Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μισογυνισμός στο bdsm. Υπάρχει;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος brenda, στις 16 Νοεμβρίου 2018.

  1. Discerning

    Discerning Contributor

    Πόθεν προκύπτουν αυτά τα "στοιχεία"; Kαι είναι τα μόνα;

    Για να δούμε, ελάχιστα μόνο παραδείγματα από τα αμέτρητα της ανοησίας του φεμινισμού, που ουδεμία σχέση έχει με την ισότητα που πρέσβευαν οι Παρρέν και de Beauvoir. Δεν μιλάμε για ακραίες κραυγές εδώ, αλλά για εισχώρηση σε κοινωνικές δομές, στο όνομα της δήθεν πολιτικής ορθότητας που προωθεί το 3ο και 4ο κύμα φεμινισμού.

    Γαλλία: Η υπουργός ισότητας Μαρλέν Σιαπά ποινικοποιεί το φλερτ. Το "κίνημα" MeToo επιτίθεται χυδαία στην Κατρίν Ντενέβ και 99 ακόμα επιφανών γυναικών από το χώρο της τέχνης και των επιστημών, λόγω του ότι προασπίστηκαν τη γυναικεία σεξουαλικότητα και ελεύθερη έκφρασή της.
    Αγγλία: Πανεπιστήμιο καθορίζει πρόγραμμα εξετάσεων στα μαθηματικά, αυξημένο κατά 1 ώρα ειδικά και μόνο για τις φοιτήτριες, με σκοπό να διορθωθούν τα στατιστικά που βρίσκουν τις γυναίκες να υπολείπονται σημαντικά από τους Αντρες στη συγκεκριμένη επιστήμη. Το "κίνημα" MeToo ενοχοποιεί ακόμα και τη χειραψία στους εργασιακούς χώρους και την ταυτίζει με τη σεξουαλική παρενόχληση. (Αξίζει να διαβαστεί η αναφορά της Κέιτ Πάλμερ, αναπληρώτριας διευθύντριας συμβουλευτικών υπηρεσιών στην εταιρεία Ανθρώπινου Δυναμικού Peninsula, στη Βρετανική εφημερίδα Τhe Sun)

    Οσο για την Ελλάδα, ανάμεσα στα δεκάδες τραγελαφικά, αλλά και συμπεριφορές μίσους κατά των αντρών από φεμινίστριες, κυκλοφορούν αφίσες με το "σύνθημα" -Οι νεκροί άντρες δεν κάνουν καμάκι-
     

    Σχετικά με τη καταπάτηση του δικαιώματος της καύλας των γυναικών, πολλώ μάλλον τη θηλυκή υπόσταση των γυναικών με υποτακτικότητα, ούτε συζήτηση. Ο συντηρητισμός, η χρηστοήθεια και ο πουριτανισμός των φεμινιστριών της εποχής τα συνέθλιβε. Επίσης πλείστα όσα τα παραδείγματα διαχρονικά.
     
  2. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Η (επιτυχημένη) συνταγή, λέει το εξής.

    Θα βρεις κάποιον, κάποιαν η μία ομάδα ανθρώπων, και θα την στόχο ποιήσεις. Θα ναι ο εχθρός.

    Κάθε μέρα, λίγο λίγο θα λες όλα τα κακά που κάνει αυτός ο εχτρός. Θα πιανεσαι από οτιδήποτε, μικρό ή μεγάλο, αλήθεια, ψεμμα, κατασκευασμενα στοιχεία, δεν έχει σημασία. Αρκεί να λες. Όσο απίστευτο και να είναι αυτό, λίγη λάσπη κάθε μέρα, κάποια στιγμή θα το πιστέψουν.

    Θα παρουσιάζεσαι σαν η λύση του προβλήματος. Μόνο εσύ μπορείς να δώσεις τη λύση. Μόνο το δικό σου είναι σωστό. Όλοι οι άλλοι είναι λάθος. Είσαι η λύση.

    1934 + 50 και συν πολλά κακά ακόμα. Το περιτύλιγμα αλλάζει. Η νοοτροπία παραμένει ίδια.
     
