Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μικρές Αγγελίες

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Humour' που ξεκίνησε από το μέλος Ερατώ, στις 20 Σεπτεμβρίου 2016.

1. MindFeeder

MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

.. πάντως έχεις ερωτεύσιμο βλέμμα ...  

2. echo

echo ***

3. Brigitte

Brigitte Contributor

Ζητειται slave/αντικειμενο για να με ζεσταινει τις κρυες νυχτες του χειμωνα και τις ωρες που εργαζεται ο Κ μου. Δε θα υπαρχει σεχ ουτε συναισθηματισμοι, θα ειναι απλα η ζωντανη μου θερμαστρα. Αν τυχει απο το πολυ τριψιμο και χυσει, ενημερωνω οτι θα το επιστρεψω και θα ζητησω και αποζημιωση. Μονο σοβαρες προτασεις    

4. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Είσαι Daddy Dom/Master και ξέμεινες από πάνες για την υ σου στ' άγρια χαράματα. Με αποτέλεσμα να σκούζει τόσο πολύ απ' τα συγκάματα, που ακόμη και το gag basketball που της φόρεσες, να μην φτάνει για να πνίγει τις τσιρίδες της?
    Το στόμα της υ/σ σου έπαθε εμπλοκή απ' τα πολλά "Μάλιστα Κύριε" και δεν ξεκολλούν τα σαγόνια της, για να σε πάρει πούρο Αβάνας?
    Στραβοπάτησες και προκάλεσες συντριπτικό κάταγμα κνήμης στο αγαπημένο σου ανθρώπινο τραπεζάκι?
    Ακόμη χειρότερα, ξέχασες να περάσεις κερί στην πλάτη του υ/σ, που χρησιμοποιείς σαν βιβλιοθήκη και το κατασπάραξαν οι τερμίτες?
    Γλίστρησες και καρφώθηκες σ' ένα strapo και δεν μπορείς να τον αφαιρέσεις απ' τα οπίσθια σου. Και φοβάσαι, ότι στην επόμενη συνάντηση με τους ομότιμους σου, θα προβλέπεται το "κωλοβυθόμετρο" και θα σε εξοστρακίσουν απ' την μυστική αδελφότητα των αληθινών Α/Κ με την ατιμωτική κατηγορία του προδότη κρυφοswitch?

Μην ανησυχείς, κάλεσε την εταιρία μας bdsm busters ( με σήμα τον vanilla, που floggerιάζει ένα πληκτρολόγιο κοιτώντας vintage κινούμενα σχέδια του Felix του γάτου μέσα σ' ένα τσουκάλι με καυτό λάδι ). Έχουμε την λύση για κάθε σου bdsmικό πρόβλημα, 24 ώρες το 24ωρο. Πλήρης εχεμύθεια ( πουλάμε μόνο τα στοιχεία σου σ' εταιρείες που κάνουν έρευνες για τις πολυεθνικές εμπορίου ζαργάνας ), ατσαλένιες κλωστές για τα καπούλια σου, γναθολόγοι όλων των status ( δεν υπάρχουν σαν κατηγορία, αλλά εμείς τους έχουμε ), μαστροεπιπλοποιοί ειδικοί στις εργασίες με κερί μέλισσας του Πάπιγκου.

Και τέλος, μια φορά την εβδομάδα στα κεντρικά μας γραφεία βρίσκεται ο Mr. Wolf απ' το Pulp Fiction, με την ξεσκονίστρα, τ' απορρυπαντικό επιφανειών, τις σφουγγαρίστρες και τον φορητό του υπολογιστή. Πρόθυμος να καθαρίσει οποιοδήποτε είδους ίχνος απ' το αμάξι, το dungeon, την πολυθρόνα σου, θα μπορούσε να σε βάλει σε μπελάδες ( από χρησιμοποιημένα και σαπακιασμένα υ/σ, μέχρι χαλασμένα γάλατα και ελαττωματικές μπαταρίες ).

** Υπενθυμίζω ότι το παρόν νήμα, είναι θεωρητικά χουμοριστικό. Γι' αυτό ή κρυώστε με τις μπούρδες μου ή γελάστε μαζί τους. Μόνο μην τις πάρετε στα σοβαρά χαχα...  

Last edited: 29 Οκτωβρίου 2016
  5. bumblebee

bumblebee Contributor

Εξαφανίστηκε από την περιοχή του Περιστερίου, ο μαύρος πυρετός, που ακούει στο όνομα -Μπλάκι-.
    Είναι ψηλός, χαριτωμένος, δεμένος, προικισμένος, μονίμως ερεθισμένος και έχει το χαμόγελο της Κρέστ.
    Επικοινωνήστε αν ξέρετε κάτι, με τα γραφεία της Μ.Κ.Ο -Μαζί για την ηδονιή- της Ένωσης Υποτακτικών Ελλάδος.
    Δίδετε υψηλή αμοιβή  

6. dina

dina Σκλαβα της Brt Contributor

Ουπς...τον έχω ξεχάσει δεμένο στο υπόγειο μαζί με τον Μανώλη από Πειραιά...
    Σορρυ...

