Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μισογυνισμός; Really ? Υπάρχει;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 1 Ιουλίου 2010.

1. alnair

alnair Regular Member

Απάντηση: Μισογυνισμός; Really ? Υπάρχει;

Χίλιες φορές μανάβηδες και dj's παρά μικροτσούτσουνους τω πνεύματι  

2. SadalMelik

SadalMelik Regular Member

Re: Απάντηση: Μισογυνισμός; Really ? Υπάρχει;

isnogood να υποθέσω δεν μένεις Ελλάδα ε;

3. James_Bondage

James_Bondage Regular Member

Το ελεοc.

Το πιο ευκολο πραγμα στην ελλαδα ειναι να βρεις να παντρευτεις. Σημερα οι γυναικες γαλουχουνται με την εγνοια του γαμου, οπως οι αντρες γαλουχουνται με την εγνοια του βολέματος στο δημόσιο.
    Οι γυναικες σημερα, πρωτα μαθαινουν το στεφάνι και μετα την ομιλία, οπως και οι αντρες πρωτα μαθαινουν μπαλα και μετα να περπατανε.
    Εδω ορισμενες φορες σου ερχεται ο γάμος απο το πουθενα με δωρο μια καραμπινα (του μπαμπάκα της ή του αδερφού της) στον κωλο σου.
    Το τίμημα που πληρωνουν οι αντρες για το σεξ ειναι ο γαμος...

Απο την αλλη εχω βαρεθει να βλέπω ξεκωλα και ξοβυζα που αν τους πεις για καμια παρτουζα ή κανα οργιο, ακους τους αναθεματισμους του Ανθιμου σε dolby surround. Κι αν ατυχώς βρεθεις σε κανα μοναστηρι να αγιάσεις (γιατι ετσι σε πεισανε οτι ισχυει οταν ησουν μικρος και αμαθης), θα βρεις αμφίσεξουαλικες παρτουζες και οργια που η αρχαια ρώμη ωχρια μπροστα τους!

Καλα λεει ρε izno, ο Sadalmelik, εισαι σιγουρος οτι ζεις στην ελλαδα ή μηπως χαριτολογόντας για τους γκασμάδες, φαινομαι ξαφνικα σα να εχω δίκιο;

4. elfcat

elfcat . Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μισογυνισμός; Really ? Υπάρχει;

Γιατί πιστεύεις ότι οι άντρες στην Ελλάδα δεν γαλουχούνται με την έγνοια του γάμου? Απλά τους πιάνει το άγχος στα 45. Μην αυταπατάσαι. Εκεί να δεις γέλια.

5. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

δυτικη Ασια .....

παντως .. βλεπω οτι υπαρχει μια ταση απο λιγους και λιγες (γενικα για την κοινωνια μιλαω) , να ριξουν αρκετη ομιχλη , αναμεσα στην εννοια του μισογυνισμου και στην εννοια της ανηθικοτητας .
    ετσι τα ορια που καθιστουν μια γυναικα ελευθερη να χειριστει οπως θελει το σωμα της και αυτα που την καθιστουν τσολι εξολης και προολης , εχουν γινει λιγο ασαφη .
    σημερα , φερονται και απαιτουν να τις συμπεριφορενται με σεβασμο , ενω συναπτουν σχεση με παντρεμενους .. το αν εχουν τυψεις καθολου δεν με αφορα .
    εχουν το θρασσος να στεκονται επιδεικτικα με το νεο αμορε , μεσα σε ενα κλαμπ , οταν οι μισοι θαμμωνες του , τις εχουν παρει ....
    την πεφτουν επειδη μπορουν , σε προισταμενους , διευθυντες και πασης φυσεως ανθρωπους που μπορουν να προωθησουν τα καλη τους στην δοξα ή στην καλυτερη θεση εργασιας ..