    Last edited: 29 Ιουνίου 2020
  3. AlexanderV

    AlexanderV Contributor

    Αγαπητέ μου,

    Μία γυναίκα θα βρεθεί σε ορισμένο κλειστό ή ευρύτερο περιβάλλον και θα τύχει δυσμενέστερης μεταχειρίσεως έναντι ενός ανδρός. Μία άλλη γυναίκα θα βρεθεί στο ίδιο ή ανάλογο περιβάλλον και θα τύχει ευνοϊκότερης μεταχειρίσεως έναντι ενός ανδρός. Δύο γυναίκες θα βρεθούν στο ίδιο ή σε ανάλογο περιβάλλον και θα συγκρουστούν σαν οι χειρότεροι εχθροί για το ποια θα κερδίσει την εύνοια. Δύο γυναίκες θα βρεθούν στο ίδιο ή σε ανάλογο περιβάλλον και θα συνεργαστούν ή θα συναγωνισθούν μέσα στα πλαίσια της άμιλλας για το ποια θα κριθεί επαρκέστερη να πληρώσει μία θέση ή να κερδίσει ο,τιδήποτε άλλο.

    Ένας άνδρας θα βρεθεί σε ορισμένο κλειστό ή ευρύτερο περιβάλλον και θα τύχει δυσμενέστερης μεταχειρίσεως έναντι μίας γυναίκας. Ένας άλλος άνδρας θα βρεθεί στο ίδιο ή ανάλογο περιβάλλον και θα τύχει ευνοϊκότερης μεταχειρίσεως έναντι μίας γυναίκας. Δύο άνδρες θα βρεθούν στο ίδιο ή σε ανάλογο περιβάλλον και θα συγκρουστούν σαν οι χειρότεροι εχθροί για το ποιος θα κερδίσει την εύνοια. Δύο άνδρες θα βρεθούν στο ίδιο ή σε ανάλογο περιβάλλον και θα συνεργαστούν ή θα συναγωνισθούν μέσα στα πλαίσια της άμιλλας για το ποιος θα κριθεί επαρκέστερος να πληρώσει μία θέση ή να κερδίσει ο,τιδήποτε άλλο.

    Το να κλείνουμε τα μάτια στη σωματική ή ψυχολογική βία που ασκείται σε ορισμένες γυναίκες από άνδρες είναι απλά αυτό: εθελοτύφλωση.
    Το να κλείνουμε τα μάτια στην ψυχολογική και δευτερευόντως σωματική βία που ασκείται σε ορισμένους άνδρες από γυναίκες είναι εξίσου εθελοτύφλωση.

    Για τους σωματικούς βιασμούς υπάρχουν νόμοι και το αν θα εφαρμοστούν αναλόγως δυστυχώς εξαρτάται σε αξιόλογο βαθμό από τους έμψυχους φορείς απονομής δικαιοσύνης. Όπως αντίστοιχα δυστυχώς δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα αποκατασταθεί ο σεβασμός της στενότερης ή ευρύτερης κοινωνίας στην προσωπικότητα του ατόμου που δολίως κατηγορήθηκε για βιασμό.

    Στον εργασιακό χώρο οι γυναίκες ενδέχεται να τύχουν πιο συχνά σεξουαλικής παρενόχλησης από άνδρα προϊστάμενο άμεσα ή έμμεσα συνδεόμενης με τη διατήρηση της εργασιακής τους κατάστασης. Ωστόσο, άνδρες ενδέχεται να τύχουν σεξουαλικής παρενοχλήσεως εξίσου από γυναίκα προϊσταμένη.

    Για κάθε αδικία που μπορεί να επικαλεστεί μία γυναίκα που δεν τα έχει βρει έτοιμα, αντιστοίχως μπορεί να επικαλεστεί ένας άνδρας που δεν τα έχει βρει έτοιμα.

    Δεν αντλούν όλοι οι άνδρες πλεονεκτήματα από την εκμετάλλευση ενός ορισμένου αριθμού γυναικών. Για την ακρίβεια οι λιγότεροι αντλούν πλεονεκτήματα, αλλά καλείται να εισπράττει το μένος η πλειοψηφία αυτών.
    Δεν αντλούν όλες οι γυναίκες πλεονεκτήματα από το να πατάνε πάνω σε άλλους για να προχωράνε εκείνες.Για την ακρίβεια οι λιγότερες αντλούν πλεονεκτήματα, αλλά καλείται να εισπράττει το μένος η πλειοψηφία αυτών.

    Σε γενικές γραμμές σε αυτόν τον πλανήτη η μειοψηφία είναι εκείνη που κάνει ακρότητες κάθε μορφής. Η πλειοψηφία είμαστε απλά μετριότητες που γκρινιάζουμε συνεχώς, ανεξάρτητα αν έχουμε πραγματικά αδικηθεί ή όχι, που απλά ανεχόμαστε να μας πηδάνε σε όλα τα επίπεδα και βγάζουμε τον καημό και τα απωθημένα μας όπου μας παίρνει. Τίποτα καινοτόμο. Τα κλασικά: το ανθρώπινο κοπάδι. Κυριαρχία και υποταγή στην πραγματική ζωή σε πραγματικό χρόνο. Και λέμε και "ευχαριστώ Αφέντη/Αφέντρα. Μήπως να μας γαμήσετε λιγάκι παραπάνω? Εμείς αντέχουμε πάντως".
     
