Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

"Μικρές" καθημερινές εντολές

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος undertraining, στις 5 Μαρτίου 2011.

1. undertraining

undertraining Regular Member

Για μένα οι μικρές καθημερινές εντολές είναι ένα απόλυτο φετίχ στη σχέση ενός/μίας υ με έναν/μία Κ. Δεν μιλάμε για εντολές session αλλά για εντολές που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα ενός/ μίας υ όπως συγκεκριμένα αξεσουάρ που πρέπει να φοράει, συγκεκριμένη συμπεριφορά και τρόπος ομιλίας, στυλ ντυσίματος, πράξεις που πρέπει να εκτελεί κτλ. Μερικές φορές μάλιστα είναι και πιο δύσκολες και επώδυνες από τις εντολές ενός session γιατί επηρεάζουν χαρακτήρα και ψυχοσύνθεση του/της υ αλλά ταυτόχρονα καταδεικνύουν και το μεγαλείο της σχέσης που έχει αναπτυχθεί αλλά και το γεγονός ότι μπορεί και να υπάρχει μία σχέση bdsm και καθημερινότητας που έχει συζητηθεί και σε άλλα threads. Συνήθως αυτές οι εντολές διακρίνονται από ευρηματικότητα ανώτερη ακόμα και από το πιο hi tech εξοπλισμό και την απλότητα στην εκτέλεσή τους.

Αναφέρω ένα παράδειγμα τέτοιας εντολής που άκουσα πρόσφατα! Η υ έιχε λάβει εντολή από την Κ της όταν θα πήγαινε να αγοράσει ρούχα ανεξάρτητα αν ήταν η Κ μαζί της ή όχι θα έπρεπε να μη φοράει εσώρουχα (απλό) και στο δοκιμαστήριο θα έπρεπε να αφήνει πάντα μισάνοιχτη την κουρτίνα και να κοιτάει πάντα το σώμα της προς τα μπροστά.... (τρομερά δύσκολο και παρ' οτι καθόλου επώδυνο σωματικά τρομερά εξευτελιστικό για ανθρώπους που ντρέπονται!)

Δύο σημειώσεις..... Εγώ δε θα ξαναψώνιζα στην γειτονιά μου ενώ έχω και αμφιβολίες εάν η υ πραγματικά το έκανε όταν η Κ δεν ήταν μαζί της. Αν όμως το έκανε θεωρώ ότι είναι η απόλυτη αφοσίωση στην Κ μεγαλύτερη από οποιοδήποτε σαδιστικό παιχνίδι σε κάποιο session...

Παρακάλώ όπως συνεισφέρετε τις ιδέες σας, τις σκέψεις σας και τις επιθυμίες σας!!

2. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Απάντηση: "Μικρές" καθημερινές εντολές

Ειναι το χειροτερο σημειο στο οποιο γινομαι εξαλλη και αδυνατω να προσαρμοστω.Οι εντολες για συγκεκριμενο ντυσιμο!
    Ευτυχως ο Κυριος μου δεν εφαρμοζει τετοιες τακτικες εκτος απο καποιες εξαιρεσεις,οι οποιες γινονται αυτοματα εκτελεστεες απο μενα.
    Και θεωρω οτι αν ο/η εκαστοτε Κ εχει την απαιτηση απο την/τον υ του, να φοραει συγκεκριμενα ρουχα,αξεσουαρ....ας τα αγορασει κιολας!
    Οσον αφορα τις εντολες που αφορουν να μην φορω εσωρουχο,να εχω μεσα μου σφηνα την ωρα που οδηγω ή εργαζομαι,μπαλακια που δονουνται κλπ....ευκολο και απολαυστικο!
    Οσον αφορα την συμπεριφορα και την ομιλια.....ανεφικτο.
    Πως μπορει αλλωστε να επεμβει στο πως θα συμπεριφερομαι π.χ. στους συνεργατες μου ή στο γιο μου?
    Οσον αφορα την κοινωνικη μου ζωη μακρια Του...ενας/μια υ ξερει τι πρεπει να κανει και πως να συμπεριφερεται ακομα και μακρια απο τον/την Κ της/του.Τον/την τιμα σαν να ειναι εκεί,μαζί του/της.
    Γενικα απολαμβανω τις εντολες που μου δινονται και πρεπει να εκτελεστουν μπροστα Του.
    Οταν βλεπω την ικανοποιηση στα ματια Του ειναι κατι μαγικο.
    Τωρα ανουσιες εντολες υποτιθεμενης αφοσιωσης και υπακοης απο αποσταση....niente.Τις θεωρω....αχρειαστες.Ευτυχως και ο Κυριος μου!

