Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μισογυνισμός; Really ? Υπάρχει;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 1 Ιουλίου 2010.

1. Ninevi

Ninevi Regular Member

Απάντηση: Μισογυνισμός; Really ? Υπάρχει;

Όπως το βλέπω εγώ αγαπητέ, σήμερα δεν υπάρχει μεγαλύτερο perversion από το να θες τη γυναίκα άπειρη ή σχεδόν άπειρη. Μην υποτιμάς τη δύναμη του Απωθημένου. Όχι με όλους αυτούς τους αντιπερισπασμούς εκεί έξω.
    Για μένα λοιπόν μια χαρά τη δικαιολογείς την ταμπελίτσα σου και δε στο λέω με καμία ειρωνεία αυτό.

2. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

νομιζω εχουν μπερδευτει πολυ τα πραγματα σημερα και χανομαστε στις λεξεις ...
    ποτε δεν μιλησα για απειρη ή σχεδον απειρη ...
    αναμεσα ομως σε αυτο και στο τσουλί με την γνωστη εννοια , δεν υπαρχουν αλλοι χαρακτηρες ?
    δεν ειπαμε να ειναι η κοπελα ταγμενη στον Αγιο ... απλα να εχει συναιση στην ερωτικη και σεξουαλικη της ζωη ...
    για την δικη μου ηθικη και αισθητικη , η συναιση αυτη ανταποκρινεται σε μονοψηφιο αριθμο σχεσεων και εραστων (αναλογα με την ηλικια φυσικα) . θεωρω οτι μεχρι τα 20 μπορεις να κανεις οτι θες διοτι εισαι παιδι και παιζεις ακομα και θα κανεις και τις υπερβολες σου και τα λαθη σου και τα πειραματα σου , καποια στιγμη ομως πρεπει να αρχισει να μπαινει ενα μετρο ..
    αλλος την θελει παρθενα στα 40 της , αλλος μπορει να ανεχθει αοριστο αριθμο εραστων ... κανεις ομως απο τις 3 περιπτωσεις δεν μπορει να χαρακτηριστει ως μισογυνης

3. Dolcett_Cabana

Dolcett_Cabana Regular Member

Re: Απάντηση: Μισογυνισμός; Really ? Υπάρχει;

Ωραία, βρέθηκε και ο τίτλος: "αμάρτησα για το pervί μου"

4. James_Bondage

James_Bondage Regular Member

ξερεις εσυ πολλες που να εχουν παει με το μισο club (150+ ατομα) ή ακόμη χχειρότερα να εχουν παρει ενα συνταγμα πεζικού (=10.000 ανδρες)???? Εκει ειναι η υπερβολή.
    Η αξιοπρεπεια δε φαινεται εκει. και δεν ειμαι μονογαμικός. Η αξιοπρεπεια και ο ανδρισμός ειναι σε αλλα πραγματα, οπως για παραδειγμα ο σεβασμος που πρεπει να δειχνει κανεις στις επιλογες αλλων.

οχι δεν ειναι. ειναι ρατσισμός.

με τον τροπο που μιλας σιγα μην ασχοληθουν και μαζί σου. αν και πραγματικα αν δεν ηταν banned η Ευα, θα ακουγες τα εξ αμαξης.

Τοσα ξερεις τοσα λες. Το οτι ειναι υποτακτικες δε σημαινει οτι αναγνωριζουν την κυριαρχια ενος master αμεσως. Ο Μαστερ ειναι εκεινος εχει την ταση να υποτασσει και ο υποτακτικός εκεινος που εχει την ταση να υποτασσεται. οταν αυτοι οι 2 ενωθουν τοτε δημιουργειται η σχεση Κυρίαρχου/υποτακτικού. Τωρα εσυ μαλλον ζεις στον κόσμο του Gor...

περπατημενο σε βλεπω... τις εχεις παρει ολες και ξερεις πως ειναι και στα σπιτια τους, ε;

Το πληκτρολόγιο εξιδανικεύει το χαρακτήρα. Spare me the crap. Εχω ακουσει πολυ καλυτερες δικαιολογιες οταν καποιος προσπαθει να τα κουκουλώσει. Ακομα κι εγω ειμαι (δυνητικα) καλύτερος απο σενα σε αυτό.