    Last edited: 29 Ιουνίου 2020
  4. blonde mermaid

    blonde mermaid Contributor

    Λέτε ενδέχεται....
    Πόσο σίγουρος είστε γι'αυτό;
    Έχει τύχει στην αντίληψη σας άντρας να υποστεί σεξουαλικής παρενόχλησης στον χώρο εργασίας από γυναίκα;
    Να κάνουμε μια δημοσκόπηση δημόσια και ειλικρινή.
    Ας βγουν να μιλήσουν πόσες γυναίκες και πόσοι άντρες έχουν υποστεί σεξουαλική αντιμετώπιση η σεξουαλικό εκβιασμό στον χώρο εργασίας τους από το αντίθετο φύλο
    Το λέω από προσωπική εμπειρία διότι είμαι από αυτές που άπειρες φορές έχω χάσει εργασία γιατί δεν δέχτηκα να μου πιάσει τον κώλο ο προϊστάμενος η να καθήσω στο αφεντικό.
    Προτιμώ να είναι άνεργη από το να βγάζω το νινί μου σε δημοπρασίες για μια θέση!
    Πόσες άλλες γυναίκες είναι στην αντίστοιχη θέση μαζί μου ξέρετε, γνωρίζετε;Εγώ πολλές!!
    Και αυτά στον δικό μας τον πολιτισμό όχι αλλού μην φανταστείτε.
    Όσων η ζωή δεν τους χαρίζεται και προτιμούν να παλέψουν να αποδείξουν την αξία τους,αντί να προσφέρουν τον εαυτό τους στον προϊστάμενο η όπου αλλού, πιστέψτε με δεν είναι καθόλου εύκολη.
    Ούτε θα βγουν ποτέ να κατηγορήσουν ότι οι άλλοι (οι άντρες ντε) έχουν περισσότερες ευκαιρίες η δεν αντιμετωπίζονται ως σεξουαλικά αντικείμενα!
    Αυτά για όσους θεωρούν ότι η ζωή των γυναικών είναι πιο εύκολη γενικά!
     
  5. tithon

    tithon Contributor

    επειδή προσωπικά είμαι ιδιαίτερα αξιέραστος, και δεν κρύβονται αυτά, μου 'χει τύχει τρεις τέσσερεις φορές, απ' όσο θυμάμαι στα γρήγορα, να «προτιμηθώ» και εξ αυτού· αλλά και να εμποδιστώ εξ αυτού από «προιστάμενους» αλλά και «υφιστάμενους». αυτό το χαρακτηριστικό είναι κομμάτι της «αξίας» μου, δεν είναι απαξία. κι ο ίδιος προτιμώ γύρω μου ευχάριστους ανθρώπους αντί μόνον «ικανούς» στην διεκπεραίωση μιας εργασίας, αν έχω επιλογές. καθετί έχει ανάλογο κόστος.

    επειδή, επιπλέον, τα παραπάνω είναι προσωπική μου περιπτωσιολογία, έχω διαπιστώσει εξ αυτών κι εξ άλλων οτι είναι εύκολο και βολικό να δικαιολογηθώ στον εαυτόν μου οτι έχασα ένα προτζεκτ γιατί δεν έδωσα μίζα ή δεν κάθησα στον χρηματοδότη ή στο περιβάλλον του, άλλοτε βάσιμα κι άλλοτε όχι τόσο. ποικίλες δυσκολίες στις δουλειές μας και στην καθημερινότητά μας αντιμετωπίζουμε οι περισσότεροι. πολύ κρίσιμη είναι η οικονομική δυσκολία υπό την οποία αντιμετωπίζουμε αυτές τις δυσκολίες ή «δυσκολίες». οι άλλοι παράγοντες, όπως οτι είμαι ιδιαίτερα αξιέραστος, και τίποτε δεν μπορώ να κάνω γι αυτό, και με βαραίνει, είναι περισσότερο διασκεδαστικές κι εκτονωτικές ως αφηγήματα στις παρέες, παρά εμπόδια.  

    ο καθένας έχει, αναλόγως, τις διευκολύνσεις του και τις δυσκολίες του. σε κάθε τομέα, μαζί και στον επαγγελματικό.
     
  6. estarian

    estarian New Member


    Πόσο δίκιο!!!
     
  7. trterterterterter

    trterterterterter Speak the words that drag me to surrender!

