Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μισογυνισμός; Really ? Υπάρχει;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 1 Ιουλίου 2010.

1. Υπάρχει και βασιλεύει. Τις χειρότερες συμπεριφορές επιδεικνύουν συνήθως άντρες που έχουν φάει μεγάλη ήττα από γυναίκα στο κομμάτι το ερωτικό. Αλλά με μεγάλη μου λύπη παρατηρώ ότι βασιλεύουν και στο κομμάτι το εργασιακό, με την υποτίμηση που βιώνουν πολλές γυναίκες σε καθημερινή βάση. Με αποκορύφωμα δική μου εμπειρία, εργοδότης μου εδώ και λίγο καιρό, παντρεμένος, ευνουχισμένος, με λερωμένη τη φωλιά του βέβαια, γιατί φυσικά οι περισσότερες γυναίκες είναι πουτανες και πάνε με παντρεμένους και κοιτάνε μόνο την καλοπέραση , ενώ έξυπνες γυναίκες πλέον δεν υπάρχουν γιατί βάζουν το συναίσθημα μπροστά και χάνουν το μυαλό τους. (Ατακαρες του σε κάποια φάση που συζητούσαμε). Από τις ωραιότερες στιγμές στη ζωή μου η έκφραση του όταν του έσωσα το μαγαζί από χρεοκοπία την ίδια στιγμή που δεν ήξερε τι να κάνει. Και από τις ακόμα πιο ωραίες η στιγμή που του πέταξα όλες τις ατάκες που είχε πει μαζεμένες για την ανικανότητα των γυναικών.

2. tithon

tithon Contributor

σε αυτό το συγκεκριμένο σημείο δεν πέφτετε έξω.
    στην υπόλοιπη διατύπωση σας εμπλέκεστε από μέσα στο ίδιο το «πρόβλημα». δραματοποιημένα. σαν διαφορετική έκφραση του ίδιου πράγματος.

3. Higita

Higita Brain_alcoholic

Πολλά υπάρχουν στις κοινωνίες μας σε ομάδες του 0,02% ..

4. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

Οκ εάν αυτό πιστεύεται!
    Το ότι έχει γίνει της μόδας ο μισογυνισμός δεν σημαίνει ότι τα ποσοστά του μισανδρισμού είναι όσα λέτε.
    Είναι κάτι σαν την ενδοοικογενειακή βια υπάρχει σε μεγάλα ποσοστά,το ότι δεν καταγγέλλεται μας δίνει πλασματικά χαμηλά ποσοστά που δεν μπορούμε να τα θεωρήσουμε ως αληθινά.

5. Higita

Higita Brain_alcoholic

Είμαι όλος αυτιά..και ειλικρινά θέλω να την βγούμε από πάνω στις καρχιες που μας καταστρέφουν την ζωή  

6. tithon

tithon Contributor

με αυτές τις τάξεις ασχολείται το νήμα. πράγματι. εξ αρχής.

ένα ευχέλαιο για τους δαίμονες είναι πάντα αποτελεσματικό, έστω ανακουφιστικό.  

7. Higita

Higita Brain_alcoholic

Όχι φιλτατε.. δεν είναι αυτά τα ποσοστά!
    Το 0,02% είναι ένα πολύ μικρό κομμάτι, του μικρού αυτού κομματιού!
    Και ευχέλαια και μεταλαβιες και τα πάντα όλα ... αλλά δεν νομίζω ότι ακόμα και αυτά είναι ικανά να αλλάξουνε ψυχές και μυαλά  

8. tithon

tithon Contributor

νομίζω οτι τα ποσοστά είναι μικρά, περιθωριακά, και για τις δυό όψεις του φαινομένου.
    έχουμε μια πρόβλεψη στο άρθρο 116 του συντάγματος, στα περισσότερα ευρωπαϊκά συντάγματα, στο 4.4 της συμβ της κων/πολης, σε μια μεγάλη σειρά κειμένων των ηε, του εκ κλπκλπ που προβλέπουν ακριβώς αυτό που έγραψα νωρίτερα, πάλι όχι αστειευόμενος, που αποκλείουν στατιστικές συγκρίσεις, γιατί η «ισότητα», η φοβία και το μίσος έχουν «θετική» και «αρνητική» κατεύθυνση. δεν μετράνε αν έχουν «θετική» κατεύθυνση. δεν έχουν όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη.
    προσωπική μου εκτίμηση είναι οτι αυτή η αντίληψη είναι επικρατούσα, και καλλιεργημένη, παλαιόθεν, δεν βρέθηκε τυχαία αποτυπωμένη και αποκρυσταλωμένη στα κείμενα. χρειάζεται μιά ψυχραιμία γιά να διαβάζει κανείς κείμενα, τωρινά και παλιότερα, και να παρατηρεί. αλλά αυτή είναι προσωπική μου αντίληψη.
    γιά να αλλάξουμε(; ) ξένα μυαλά, χρειάζεται να κατανοούμε προηγουμένως, εκτός και τ' αλλάζουμε ως σωτήρες. «γιά την δικαίωση ρε γαμώτο».  

9. Higita

Higita Brain_alcoholic

Σαφώς και είναι μικρή και για τις 2 όψεις!
    Και σαφώς η ζυγαριά γέρνει ως πριν την μία πλευρά και όλοι το γνωρίζουμε!
    Δεν υπάρχει καμία φοβία ως προς την ισότητα από νοήμων ανθρώπους!
    Φοβία υπάρχει από αυτούς που τρέμουν μην χάσουν την " εξουσία" πού τους χαρίστηκε  

10. tithon

tithon Contributor

αυτό που γράψατε βιαστικά , διαβάζεται ακριβώς το ίδιο και προς τις δυό κατευθύνσεις  

κατά παράβαση του 116  

11. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

Αγαπητέ το μόνο που θα πω σαν τροφή για σκέψη (όχι ότι δεν υπάρχουν κι άλλα παραδείγματα) ως προς τον μισανδρισμό είναι η συμπεριφορά και οι αντιλήψεις που έχουν οι σημερινές φεμινίστριες ως προς τους άνδρες.
    Εάν δεν με πιστεύετε μια έρευνα στο διαδίκτυο σε κείμενα και φωτογραφίες από διάφορα συνθήματα πιστεύω θα σας πείσουν.
    Τέλος σας ενημερώνω ότι επειδή αρνούμαι να διαφωνώ ή να έχω "διαμάχη" πίσω από μια οθόνη δεν θα συνεχίσω την αντιπαράθεση μαζί σας.
    Ελπίζω κάποια στιγμή να βρεθούμε και ευχαρίστως από κοντά πίνοντας το καφέ μας να αναλύσουμε και τις απόψεις μας.

12. Higita

Higita Brain_alcoholic

Ας πατάμε σε τούτο τον πλανήτη φιλτατε!
    Όπως και να διαβάζεται και από όποια κατεύθυνση.
    Είναι απλά προσωπικές σκέψεις του καθενός!
    Η πραγματικότητα είναι πραγματικότητα, ασχέτως προσωπικής άποψης.
    Όλοι έχουμε άποψη άλλωστε..