.
    .
    .
    Για να μη ξεχνιόμαστε, σε αυτο που σε ρωταμε με τον κορνηλιο, ακομα κανεις τον καραμανλή.

5. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

οτι ειχα να πω το ειπα
    σεβομαι τις αποψεις σου , αν και δεν συμφωνω σε τιποτα απο οσα λες ...
    σχετικα με την επιμονη ερωτηση σου/σας , μην επαναλαμβανεσαι διοτι σε ατυχη ερωτηση μονο αντιστοιχα ατυχη απαντηση μπορει να δωθει και δεν θα ακολουθισω σε αυτο .

6. Re: Απάντηση: Μισογυνισμός; Really ? Υπάρχει;

Το ενα εχει πιρπι ενω το αλλο δεν εχει

7. sw

sw

Αναρωτιεμαι με ποση ευκολια μπορουμε να αντικειμενικοποιησουμε την ομορφια (πχ. ποια ειναι η ασχημη και ποια η ομορφη μπαργουμαν; ) Αλλο "να εχει τυπο" δηλ "μαγνητικη" προσωπικοτητα που ειναι αποτελεσμα της συμπεριφορας της και αλλο το "σχημα και η μορφης" της.

Ναι σε αυτο αναφερεται η Νατασα. Σε αυτο τον "παραλογισμο" του ιδιοτελους εργοδοτη, που εκτος απο την παραγωγικοτητα και την ποιοτητα των εξειδικευμενων ικανοτητων/υπηρεσιων της, "δρατονται των ευκαιριων" για την ικανοποιηση των ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ και ασχετων ποθων τους παραλληλως και παραπλευρως της βασικης και ουσιαστικης απασχολησης.

Γι:surprised:ργος

8. MastroMitsos

MastroMitsos New Member

+100 συμφωνω απολυτα μαζι σου κοπελια!!! δεν εχω ζησει εξωτερικο, αλλα εχω γνωρισει 100δες ατομα προσφυγες η τουριστες η ατομα που απλα δουλευουν στην ελλαδα!!!!! ειμαστε απεριγραπτοι σαν λαος σε μερικα θεματα, κ πολυ κομπλεξικοι θα λεγα!
    Να ξαναγραψω εδω, (το εχω ξαναρωτησει) οσες κοπελες ειναι εδω μεσα εχουν σχεση, ειναι μονογαμικες,εχουν τρελες προτασεις καθημερινα στην ζωη τους,(υπαρχουν αντρες τελικα, κ την πεφτουν   κ περνανε τελεια;; γιατι ολες, δεν ενδιαφερονται για σχεση,κ καμμια μα καμμια δεν ψαχνει,απο οσο γραφουν το προφιλ τους!;;;;;

Last edited: 1 Αυγούστου 2010
  9. Ninevi

Ninevi Regular Member

Γιατί ενώ μπορεί συνειδητά ή ασυνείδητα να ψάχνει, να μην θέλει να της κολλάνε τα μισά αρσενικά του φόρουμ που ψάχνονται φανερά; Μια υπόθεση.

10. Re: Απάντηση: Μισογυνισμός; Really ? Υπάρχει;

Πάντως αν είναι να εκδηλώσω ενδιαφέρον για κάποια δεν θα κάτσω να δίνω σημασία τι γράφει στο προφίλ της. Υπάρχει πιθανότητα να μην το δω καν.

11. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Mισογυνισμός χωρίς ομοφοβία γίνεται; δεν γίνεται!

12. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Δεν ξέρω πως έχετε μάθει εσείς να αντιλαμβάνεστε τον σεξισμό, αλλα εγώ όταν θεωρώ έναν άντρα καριολη, τον αποκαλώ καριολη. Κι όταν θεωρώ μια γυναίκα καριολα, την αποκαλώ καριολα. Τώρα αν εσείς, ως αντισεξιστες, βρίζετε πάντα τους άντρες αλλα ποτέ τις γυναίκες... Οκ, περαστικά και καλή τύχη με τη μη σεξιστική κοινωνία που θέλετε να δημιουργήσετε.