Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μισογυνισμός; Really ? Υπάρχει;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 1 Ιουλίου 2010.

1. thanasis

thanasis Contributor

Ζητώ μυστακοφόρο γραία με ελλιπή οδοντοστοιχία και παχουλή ως εσωτερική για τρυφερές στιγμές, με εχεμύθεια. Αιτήσεις με pm.

2. James_Bondage

James_Bondage Regular Member

ΜΤΦ: Ζητώ μουστακαλού ελληνίδα, ξεδοντιάρα, χοντρη ως σκλαβα του σεξ. Να ξερει να το βουλώνει. Μη και τυχον απαντησει καμια σας απο κατω, γιατι θα την παρει και θα τη σηκώσει.

3. thanasis

thanasis Contributor

Σταμάτα, μωρέ, διερμηνέα σε βάλαμε;   

Να προσθέσω οτι η νοητική κατάστασις είναι αδιάφορος, όπως και η εθνικότης. Μην σας πτοεί αυτός ο κακός, ζηλεύει την δυνητική μας ευτυχία.

4. Re: Απάντηση: Μισογυνισμός; Really ? Υπάρχει;

Ισνογκουντ έχω την άδεια σου να πάω στο οφ τοπικ να γράψω την ιστορία με τις Βραζιλιάνες   και τον διάλογο που είχαμε αλλού; Έλα ρε ισνογκουντ δημοσιευμένα είναι έτσι κι αλλιώς.

5. master Thanassis

master Thanassis Regular Member

Απάντηση: Μισογυνισμός; Really ? Υπάρχει;

ελα να μαζωχτουνε τα κοριτσια
    γιατι εχει δικιο ο isnogood
    και κοριτσια πιο πολυ μισιεσται μεταξυ σας

6. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Re: Απάντηση: Μισογυνισμός; Really ? Υπάρχει;

Ενώ οι άντρες πάτε πίσω.

7. gaby

gaby Guest

"το γένος σας το θηλυκό σκληρό είναι και πανούργο..."

προσπάθησα να βρω τον χορό των γυναικών από τα Θεατρικά του Ξαρχάκου, αλλά διέφευγε στις σκιές του youtube, όποιος το βρει και το φέρει εδώ θα με υποχρεώσει.

Ως προς αυτό που συζητάτε, καταθέτω δύο σκέψεις:

έχω τη γνώμη πως πλέον ο χώρος της εργασίας "ευνουχίζει" τους άντρες και ιδίως τους σχετικά νέους και πως η αντίδραση κάποιων από αυτούς στην άχαρη και άδοξη καθημερινότητά τους δεν είναι μισογυνισμός, απλά μια υγιής αντίδραση, ακόμα και αν δεν είναι τρομερά πολύ ψαγμένη.

ακόμα νομίζω ότι ο μισογυνισμός των αντρών είναι μια από τις πολλές δυνατές εκφάνσεις του ναρκισσισμού και ότι ο γνήσιος μισογύνης δεν είναι ούτε ευνουχισμένος, ούτε ξεκάβλωτος.

8. Απάντηση: Μισογυνισμός; Really ? Υπάρχει;

μη τσακώνεστε ωρέ  

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  9. Storm

Storm Regular Member

Τα παραπάνω, φίλτατε, διεκδικούν επάξια θέση στην πρώτη δεκάδα στο πάνθεον της παπαρολογίας του φόρουμ (κι αν έχω διαβάσει παπάρες και παπαρούνες εδώ μέσα...)

Τα σκέφτεσαι και τα λες ή σου βγαίνουν αυθόρμητα;;;;

Καταλαβαίνεις ότι οι γυναίκες που παντρεύτηκαν αυτούς που λες ανήκουν στην κατηγορία των οικονομικών μεταναστών; Ότι παντρεύτηκαν από ανάγκη για να ξεφύγουν απ τα ρωσιδάδικα, το traficking και τους νταβατζήδες; Ότι προτιμούν να ζουν ανθρώπινα σ' ένα σπίτι με ένα σύζυγο και πρόσωπο στην κοινωνία παρά στα κωλόμπαρα; Κι όχι ότι τους αρέσει να ανέχονται τον κάθε άξεστο τραχανόβλαχο για σύζυγο, αλλά κάνουν τα πικρά γλυκά επιλέγοντας το λιγότερο χάλια απ' το χάλια; Δεν τους αγαπήσανε και τους πήρανε ρε, απελπισμένες γυναίκες ήτανε που πέσανε στην ανάγκη και το βουλώνουν γιατί εξαρτώνται.

