Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μισογυνισμός; Really ? Υπάρχει;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 1 Ιουλίου 2010.

1. brenda

brenda FU very much

Σ΄αγαπώ γιατί με βγάζεις από τον κόπο να απαντήσω (among other things!) 

2. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Αφιερωμένο σε όσους δεν καταλαβαίνουν...
    Πώς να καταλάβεις χρ'σό μ' αν δεν μπορείς να καταλάβεις λέξεις, έννοιες κλπ...
    Πήξαμε από λεξιπένητες, δοκησίσοφους, αυτοαναφορικούς, λεξιλάγνους / ορισμολάγνους per se, παπαγαλάκια, και από μπλοκαρισμένα στιχάκια σε μια λούπα αέναη...

3. Ταξιδευτης

Ταξιδευτης Regular Member

Ολοι ειμαστε ισοι ανεξαρτητου μορφωσης βιωματων και παιδειας θρησκειας εθνικοτητας κλπ..διαφερετικοι ισως ισοι σιγουρα..για να θεωρησει καποιος τον ευατο του η μεριδα ανθρωπων ανωτερους απο καποιους αλλους πρεπει να εχει μεγαλο θρασος και ταιραστιο εγωισμο..

4. AuroraBorealis

AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

Έχουν όλοι την ίδια φυσική δυνατότητα για επιβίωση και παιδεία?
    Όταν έχεις 10 ανθρώπους και δέκα πορτοκάλια που ισοτιμία σημαίνει ένα πορτοκάλι στον καθένα αναγκαστικά, αυτός που χρειάζεται μισό πορτοκάλι για να επιβιώσει και μισό πορτοκάλι για να παιδευτεί (με την αρχαία ετυμολογία) είναι καλύτερος/ανώτερος αυτού που χρειάζεται ένα πορτοκάλι για να επιβιώσει και ακόμη ένα για ένα παιδευτεί (με την αρχαία ετυμολογία) και αναγκαστικά ή θα επιβιώσει ή θα παιδευτεί(με την αρχαία ετυμολογία) ?

Αυτός που ή θα επιβιώσει ή θα παιδευτεί είναι καλύτερος/ανώτερος από αυτόν που χρειάζεται δύο πορτοκάλια για να επιβιώσει και άλλα δύο για να παιδευτεί και τελικά ούτε θα επιβιώσει ούτε θα παιδευτεί ?

5. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Τώρα εσύ περιμένεις απάντηση, εεε? Πριτς, ρε..!
    Αφού στο δικό σου σύστημα συντεταγμένων έχεις ήδη απαντήσει...
    Περιττεύω λοιπόν...

6. AuroraBorealis

AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

Ουδείς δεν περιττεύει και καμία γνώμη δεν είναι περιττή.
    Αυτή ακριβώς την στιγμή που εσύ quatάρεις εμένα και εγώ quatάτω εσένα ζούμε στο ίδιο πλανήτη και αναγκαστικά βλέπουμε αυτό που είμαι σίγουρος και οι δύο μας θεωρούμε μία μεγάλη αδικία.
    Η διαφορά είναι ότι εγώ στην ερώτηση μου γιατί αυτό που και οι δυο μας θα θεωρούσαμε ότι θα ήταν μια μεγάλη δικαιοσύνη δεν υπήρξε ουδέποτε σε αυτό τον πλανήτη έχω πολύ διαφορετική απάντηση.

Το θέμα όμως είναι το πως κάποιος και γιατί επιβιώνει και παιδεύεται στην πραγματικότητα που ζούμε.

7. brenda

brenda FU very much

Συγνώμη κιόλας που επεμβαίνω, αλλά το θέμα είναι ο μισογυνισμός, τα άλλα ήταν ''ειρήσθω εν παρόδω''.
    Έχεις μία τάση να απομονώνεις αυτό για το οποίο θέλεις ΕΣΥ να μιλήσεις και να απαιτείς από τους άλλους να ακολουθήσουν το σκεπτικό σου, αλλά αμφιβάλλω σφόδρα αν αυτό είναι το νόημα του διαλόγου, ειδικά επί συγκεκριμένης θεματολογίας.

8. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

μισογυνισμος δεν υπαρχει. απλα ειναι ολες πουτανες

9. MindFeeder

MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

Πάντως, γνώμη μου είναι ότι άλλο η εκδικητικότητα που κρύβει ένα πληγωμένο "εγώ", το οποίο είναι σύνηθες, έρχεται και παρέρχεται σε πολλά άτομα .. και άλλο ο μισογυνισμός.

Συμφωνώ όμως με την άποψη:

.. καλύτερα κάργιες ..

με "-γιες", και όχι "-υες" .. προφέρεται καλύτερα ...  

10. brenda

brenda FU very much

Και σε μάς που μάς αρέσει?  
    Θα καούμε στο πυρ το εξώτερο? 
    Ουάου, fire play!  

11. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Άει μωρέ τώρα...
    Τι σχέση έχει το γεγονός αυτό καθεαυτό με το τι το προκάλεσε...
    Το γεγονός είναι αποτύπωμα, η πρόκλησή του (παραγωγή, δημιουργία, συνθήκες) είναι σειρά αποτυπωμάτων / ιχνών.
    Ο κεραυνός κάνει στρακαμπάου, το τι δημιούργησε τον κεραυνό (επίσης σημαντικό) είναι άλλο θέμα, άμεσα συνδεδεμένο με το γεγονός από κάθε άποψη, αλλά άλλο θέμα.
    Κάνει διαφορετικό στρακαμπάου ο κεραυνός αν έχει δημιουργηθεί από το σύννεφο που έφερε βροχή ή όταν σκαει στο ξερό από ξέμπαρκα ηλεκτρικά φορτία ντάλα μεσημέρι στη λιακάδα..?
    Αν το αποτέλεσμά του στην αντίληψή μας ξεπλύνει κανά δρόμο και ποτίσει κανά χωράφι ή καθαρίσει δυο τρεις ή αφήσει κάποια περιοχή δυο μέρες χωρίς ρεύμα και γίνει κόλαση κάνει τον κεραυνό διαφορετικό?
    Ιιιιιι τώρα...
    Μην το ρίξουμε στην πατριδογνωσία... Πεινάω κιόλας... Πάω να φτιάκω κατι τις για μάσα...

12. angel42

angel42 Regular Member

Κατανοώ το μισογυνισμό ως τον φόβο απέναντι στην αποδοχή της ερωτικής ελευθερίας και αυτοδιάθεσης του θηλυκού, με όποιον τρόπο επιθυμεί, με όσους/όσες επιθυμεί, για όσο επιθυμεί...Διακατέχονται από αυτόν τον φόβο και άνδρες και γυναίκες. Αντιστοίχως κατανοώ τον μισανδρισμό ως τον φόβο απέναντι στην αποδοχή της ερωτικής ελευθερίας και αυτοδιάθεσης του αρσενικού με όποιον τρόπο επιθυμεί, με όσους/όσες επιθυμεί, για όσο επιθυμεί... Διακατέχονται από αυτόν τον φόβο και γυναίκες και άνδρες... Η έκφραση, η θεσμοθέτηση και η νομιμοποίηση αυτών των φόβων δίνει και το στίγμα στην κοινωνία που έχουμε, και το ερώτημα είναι αν αυτήν θέλουμε ως έχει ή αν θέλουμε να την αλλάξουμε... Α.