ευτυχως δεν ειναι ολες ετσι ....
    αλλα γενικα η ταση στην ηθικη ειναι να γινει ελαστικοτερη ως προς τις αξιες

και ετσι καταληγουμε εδω :
    http://www.alpha1.gr/older_versions_A1/A1-2010/April/17-04-10/30.pdf

4.000 Ελληνες τον χρονο παντρευονται αλλοδαπες ... και η Ελληνιδα τον χαβα της .....
    οι Αλβανιδες θεωρουνται απο τις πιο εργατικες , νοικοκυρες και κυριως με υψηλες ηθικες αξιες , ειναι Νο1 στην προτιμηση

αν θεωρειται εμενα αφελη και ανοητο και διαφορα αλλα , δειτε την πραγματικοτητα των αριθμων και αναρωτηθητε ...
    3 απλα πραγματα ψαχνω .. να ειναι λεπτη/κανονικο σωμα , να της αρεσει η θαλασσα και να μην την εχει περασει ενας λοχος εραστων ....
    μου ειναι παντελως αδιαφορο ηλικιες , παιδια αν εχει , αν ειναι νοικοκυρα , αν εχει μορφωση , αν εχει δουλεια/εισοδημα ή περιουσια κτλ .......εναν πραγματικο αληθινο ανθρωπο μονο που να θελει να αγαπησει και να αγαπηθει ... και δεν υπαρχει !!!
    οι περισσοτερες μετραν μονο το τι εχεις να δωσεις , το τι θα παρουν , τι θα απολαυσουν ..... εχει γεμισει ο κοσμο τσολια και δεν ξερεις απο που θα σου ερθει η ειδηση οτι αυτη που πινεις καφε μαζι της την εχει παρει ο ιδιοκτητης του μαγαζιου , οι σερβιτοροι , ολογιστης που κραταει τα βιβλια και επαιξε λιγο και με την κοπελα στο ταμειο .... και αναρωτιεσαι αμα σε λενε ισνογκουντ ή Νο 743 ...
    οχι ευχαριστω .... ονειρο ζωης εχω ... οχι πορεια στην κοιλαδα του θανατου ....

6. elfcat

elfcat . Contributor

@isnogood.
    Τελικά είσαι γκρινιάρης. Αυτό είναι όλο. 

7. Kaveiros

Kaveiros Regular Member

isnogood παντα γι αλλους μιλαμε...

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  8. James_Bondage

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μισογυνισμός; Really ? Υπάρχει;

ΜΤΦ: θελω φωτομοντέλο, που να γουσταρει την ψαρότρατά μου (γιατι θα την βαζω να με βοηθαει στο ψαρεμα), και να ειναι και παρθένα.

Μηπως εισαι Βεδουΐνος;

Προτιμώ να εχει παρει το μισο δημο που μενω παρα να νομιζει οτι η πίπα ειναι φετιχ καπνίσματος. Και κατα τ'αλλα εισαι υποτιθεται και Perv...

Αχ Isnogood, ξυπνας το troll μεσα μου!!

9. isnogood

σορυ ... αλλα εχει ανοιχτει ενα νημα με τιτλο "ο ισνογκουντ ειναι μισογυνης" (ουτε λιγο ουτε πολυ) ...
    και δεν εχω το δικαιωμα να δικαιολογισω την αποψη μου ? ... ...

α) οχι δεν ειμαι Βεδουινος ... ειμαι αυτος που ειμαι ... και δεν μιλησα για φωτομοντελο , ουτε για παρθενες . ολο υπερβολες ....
    β) Μπραβο .. σεβομαι τις προτιμησεις σου ... ωστσοσο δεν χρειαζεται να εχει παρει τον μισο δημο για να εχει σεξουαλκιη φαντασια και διαθεση για παιχνιδια .

10. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Ξεκινώντας, έκανα αναφορά σε πράγματα που έχεις πει. Αυτό δε σημαίνει, φυσικά, πως στόχος του νήματος ήταν να αποδειχτεί αν είσαι μισογύνης. Για ποιο λόγο να κάνω κάτι τέτοιο;

Την καλημέρα μου  

11. isnogood

δεν το λεω ενοχλημενος ... αν μαλιστα υπηρξαν τετοιες εντυπωσεις τοτε καλυτερα που μου δινεται η ευκαιρια να ξεκαθαρισω την θεση μου

12. James_Bondage

αλλο φαντασία, αλλο εμπειρία.

Αλλα για να 'χουμε και καλό ρώτημα, εσύ απο τη μεριά σου εισαι οπως θα ηθελες να ειναι η ιδανικη γυναικα (ελαφρώς περπάτητημενη δηλαδη) ή εχεις πηδηξει τη μιση Μυτιλήνη;