7. Lady Nawashi

Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

Ζητείται υποψήφιο θύμα... εεεεε ρολό κοτόπουλο... εεε άνθρωπος ήθελα να πω, για δέσιμο...
    Στους 50 κόμπους οι 5 δώρο, διατίθεται και δώρο ψαλίδι στο μαγικό βαλιντζάκι.  

Όνομα επιχείρησης : Ο Γόρδιος δεσμός.  

8. bumblebee

bumblebee Contributor

Ζητείται σαμπ για μόνιμη συγκατοίκηση  
    Ζω σε μια πολύ παλιά μισογκρεμισμένη μονοκατοικία στην περιοχή του Μεταξουργείου, με ένα όμορφο και διακριτικό τεράστιο κόκκινο φωτάκι απ ' εξω...

Δέχομαι συχνά επισκέψεις από μοναχικούς φίλους μου από τις 12.00 το μεσημερι μέχρι και τις 03.00 το βράδυ...
    Είμαι πολύ απελευθερωμένος και δεν με ενοχλεί να κυκλοφορεί με τα εσωρουχα της έξω, ουτε κάν μπροστά στους φίλους μου  
    Για αυτήν, σε καθε έναν φίλο που θα έρχεται να πει ενα γεια, θα λέω πάντα και μόνο τα καλύτερα λόγια, για να της ανεβάζω το ηθικό... Οτι έχει όμορφο στήθος, καλλιγραμα ποδια και ότι ειναι πολύ περιποιητικός άνθρωπος....

Ολη μέρα ρέκλα θα την έχω, στο κρεβάτι της και μονο όταν θα την φωνάζω θα σηκώνεται.. να λεει ενα γεια στους φίλους.
    Και αν κάποιος θέλει και αυτός ξεκούραση, ανθρωπος είναι, ας βγαλει τα ρουχα του και ας ξαπλώσει πλάι της.

Ο οικος , που θα συγκατοικήσουμε, θα είναι πολύ φτωχικός.., πολύ μινιμάλ, αλλά θα μοιράζει αγάπη....

- Να μην ενοχλήσουν απατεώνισσες. Αμαν  

Last edited: 30 Οκτωβρίου 2016
  9. bumblebee

bumblebee Contributor

Ανακαινίζεται μπράτ   Για αυτό και χαρίζεται, ολόκληρη η σημερινή ντουλάπα του, που περιέχει :

-> Ακριβά Φορέματα
    -> Ακριβά Εσώρουχα
    -> Ακριβά Καλλυντικά
    -> Ακριβά Μπιζού
    -> Ακριβά Αρώματα

Γιατί δεν μου αρέσουν   Θα πάρει άλλα, τα πιο φτηνά που υπάρχουν.

Θα προτιμηθούν μπράτ και υ : Με κάρτα ανεργίας ή φοιτητικό πάσο για λόγους κοινωνικής πολιτικής.

Last edited: 31 Οκτωβρίου 2016
  10. bumblebee

bumblebee Contributor

Πωλούνται τηλεκατευθυνόμενες ψεύτικες κατσαρίδες και πλαστικά ομοιώματα από ποντίκια.
    Τοποθετούνται διακριτικά σε γωνίες στο κελάρι ή το υπόγειο, αναλόγως που κλειδώνεται εσείς το υ σας.
    Το σετ περιλαμβάνει διακριτικό μικροηχείο που τοποθετείται διακριτικά και κάνει ήχους από φαντάσματα, λυκάνθρωπους και άλλα δαιμονικά στοιχεία.

Καντε την διαμονή του υ σας, στους χώρους διαλογισμού συναρπαστική !
    Εγγυημένο αποτέλεσμα  

Last edited: 1 Νοεμβρίου 2016
  11. mad_hatter

mad_hatter You can always take more than nothing

Ζητειται τσαγιερα με τσαι κρεμα και ζαχαρη... χωρις την αλικη παρακαλω δεν ξερει να εκτιμα τα παρτυ μου

12. Lady Nawashi

Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

Ζητείται ελπις.
    Θα προτιμηθεί τιμή χονδρικής πώλησης, με έξτρα δόσεις λόγω αγοράς σε μεγάλες ποσότητες.
    Οι υποψήφιοι παρακαλούνται να στείλουν δείγμα του προϊόντος, ο προμηθευτής θα επιλεγεί ύστερα από αξιολόγηση.

Τα μεταφορικά δικά μου.