διαφορα.

    Δεν ξερω για εσενα, αλλα εγω τωρα που πηγα ενα τετραημερο διακοπες με τις 2 (βανιλα) κολλητες μου, συζητησαμε για την γενια μας και τις κοινωνικες προεκτασεις της οικονικης καταστασης στην οποια μεγαλωσαμε, για την αναπτυξιακη εναντι της ψυχοδυναμικης ψυχολογικης προσσεγγισης και για τον Πιαζε, για τα σχεδια μας για το μελλον και για την "ελαφροτητα" οπως δινοταν σε ενα βιβλιο που ξαναδιαβαζε η μια μετα απο χρονια και για τα βασανιστηρια στην Ελλαδα της χουντας σε ενα βιβλιο που διαβαζα εγω. Παρολες ομως τις προσπαθειες μας το θεμα σχεδον παντα γυριζε το σεξ. Ναι στο σεξ. Mιλουσαμε συνεχως για το σεξ. Και χαιρομουν που μιλωντας για το σεξ μπορουσα να μιλησω για τη φορα που με ειχε βαλει να κατουρησω μεσα σε ενα μπουκαλι με πολυ στενο ανοιγμα, η για την φορα που του εχωσα ενα κερι στον κωλο, χωρις να λογοκρινω τον εαυτο μου. Αλλα παλι, μπορει απλα εμεις να ειμαστε πολυ ρηχες και να μην εχουμε " πολλα αλλα σημαντικοτερα θεματα" να συζητησουμε εκτος απ'το σεξ.
     
    Last edited: 8 Ιουλίου 2009
  5. Dolcett_Cabana

    Dolcett_Cabana Regular Member

    Ωραία. Απο δω και πέρα θα κάνω στους φίλους μου το Babylon Test (tm).
    Αν αντέχουν να συζητήσουν μόνο μέχρι κερί στον κώλο, είναι κλειστόμυακοι και συνεπώς ξεπαρεού.
    Αν το κερί είναι λαμπάδα Transformers, περνάνε στο στάδιο "κοινωνική γνωριμία".
    Αν το κερί είναι λαμπάδα Τransformers, αναμμένο και το session γίνει μέσα στην εκκλησία (φίλος) την ώρα της ανάστασης (κολλητός) και ο "θύτης" είναι ο νονός (best mate), τότε μιλάμε.
     
  6. Babylon

    Babylon Regular Member

    Λοιπον: Ακουστε ολοι προσεκτικα. Ο Dolcett_Cabana ειναι πολυ πολυ στενος μου φιλος. Εχουμε δωσει και ορκο αιωνιας φιλιας τρυπωντας τις παλαμες μας με μαχαιρι (το αλλο μου φετιχ) και κρατωντας χερια μετα.

    Υ.Γ. Αντε, ατιμουτσικο, του χρονου θα σου παρω τη λαμπαδα με τον μπλε Transformer, για να μην ξανααναστατωθεις σαν περισυ με τον κοκκινο που ξεβαφε και νομιζες πως ειχες αιμοροιδες την αλλη μερα...
     
  7. Dolcett_Cabana

    Dolcett_Cabana Regular Member

    Eγω τουλαχιστο νόμιζα ότι ξέβαφα. Εσύ που νόμιζες ότι άρχισες να γεννάς τα αυγά σου κόκκινα και κάποιος ασυνείδητος στα τσούγκρισε;
     
  8. gaby

    gaby Guest

    δέχομαι τις ευχαριστίες και το "στόλισμα" cider   αλλά ειλικρινά, περιμένεις να ξεχωρίζω μικρά από μεγάλα πράγματα στην ηλικία που βρίσκομαι; Το "μεγάλο", διαμορφώνεται από πλείστα "μικρά" πλέον, ενώ δεν είναι ούτε ιδεώδες, ούτε "άξιον εστί". Μόνο τα μικρά μετράνε πλέον. Και τα μεγάλα ακόμα σε μικρά ανάγονται.

    Είχα λόγους που κόλλησα στο μπαράκι, δεν έκανα καλά; Τί κρίμα, πολύ λυπάμαι  

    Λοιπόν (μοι ειπείν) ότι όσοι δεν έχετε ξεμυαλιστεί ποτέ πέρα ως πέρα σε μια ή και περισσότερες, κατά τ άλλα low profile σαδομαζοχιστικές σχέσεις, δεν ξέρετε τί θα πει "τα μυαλά στα κάγκελα" και τί θα πει να βάζει κάποιος σε δεύτερη μοίρα όλα - μα όλα - επειδή, κυριολεκτικά, έτσι του κάβλωσε!

