Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μοναχικό ταξίδι.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Alice in wonderland, στις 25 Ιουλίου 2020.

1. jasmin sg

jasmin sg My Way Contributor

Έχει πολλά όμορφα χωριά και στο βουνό και παραθαλάσσια αναλόγως τι θέλει κανείς  .

2. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

Σε νιώθω!

Δε σε νιώθω...

3. Nickname

4. Alice in wonderland

Alice in wonderland sui generis Contributor

Σε ταξίδια δεν το έχω καταφέρει αυτό που με ρωτάς. Ένας λόγος του μοναχικου ταξιδίου είναι και αυτός. Φυσικά αν ήθελα να το ζήσω στο 100% θα έπρεπε να χρησιμοποιήσω μέσα μαζικής μεταφοράς, με απλά μια βαλίτσα στο χέρι και να μην έχω κλεισμένο δωμάτιο η ξενοδοχείο κτλ κτλ.
    Για πρώτη φορά όμως μου πέφτουν πολλά όλα αυτά. Οπότε σκέφτομαι τον προορισμό όπου θα μου προσφέρει την ψυχική ηρεμία που χρειάζομαι αυτή τη στιγμή και ίσως κάποια στιγμή να φτάσω και στο σημείο "αρπάζω δυο τρία ρουχα και όπου με βγάλει"

5. Nickname

Νο! Για μένα, το αυτοκίνητο είναι πολύ καλύτερη επιλογή. Ειδικά αν γουστάρεις να οδηγείς με την μουσική στο τέρμα!
    Φέτος είναι η ιδανική χρόνια για αυτό. Λόγω κορωνοϊού μεγάλη διαθεσιμότητα με μειωμένες τιμές.
    Λουτρά Λουτρακίου Άριδαιας, γνωστά ώς Πόζαρ (Να μη γαμήσω). Άυτή την έποχη έντελως έκτος σεζόν. Και μάλιστα άρκετα κοντά σου

6. Stilvi

Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

VegetArian,   κάπου φτάνει!  

7. Sejanus

Sejanus Omnis in tenebris vita laborat Contributor

Χαχαχαχαχα με τσάκωσες..

8. NewKatrin

NewKatrin Very irregular member

Οπου κι αν πας θα περασεις ομορφα στην Ελλαδα. Ενα μονο πραγμα να προσεξεις! Επειδη θα παρεις μαζι σου το σκυλι σου, κανε ελεγχο απο πριν ποια καταλυμματα δεχονται ζωα. Το μεγαλυτερο προβλημα ειναι η αμορφωσια και η αγνοια πολλων για τα οικοσιτα ζωα. Ειτε σε ξενοδοχειο, πανσιον, καμπινγκ, φροντισε να το δεχονται. Μονο αυτο μπορει να χαλασει τις διακοπες σου. Επισης υπαρχουν εστιατορια που αναφερουν οτι ειναι καλοδεχουμενα τα ζωα στον εξωτερικο χωρο.
    Φροντισε το. Ουτε στο ξενοδοχειο θα μπορεις να το αφησεις, ουτε μεσα στο αυτοκινητο. Και το να σε αντιμε5ωπιζουν ολοι σαν μισολεπρη δεν ειναι το καλυτερο.
    Επισης εχε υποψη οτι στη θαλασσα πρεπει να κολυμπας μαζι του μακρια απ9 αλλους λουομενους. Αν καποιος διαμαρτυρηθει εισαι υποχρεωμενη να το βγαλεις απο τη θαλασσα και να κατσεις μαζι του δεμενη στην παραλια......
    Εχε μαζι το βιβλιαριο με τα εμβολια του και οπωσδηποτε το αντιλυσσικο
    Κατα τα αλλα θα περασεις υπεροχα μαζι του. Ισως και καλυτερα απο ο,τι με πολλους διποδους φιλους.....
    Φιλικα απο παθουσα και βασανισμενη ζωοφιλη  

9. Alice in wonderland

Alice in wonderland sui generis Contributor

Επειδή δεν έχω όρεξη για καυγάδες αλλά ανάγκη από ηρεμία γι'αυτό και ψάχνω κάποιο μέρος εκτός σεζόν και ίσως όχι τόσο τουριστικό.
    Σχεδόν έχω καταλήξει.

Σε ευχαριστώ πολύ!
    Και να ξέρεις συμπάσχω! (Αν και εδώ στην πολη μου δεν τους δίνω και πολυ σημασία πια... Την τζίντζερ την έχω παντού μαζί μου)

10. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Εχω ενα ποιμενικο τεραστιο 45 κιλα, πιο μαλλιαρο και απο τον τσουμπακα στο πολεμο των αστρων. Οπου παω τον εχω μαζι μου, και δεν ειμαι απο αυτους που καθονται πολυ σπιτι. Ταξιδια εντος Ελλαδος , εξωτερικο με αυτοκινητο, πλοιο κτλ. Εχουμε μεινει μαζι σε ξενοδοχεια 5στερα, καλοκαιρινα resort, ενοικιαζομενα δωματια, rnb και ποτε δεν ειχα προβλημα. Οι κρατησεις παντα τηλεφωνικες και απο την αρχη πληρη περιγραφη του σκυλου και ενημερωση επισης οτι ειναι εκπαιδευμενος, δεν λερωνει, δεν γαυγιζει και οτι μπορει φαινομενικα να νομιζει καποιος οτι αφηνει τριχα, δεν αφηνει!!. Η αληθεια ειναι πως κομπιαζουν λιγο να σου πουν οκ. Οταν τον βλεπουν γινεται η μασκοτ του ξενοδοχειου. Τον αφηνω μονο του στο δωματιο με το κλιματιστικο σε λειτουργια και το ταμπελακι "μην ενοχλητε" κρεμασμενο απ εξω (μην μπει καμια καμαριερα και τρομαξει).
    Η αληθεια ειναι πως πολλοι ξενοδοχοι εχουν να μου διηγηθουν ιστοριες με σκυλια που λερωναν μεσα στα δωματια, εσκιζαν υφασματα απο πολυθρόνες, δαγκωναν επιπλα , γαυγιζαν τα βραδια κτλ... Το παιδι και το σκυλι οπως το μαθεις!!

Υ.Γ. Υπαρχουν ξενοδοχεια που δεχονται κατοικιδια αλλα οχι παιδια

11. NewKatrin

NewKatrin Very irregular member

Αληθεια! Στο θεμα των ξενοδοχειων ωστοσο και γενικα των τουριστικων καταλυματων υπαρχει δυσμενεια ειδικα στα μεγαλα σκυλια. Φοβος και συχνη ειναι η απαντηση «μετα τον Αυγουστο που θα εχουν φυγει οι περισσοτεροι πελατες που μπορει να ενοχληθουν»
    Καλη και η παραλια της Αττικης......εστω και στις 7 το βραδυ οποτε μπαινει πια και η κοκονα μου μεσα.....

12. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

Έχεις κοκόνι;;;