Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μισογυνισμός στο bdsm. Υπάρχει;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος brenda, στις 16 Νοεμβρίου 2018.

  1. LilithOnTop

    LilithOnTop Regular Member

    Το χορτάρι στον κήπο του γείτονα πάντα φαίνεται πιο πράσινο.
    Εγώ πάλι που δεν έχω καν κήπο, τα βλέπω καταπράσινα!
     
  2. tithon

    tithon Contributor

    ορίζοντας το μέτρο και διαλέγοντας το πεδίο ελέγχου είναι πανεύκολο να καταδείξεις την ομάδα σου ως ριγμένη. η μονομέρεια συνίσταται στον ορισμό του μέτρου και στην επιλογή του πεδίου ελέγχου. εμείς οι αξιέραστοι, άνδρες και γυναίκες, φρίττουμε που δεν έχουμε εξασφαλισμένο προνόμιο στα επαγγελματικά μας και χρειάζεται και να δουλεύουμε, οι «δυσκολίες» των μη αξιέραστων δεν μας αφορούν. σιγά το δύσκολο να δώσεςι μιά μίζα ή να γραφτείς στο κόμμα. δύσκολο είναι να είσαι αξιέραστος.  
     
  3. Paus

    Paus New Member

     
    Αυτό δείχνει την αναλογία γυναικών - ανδρών σε εταιρείες (Α). Υπάρχει και η ανισότητα ως προς την αμοιβή (Β), υπάρχει ο κίνδυνος απόλυσης λόγω εγκυμοσύνης (Γ) και βέβαια η σεξουαλική παρενόχληση (Δ).
    Τώρα όσον αφορά τον συσχετισμό κομμουνισμός - φεμινισμός - καρκίνωμα, δεν θα το σχολιάσω καν, θα χρειαστεί ολόκληρη ανάλυση κι επίσης δεν ξέρω κατά πόσο μια τέτοια ανάλυση θα συμβαδίζει με τους κανονισμούς του φόρουμ.

    Δεν αμφισβήτησα ποτέ την ικανότητά σας να διαβάζετε. Την εντύπωση ότι εφόσον διαβάζετε κάτι μπορείτε και να το βιώσετε και να το κατανοήσετε όπως το βιώνουν και το κατανοούν οι γυναίκες (που τις αφορά άμεσα) αμφισβήτησα.

    Ομολογώ ότι αυτό με δυσκόλεψε πιο πολύ ως προς την απάντησή του κι αυτό διότι αυτολογοκρίνομαι για να μην απαντήσω όπως αρμόζει σε άτομο που εκφράζει τέτοιες επικίνδυνες απόψεις. Η Ελένη Τοπαλούδη δεν επέλεξε να βιαστεί και να δολοφονηθεί πάντως, γιατί όταν λέτε "μερικές γυναίκες πάνε γυρεύοντας" αυτό εννοείτε, μην έχετε καμία αυταπάτη.

    Δεν είπα όλος ο κόσμος, είπα "αλλά δεν υπάρχει κανένας νόμος να προστατεύσει τις γυναίκες απ' ΑΥΤΟΥΣ που θα πουν..." και υπάρχουν αρκετοί τέτοιοι άνθρωποι (δυστυχώς και γυναίκες). Επίσης ατυχέστατη η συσχέτιση που κάνετε ανάμεσα στη ληστεία και τον βιασμό.

    Όχι προστακτικές παρακαλώ. Την απογοήτευσή σας τη συμμερίζομαι κι εγώ αλλά αντίστροφα.

    Δεν μπερδεύω τίποτα, έχω πολύ καλή επίγνωση του όρου. Ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν πιστεύετε στην ανεξιθρησκεία, αν είστε Χριστιανός, ΔωδεκαθεΪστής, Μουσουλμάνος ή Βουδιστής. Εφόσον είναι αναφαίρετο δικαίωμά μου να πιστεύω κι εγώ όπου θέλω ή να μην πιστεύω και καθόλου, έχετε την υποχρεώση να το σεβαστείτε, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. Τις επικίνδυνες απόψεις σας για την αφαίρεση του λόγου από ανθρώπους με διαφορετικά πιστεύω μπορείτε να τις κρατήσετε για τον εαυτό σας.
     
  4. tithon

    tithon Contributor

    οπωσδήποτε όχι στους νόμους της μαγειρικής.

    ένα πρόβλημα της θεωρίας του μαγειρέματος είναι οτι έχουν ξοδευτεί πάρα πάρα πολλά στην διακόσμηση.
     