Η Ελληνίδα, την οποία μετά βδελυγμίας στέλνεις στο πυρ το εξώτερον, σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει, τα τελευταία 50 χρόνια ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ και ανοίγουν τα μάτια της, ΔΟΥΛΕΥΕΙ και βγάζει λεφτά δικά της και δεν κρέμεται από τους όρχεις κανενός γελοίου, επιλέγει και δεν ανέχεται τον κάθε αγράμματο λεχρίτη που νομίζει ότι είναι και κάποιος. Τα θύματα ξύπνησαν και διεκδικούν ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. Αν εσύ έχεις μείνει στην εποχή που τις είχαν τις γυναίκες στο χουριό να τους ταΐζουν, να τους ξεβρωμίζουν, να τους κάνουν παιδιά, να δουλεύουν στα χωράφια όσο οι "πασάδες" παίζανε πρέφα και δηλωτή στο καφενείο, τρώγανε σφαλιάρα για το καλημέρα και το βούλωναν, άντε και μια φορά τη βδομάδα τους τον χώνανε για να χύσουν και να φύγουν τα χοντράδια, βάλε το κεφάλι σου κάτω απ' τη βρύση μπας και ξυπνήσεις.

ΕΝΑ πραγμα εχει μονο η γυναικα να δωσει ... την ομνορφια της και οσο πιο λιγες φορες την εχει δωσει , τοσο ποιο πολυ αυτη μετραει ....τελεία ....ετσι ειναι ..

Θα έπρεπε να ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ που ζεις στον 21ο αιώνα και λες μαλακία τέτοιου βεληνεκούς. Ειλικρινά, με κάνεις να αναρωτιέμαι αν ζεις κάτω από τις πέτρες ή στο Αφγανιστάν με τους Ταλιμπάν στην εξουσία. Δεν έχω ιδέα τι γίδες έχεις συναναστραφεί στη ζωή σου, αλλά μάθε ότι η εποχή που η ομορφιά μας γυναίκας είχε τα πρωτεία, έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Τη σήμερον, όσο ωραία γκόμενα και να είσαι, άμα δεν ξέρεις και δυο κολυβογράμματα, άμα είσαι βλήμα και δεν μπορείς να αρθρώσεις δυο κουβέντες, δε σε σώζει τίποτα. Ούτε να σε πηδήξει, ούτε να σε φτύσει δε θέλει ο άλλος.

Και επιτέλους, νισάφι πια με του τραχανοπλαγιάδες που εμ είναι σαν ανάποδα γαμώτο, εμ θέλουν να γαμήσουν από Κατρίν Ντενέβ και πάνω, εμ τους ξινίζουν μια χαρά γυναίκες που απλά δεν είναι μοντέλα και μετά τα βάζουν με όλο το γυναικείο φύλο. Εμένα η γιαγιά μου μου έμαθε το "ή στραβός είν' ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε". Δε φταίνει ΟΛΕΣ οι γυναίκες και δη οι ελληνίδες επειδή έχουν αυτοί την κόμπλα τους και την αγραμματοσύνη τους. Και συνήθως είναι και πρόωροι εκσπερματιστές ολκής.

10. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

προφανως δεν ειδες το link που εχω βαλει σε προηγουμενο ποστ , της στατιστικης υπηρεσιας , οπου αναφερει πως γινονται 4000 γαμοι τον χρονο , Ελληνων με αλλοδαπες ....
    εσυ συνεχεισε να κοιμασαι και να ονειρευεσαι και ολο και καποιος θα βρεθει που θα σε ερωτευτει για τα πτυχια σου και την καριερα σου ... εσεις οι γυναικες δεν χανεστε .. παντα καποιος απελπισμενος υπαρχει ...
    δεν προχωραει ενα σπιτι με δυο καπετανεους .. παρτε το χαμπαρι ....απο τοτε που η Ελληνιδα βαλθηκε να γινει καπετανιος στην ζωη της , ναυαγισε το σπιτι της και η οικογενια της ...
    γι αυτο και τα παιδια της στα 12 καπνιζουν , στα 14 διασκεδαζουν με εκστασυ στα κλαμπ και στηνουν συμμοριες ανηλικων ... και ο πατερας κανει δυο δουλειες διοτι μπηκε η γυναικα στην αγορα εργασιας και ισοπεδωσε τους μισθους .. , στο καταστημα ρουχων , στο σουπερμαρκετ ... με 20 ευρω μεροκαμματο , αρκει να εχει το δικο της πορτοφολι ....και μετα κουραση , γκρινια , κακη διαθεση κτλ κτλ ... ελαχιστες ειναι εκεινες που κατορθωνουν να κανουν κατι σημαντικο με την μορφωση που αποκτουν ...
    4000 Ελληνιες τον χρονο .... καθε χρονο ..... παντρευοντε αλλοδαπες ...... να το θυμαστε αυτο πριν ανοιξετε το στομα σας που κοντευει να μοιαζει με οχετο ... (η αλλη θα ξερασει στο στομα μου , η αλλη βριζει σαν εργατης στην λαχαναγορα ......)