    Γιατί ψελλίζουν μερικοί κατά καιρούς ότι το βδσμ είναι ανατρεπτικό, για τη φιλοσοφική διάσταση του πράγματος, που δεν υπάρχει, παρά μόνον προφασιακά και εφαψιακά; Όχι επειδή τους ανέτρεψε καθιερωμένα, προτεραιότητες, επιλογές, μακροπρόθεσμους στόχους, τρόπο ζωής, οπτικές κ.λπ, κ.λπ;

    Τί έχει για μένα κατά καιρούς γκρεμοτσακιστεί ή εξατμιστεί κάτω απ το BDSM, δηλαδή κάτω από τη σχέση που είχα, όχι το BDSM, concept; Πάρα πολλά! Πρώτα πρώτα, η αγαπημένη μου πολιτική, έπαψα ν ασχολούμαι με αυτήν και δε μου έλειψε διόλου. Μετά, αγαπημένες ασχολίες, φιλίες, γνωριμίες, παρέες, στέκια, τρόποι ντυσίματος, συμπεριφορές, απόψεις, ταξίδια, μικροδιασκεδάσεις, ακόμα και η απόλαυση ενός φαγοποτιού, οργασμοί, ελευθερία λόγου, σκέψης, έκφρασης, συναναστροφής, χρήσης σώματος. Και άλλα, που τώρα μου διαφεύγουν. Και όλα αυτά, επειδή το ήθελα.

    Τί έμεινε ή και αυξήθηκε; Η απόλαυση των αισθήσεων, που αποκομίζω με πολλούς τρόπους, γενικά τον αισθησιασμό μου δεν θα τον έβαζα σε ζύγι σαδομαζοχιστικό, μου αρέσει να απολαμβάνω και απολαμβάνω όπου βρίσκω, χωρίς μέσα μου να ανατρέπεται τίποτα από το BDSM. Όταν είμαι σε καταστάσεις περιορισμού επιιβεβλημένου Έξωθεν, τον δέχομαι και τον απολαμβάνω, σε κάθε άλλη περίπτωση δε μπαίνω σε αυτοπεριορισμούς προκειμένου να βρίσκομαι σε mode, απολαμβάνω τις αισθήσεις μου, όπως μπορώ και όπου βρίσκω, όταν δεν υπάρχει ρέγουλα από Άλλον.

    Τί παρατήρησα ότι είναι σταθερά αδιαπραγμάτευτο; Οι ευθύνες μου απέναντι σε τρίτους και ο να μην πω τώρα! ο εγωισμός μου, που βρίσκει διάφορους τρόπους να απαιτεί τον χώρο που νομίζει ότι του αναλογεί. Συνήθως μασκαρεύεται σε "περί δικαίου αίσθημα", να μη χ***!

    Ως αξία προς τήρηση χωρίς παρεκλίσεις θα έβαζα τη δουλειά μου, τουλάχιστον τους μακροπρόθεσμους στόχους.

    Και όμως! Ούτε μία, ούτε δύο φορές έχω παρατήσει σύξυλη τη δουλειά για να τρέξω για καμία έξαλλη φάση, γι αυτό είχα τη σωφροσύνη να μιλήσω για μακροπρόθεσμους στόχους  

    @ tinkerbelle και Babylon,

    η πιθανότητα ύπαρξης συνειδητών βανίλλα, που δεν δίνουν πεντάρα για το βδσμ επειδή όντως δεν τους αφορά, παίζει διολου;

    Αν και κοντεύω να ξεχάσω πώς είναι οι βανίλλα στην όψη και ούτε με νοιάζει να θυμηθώ, ποτέ δεν τους θεώρησα πιό ρηχούς ή αμαθείς ή άψαχτους από τους into, ιδίως τους συνειδητούς βανίλλα, που έιναι έτσι με γνώση των εναλλακτικών, επειδή το θέλουν.
     