    Μα δεν φέρνεις επιχειρήματα για να το υποστηρίξεις αυτό, και εγώ λέω ότι οι άντρες δεν έχουν καθόλου ίσες ευκαιρίες με τις γυναίκες. Όταν λές κάτι πρέπει να το υποστηρίζεις με επιχειρήματα.

    Γιατί οι γυναίκες δεν είναι ίσες με τους άντρες; Για Α,Β,Γ λόγο...

    Ο Φεμινισμός δημιουργήθηκε απο αριστερούς και βασίζεται στα ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΙΣΟΚΑΤΑΝΟΜΗΣ, για αυτό και απαγορεύουν ακόμα και στα κόμματα να έχουν 100% άντρες στα ψηφοδέλτια, εν ολίγοις είναι καρκίνωμα που δεν προσφέρει τίποτα απολύτως.

    Δηλαδή εγώ δεν ξέρω να διαβάζω για να ξέρω τι πρεσβεύει ο φεμινισμός;

    Κοίταξε, από την στιγμή που το Σύνταγμα λέει ότι είναι κακούργημα τότε λίγη σημασία έχει αυτό.

    Και ναι, μερικές γυναίκες πάνε γυρεύοντας γιατί μπλέκουν με λάθος άντρες (τοπαλούδη)
    Οι περισσότερες γυναίκες σαγηνεύονται απο τους κακούς άντρες, για αυτό και τα καλά παιδιά μένουν αγάμητα.

    Δεν σημαίνει κάτι αυτό, επίσης δεν έχεις στατιστικά στοιχεία, αν εγώ πώ μπράβο που ληστεύουν στράπεζες σημαίνει ότι το λέει όλος ο κόσμος; ή ότι δεν είναι κακούργημα η ληστεία;

    Συμμάζεψε τις σκέψεις σου, απαγοητεύομαι που υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται τόσο ρηχά.

    Επίσης

    Αν το 97% είναι Χριστιανοί λυπάμαι αλλά προσευχές θα γίνονται, Χριστιανικά κείμενα θα διδάσκονται και Χριστιανικούς όρκους θα κάνουμε.
    Μπερδεύεις την ανεξιθρησκεία με την απαγόρευση θρησκείας. Εκτός των άλλων μιλάς με κάποιον που δεν πιστεύει στην ανεξιθρησκεία, οι άθεοι δεν πρέπει να έχουν οποιοδήποτε δικαίωμα να εκφράζονται δημόσια γιατί δικαιώματα έχουν μόνο όντα που δημιουργήθηκαν με πρόθεση απο μια ανώτερη δύναμη και όχι απολύτως τυχαία, η τυχαιότητα είναι άστοχη, και όλες οι άλλες θρησκείες για εμένα είναι λάθος, γιατί σε όλο τον Κόσμο έχουν υιοθετήσει το Δυτικό σύστημα διακυβέρνησης (Κώδικας Ιουστινιανού) που μας παραδόθηκε από τα Χριστιανικά κείμενα.
     
  8. NewKatrin

    NewKatrin Very irregular member

    Προφανως θεωρειτε ιδιας βαρυνουσας σημασιας το να δωσετε μιζα για ενα προτζεκτ και το να "δωσετε κωλο" σε εναν εργοδοτη προκειμενου να βρειτε δουλεια.
    Μου θυμιζει λιγο συζητησεις που εκανα παλιοτερα και εισεπραττα την απαντηση "αν δεν μπορεις να αποφυγεις τον βιασμο, κατσε απολαυσε τον"
     
    Last edited: 29 Ιουνίου 2020
  9. trterterterterter

    trterterterterter Speak the words that drag me to surrender!

    Στο ένα παράθεσα την άποψή μου και στο άλλο είπα τι αντιλαμβάνεται ο κόσμος.
     
  10. tithon

    tithon Contributor

    είναι ενδιαφέρουσα η διαπίστωση οτι η άποψή σας απέχει απ' αυτό που συμβαίνει. έχουμε και κοινό τόπο. όντως απέχει.
     
  11. trterterterterter

    trterterterterter Speak the words that drag me to surrender!

    Μου απαντάς με μεμονομένα γεγονότα, γιατί να δώσεις μίζα και γιατί κώλο; Αν είσαι 50αρα και άσχημη δίνεις κώλο ή μίζα;

    Αυτό που γράφεις δείχνει ότι και τα 2 φύλα τα εκμεταλεύονται...

    Προς Φεμινιστές/στριες μπορείτε να μου φέρετε ένα γεγονός που δείχνει ανισότητα στην Ελλάδα και το αναγνωρίζει και το Ελληνικό Σύνταγμα;;;
     
  12. p0ltergeist

    p0ltergeist Regular Member

    Εθνικοφρων χριστιανοφασιστας?