11. atasai

atasai Regular Member

Και ένα ορθογραφημένο ποστ να καταφέρνουν, μετράει σε αυτή τη ζωή. Άσε που ξέρουν να βάζουν αποσιωπητικά -3 (τρεις) τελείες- και δεν τους γαμούν τη μάνα για να αφήσουν υπονοούμενα και να χρωματίσουν το λόγο τους.

Γι' αυτό σου λέω. Μην ακούς τους άλλους που σε λένε ρομαντικό και σου καλλιεργούν την παράνοια. Βρες μια μορφωμένη να μην ναυαγήσει το σπίτι και μάθε να τα καταπίνεις εσύ. Τον εμετό ακόμη γαργάρα τον έχεις, έχει περάσει τόσος καιρός.

Και επειδή άρχισες να μυξοκλαις στους mods που σε βρίζουν την άλλη φορά, για ξανακοίτα το παραπάνω ποστ σου πόσο σύμφωνο είναι με τους κανόνες του φόρουμ (και πόσο είναι προσωπική επίθεση σε όλα τα θηλυκά μέλη φόρουμ) πριν τεντώσεις το δείκτη σου να με καταγγείλεις.  

12. Nesaea

Nesaea Guest

δε βρισκω σε τι εξυπηρετει τετοια δηλωση. Διοτι την αληθεια δεν την εξυπηρετει. Οταν οποιοσδηποτε απο τους δυο εχει μπει στο γαμο απο απελπισια τοτε κανενας δεν κερδιζει.

Απ'οσο ξερω απο τη γιαγια μου και προγιαγια μου, η γυναικα παντα ητανε καπετανιος στο σπιτι. Διοτι δεν ηταν η γυναικα επι το πλειστον αυτη που μεθουσε και ξυλοφορτωνε την υπολοιπη οικογενια, δεν ηταν η γυναικα που πηδουσε τις γιδες κτλ κτλ. Απ'οσο ξερω απο την ιστορια της δικης μου οικογενιας, οι γυναικες δουλευαν και στα χωραφια μαζι με τους πατεραδες τους και μετα με τους συζυγους. Η αναγκη ηταν αυτη που εβγαλε την γυναικα εξω απο την κουζινα και οχι η καυλα γι'ανεξαρτησια. Και τοτε, στα χρονια της γιαγιας και της προγιαγιας μου, αν εισουν τυχερη, καθοσουν σπιτι και μεγαλωνες παιδια, αν εισουν ομως ατυχη, δουλευες, μεγαλωνες παιδια, την ετρωγες απο τον κωλο και σε ξυλοφορτωνε ο λεβεντης σου.

Η καταχρηση εξουσιας του καπετανιου οδηγησε τις επομενες γενιες των μουτσων ν'αντιστρεψουν τους ρολους. Και οι πολεμοι φυσικα...αλλη εφευρεση των ανθρωπων. Εβαλαν την γυναικα στο τιμονι.

Πηγαινε τωρα να φτιαξεις και να συντηρησεις σπιτι μ'ενα μισθο...Τα παραπονα σου στα αρσενικα που μας κυβερνουσανε τοσα χρονια.  

Βεβαια κουραση και γκρινια, εαν δουλευει οσο και ο αντρας (αλλα πληρωνεται λιγοτερο) και μετα γυριζει σπιτι να καθαρισει, να φροντισει πεθερικα, να διαβασει τα παιδια και να γυρισει το καναλι στο ποδοσφαιρο για τον "καπετανιο". Ευτυχως τα πραγματα εχουν αρχιζει ν'αλλαζουν, και ακουω απο νεα ζευγαρια οτι ο αντρας εχει πλεον κατεβει απο τον θρονο της μαλακιας και της αλλαζονιας του, και πλενει και κανα πιατο.

Προσωπικα, εαν με βοηθαει στο σπιτι, μ'ερεθιζει αφανταστα... 

Υ.Γ. Συμφωνω οτι με δυο καριεριστες στο ιδιο σπιτι, κατι/καποιος θα υποφερει. Δεν γινεται να τα εχουμε ολα. Αλλα αλλο δουλεια, και αλλο καριερα.