3. undertraining

undertraining Regular Member

Σαφως και δε μιλούσα για κάτι τέτοιο και δε νοείται κάτι τέτοιο σε οποιαδήποτε μορφή σχέσης....!

Επίσης δεν απέκλεισα τις εντολές που εκτελλούνται μπροστά Του/Της. Απλά μιλούσα για έξυπνες εντολές όχι τόσο συνηθισμένες πρωτότυπες και πιο καθημερινές!

4. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Συγνωμη, αλλα εκφραζω απλα την αποψη μου με αναφορα το νημα σου, δεν κανω καμμια ενσταση, ουτε μομφη στα γραφομενα σου.

Last edited: 6 Μαρτίου 2011
  5. Ninevi

Ninevi Regular Member

Συνήθως τους βάζω να μακραίνουν μαλλιά, να αδυνατίζουν, να γυμνάζονται, τους κλείνω ραντεβού σε οδοντίατρους, διαολοστέλνω ρούχα που δεν μου αρέσουν, τους παίρνω ρούχα ή αξεσουάρ που θέλω να φοράνε, ασκώ έντονη κριτική στους τρόπους τους όταν και αυτοί δεν μου αρέσουν, κοιτάω πάντα να βελτιωθεί το σπίτι τους και η διαβίωσή τους σε αυτό, διορθώνω τα γραπτά των ανορθόγραφων ενίοτε  
    και μετά από όλα αυτά τους καμαρώνω και τους βάζω να μου διηγούνται τις κατακτήσεις τους ενώ τους κάνω άγριο σεξ.

6. Manipulator

Manipulator Regular Member

μάλλον θα χρειάζονται γενικό ρεκτιφιέ! 

7. Ninevi

Ninevi Regular Member

Σπανίως χρειάστηκαν όλο το πακέτο προνομίων που προσφέρω, γιατί περί τέτοιων πρόκειται αλλά όπως βλέπεις, όταν δεν φτάνει η αλεπού την τελειότητα, πηδάει για να την φτάσει ακριβό μου  

Ελπίζω να ξέρεις να τον φτιάχνεις κρασάτο ε;

8. danos

danos Regular Member

Να μ έχει πάντα στο μυαλό της
    Αλλά δυστυχώς αυτό δεν γίνεται κατόπιν εντολής 
    Όλα τ άλλα είναι μπούρδες για μένα 

9. SlaveRose

SlaveRose Regular Member

danouli .. εγώ σ'εχω πάντα στο μυαλό μου .. χωρίς εντολή  

10. danos

danos Regular Member

Γυμνό ή ντυμένο    

11. Mesodo

Mesodo Regular Member

Re: Απάντηση: "Μικρές" καθημερινές εντολές

SM με ολίγη από life coaching. πέρα από την κάβλα του θέματος θα μπορούσες να το κάνεις και reality. πως πανε οι αλλοι και σου ανακαινιζουν το σπίτι...

τηλεόραση δεν έχω, αλλά είμαι σίγουρος πως με κάποιο τρόπο θα είναι πιο ενδιαφέρον από τους άλλους που συνεχώς μαγειρεύουν.

12. MoonMilk

MoonMilk New Member

Εμπιστεύομαι τον Κ μου στο γούστο του και συνήθως μου λέει τι να φορέσω (από την ντουλάπα μου, όχι τι να πάω να αγοράσω). Με εκστασιάζει έτσι και αλλιώς η ιδέα ότι φοράω έξω κάποιο αγαπημένο του φόρεμα.
    Άμα έχει τις κακές του και βγαίνουμε έξω για φαΐ, μου λέει από πριν να παραγγείλω ότι παραγγέλνει και αυτός, έχω περάσει γάμο πίνοντας μόνο νερό και έχω φύγει από εστιατόρια πεινασμένη γιατί παράγγελνε πάντα ότι δεν θα έπαιρνα (γκουρμέ κρέας δυο πιθαμές)
    Άλλες φορές τυγχαίνει να λείπει μέρες και μου δίνει "εντολή" να καθαρίσω πχ το πάτωμα με συγκεκριμένο τρόπο (τρίψιμο με το χέρι).

Δεν επεμβαίνει στις σχέσεις μου με τους συνεργάτες μου και τους γνωστούς μου, μόνο όταν του φαίνεται ότι παραβλέπω κάποια πράγματα και δεν σκέφτομαι καθαρά.