  9. DiesIrae

    DiesIrae Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Μικρά και μεγάλα πράγματα που μπορεί να μπουν πάνω από το βδσμ


    προσωπικα δε συνηθιζω να συζηταω για το τι βαζω στον κωλο μου ή το αν κατουραω και πανω σε ποιον αλλα εφοσον για σενα ειναι σημαντικο στη σχεση εμπιστοσυνης που εχεις με τους φιλους σου παω πασο γιατι προφανως μιλαμε σε τελειως διαφορετικη βαση

    ποτε δε μιλαγα για το τι κανω στο σεξ και δεν εχω σκοπο να το ξεκινησω τωρα ουτε με ενδιεφερε το τι κανουν οι αλλοι για να ειμαι ειλικρινης

    μιλαω για σεξ, μιλαω για Bdsm αλλα σε πλαισια τα οποια εγω θεωρω οτι δεν αγγιζουν πολυ προσωπικες στιγμες μου

    απο ολα αυτα εξαιρειται ο εκαστοτε συντροφος μου



    το να θεωρεις ανωμαλο καποιον επειδη κανει πιπες ναι ειναι τραβηγμενο μαλλον

    το να θεωρεις ανωμαλο καποιον επειδη γουσταρει να τον δερνουν ή να τον κατουρανε σε μια κοινωνια (οχι η μοναδικη) οπου εννοιες οπως το bdsm ειναι απο παρεξηγημενες εως αγνωστες, οχι δε μου κανει εντυπωση

    ειμαι ενας ανθρωπος που πιστευει οτι ακομα και απο τον πιο κλειστομυαλο ανθρωπο μπορω να βγαλω κατι σε μια συζητηση οποτε δεν εχω τετοια διαχωριστικα κριτηρια

    τελος, καποιοι φιλοι μου απλα κοροϊδευουν το bdsm. οι ιδιοι αυτοι φιλοι εαν τους ελεγα ολα οσα κανω μαλλον θα με θεωρουσανε φρικιο. παρολαυτα δεν τους θεωρω κλειστομυαλους παρα μαλλον ημιμαθεις. αλλα ειλικρινα δε με αγγιζει και τοσο. δεν εχω σκοπο να τους βαλω στο κρεβατι μου 
     
  10. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Μικρά και μεγάλα πράγματα που μπορεί να μπουν πάνω από το βδσμ

    Rep 
     
  11. DiesIrae

    DiesIrae Regular Member

  12. Babylon

    Babylon Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Μικρά και μεγάλα πράγματα που μπορεί να μπουν πάνω από το βδσμ

    Ουτε και εγω το συνηθιζω, αλλα μου αρεσει να ξερω οτι εν δυναμει θα μπορουσα να συζητησω για τα παντα με τους στενους μου φιλους, ακομα και για αυτα.

    Επειδη δεν θελεις να μοιραστεις τις σκεψεις, τους προβληματισμους η τις εμπειριες σου, η γιατι φοβασαι τι θα σκεφτουν οι φιλοι σου για 'σενα;

    Αρα, κανεις παρεα με ανθρωπους οι οποιοι ενω ειναι ημιμαθεις πανω στο θεμα, θα σε θεωρουσαν φρικιο. Δεν λεω, αντιπροσωπευτικο παραδειγμα της κοινωνιας μας. Δεν μου κανει εντυπωση λοιπον, το οτι δεν θελεις να συζητας για το τι βαζεις στον κωλο σου η ποιον κατουρας, μαζι τους.

    Δεν εχεις σκοπο να τους βαλεις στο κρεβατι σου. Δηλαδη τους συντροφους σου -που για να μην πω ειναι περισσοτερο "ανοιχτομυαλοι"- δειχνουν τελος παντων περισσοτερη κατανοηση στις βδσμ προτιμησεις σου, απο αλλους κυκλους τους γνωριζεις;

    Φυσικα και υπαρχουν. Ειναι λογικο, ενας συνειδητος βανιλα να μην ενδιαφερεται διολου για το βδσμ, ενω ουτε το κατακρινει ουτε τον σοκαρει. Αλλα ενας συνειδητος βανιλα ειναι συνειδητος επειδη εχει ηδη ριξει καποια σκεψη στο θεμα.

    Οπως ομως η βανιλα κολλητη μου, μου μιλαει για δικα της πραγματα, για τα οποια υπο κανονικες συνθηκες δεν θα εδινα δεκαρα, αλλα με τα οποια ασχολουμαι λογω εκεινης, εστω και σε ενα περιορισμενο πλαισιο, ετσι απαιτω και εγω απο τους κολλητους μου να "ασχολουνται" σε περιορισμενο πλαισιο με το βδσμ επειδη εμενα με αφορα.
     
    Last edited: 9 Ιουλίου 2009