  5. Brt

    Brt #ολαπολυ

    Και με τούτα και με ‘κεινα, απαντήθηκε και η ερώτηση του νήματος...
     
  6. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Όχι, δεν δημιουργήθηκαν στη μεγάλη έκρηξη. Αυτό που ξεκίνησε να υπάρχει στη μεγάλη έκρηξη (η δημιουργία είναι λάθος λέξη καθώς υπαινίσσεται δημιουργό) είναι το σύμπαν μας.

    Θα μπορούσες να το ισχυριστείς αυτό για τη νοημοσύνη ορισμένων εγκεφάλων αλλά στη γενικότητά τους, πέραν της νοημοσύνης, υπάρχουν πολλά πολλά πολλά πράγματα που τα ξεχωρίζουν.

    Ναι, το παρατήρησα, εξ ου και η αναφορά ότι δεν έχει νόημα η περεταίρω συζήτηση.
     
  7. trterterterterter

    trterterterterter Speak the words that drag me to surrender!

    Όσο και αν με ιντριγκάρει να συνεχίσω (και θα είχα πολλά να πώ), το σταματάω εδώ γιατί ξεφύγαμε απο το θέμα.
     
  8. Stilvi

    Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

    Ξέχασες το άμα είσαι 50άρα κι άσχημη, τι κώλο να δώσεις.
     
  9. p0ltergeist

    p0ltergeist Regular Member

     
  10. blonde mermaid

    blonde mermaid Contributor

    Έτσι κλείνουν τα νήματα γατάκια ..
    Με αναφορά στο Big Bang  
     
  11. NewKatrin

    NewKatrin Very irregular member

       ....συμπασχω!  
     
  12. trterterterterter

    trterterterterter Speak the words that drag me to surrender!

    Έχεις σκεφτεί ότι μπορεί απλά οι άντρες να αναδύονται επαγγελματικά επειδή δουλεύουν σκληρότερα ή επειδή οι γυναίκες θέλουν να μένουν στάσιμες;;;; Και να παίρνουν περισσότερα επειδή κατέχουν υψηλότερες θέσεις;
    Αν εγώ ήμουν Εργοδότης και ήξερα ότι μια γυναίκα θα μου αυξήσει τις πωλήσεις 300% θα ήμουν ΧΑΖΟΣ αν έδινα την θέση σε κάποιον άλλον επειδή είναι άντρας. Άσε τον Καπιταλισμό να φέρει την ισότητα, είναι το πιο δίκαιο σύστημα αφού βασίζεται στο κέρδος!


    Εγώ είμαι εδώ 2 ώρες και ακόμα περιμένω να μου πούν τα βιώματα της ανισότητάς τους..


    Δεν είπα αυτό, είπα ότι οι περισσότερες γυναίκες έλκονται απο κακούς χαρακτήρες αντρών, και έχω να σου φέρω παραδείγματα ουυυυυ! Το πόσο επικύνδινοι είναι αυτοί οι χαρακτήρες είναι στην διαίσθηση της γυναίκας να το καταλάβει, η Τοπαλούδη είχε πολλά στοιχεία να το καταλάβει και εξακολουθούσε να τους συναντάει, δεν πρόσεχε. Είχε ευθυνη. Λυπάμαι, είναι σκληρό το ξερω αλλά ο κόσμος δεν είναι αγγελικά πλασμένος. Το άξιζε απο το δεν πρόσεχε απέχουν 1 εκατομμύριο χιλιόμετρα μακρυά.

    Αν εγώ πάω για αναρρίχησή το βράδυ χωρίς μέτρα προστασίας και πέσω και σκοτωθώ θα μου αξίζει; Όχι, όμως είχα ευθύνη για τον θάνατό μου.

    Εγώ νοιάζομαι περισσότερο απο εσένα για τις γυναίκες, εσείς τους λές κάντε την καβλάντα σας λές και είστε μόνες στην γή, εγώ τους λέω κάντε την καβλάντα σας αλλά προσέξτε λίγο γιατί όταν υπάρχουν 2 άνθρωποι δημιουργούνται και προβλήματα. άλλο τι κάνεις μόνος σου.




    Επικίνδυνες απόψεις έχουν οι άθεοι, αυτοί υποστηρίζουν ότι δεν έχουν ελεύθερη βούληση, εγώ κατηγορούμαι πάλι για τα πιστεύω τους; Ο λόγος που είμαι τόσο απότομος είναι για να τους ταρακουνήσω, και πιάνει, μερικά πιστεύω έρχονται με δωράκια που δεν τα αντιλαμβάνονται πολλές φορές.
     
    Last edited: 29 Ιουνίου 2020