Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μονογαμικοί ή πολυγαμικοί;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 16 Ιουλίου 2008.

?

Μονογαμικοί ή πολυγαμικοί;

1. Είμαι μονογαμικός/ή.

207 vote(s)
    36,7%
  2. Είμαι πολυγαμικός/ή.

143 vote(s)
    25,4%
  3. Δηλώνω μονογαμικός/ή αν και συχνά η ιστορία με διαψεύδει.

82 vote(s)
    14,5%
  4. Δηλώνω πολυγαμικός/ή αλλά όταν ερωτεύομαι ξεχνώ τί είχα δηλώσει.

77 vote(s)
    13,7%
  5. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη.

55 vote(s)
    9,8%
  1. Mikra_Psemata

Mikra_Psemata Contributor

Απάντηση: Μονογαμικοί ή πολυγαμικοί;

Με συγκίνησες πρωι πρωι άκαρδε GE !

2. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

και μενα μου χαιδευε το χερι καθως κρατιωμασταν στην εκκλησια ....

3. Kits

Kits Contributor

Απάντηση: Re: Μονογαμικοί ή πολυγαμικοί;

εκανε πως σου χαιδευε το χερι ... η αληθεια ειναιι πως σε κρατουσε για να μην φυγεις!

4. camera_obscura

camera_obscura Regular Member

Ιδού και οι πρόσφατες γνώμες του πανελληνίου:

Οι Ελληνες ανησυχούν περισσότερο από όλους τους Ευρωπαίους για το «κεράτωμα»!

*Η χώρα μας έχει το υψηλότερο ποσοστό ανθρώπων που θεωρούν ότι το «κεράτωμα» αποτελεί ένα σημαντικό πρόβλημα της χώρας (72%). Στη δεύτερη θέση βρίσκονται οι Ιταλοί με 69%. Τα χαμηλότερα ποσοστά τα βρίσκει κανείς στο Βέλγιο και τη Σουηδία, όπου μόνο ένας στους δύο κατοίκους θεωρεί την ερωτική απιστία σοβαρό πρόβλημα.

*Και δεν είναι μόνο ότι θεωρούμε μείζον «εθνικό» θέμα τη συζυγική απιστία. Στη χώρα μας περισσότερο από τις άλλες δυτικοευρωπαϊκές έχουμε την εντύπωση ότι το «κέρατο» έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία 10 έτη: Θεωρούμε σε ποσοστό 69% ότι το «κέρατο» πάει σύννεφο. Ενα ποσοστό που υπερβαίνει σημαντικά τον ευρωπαϊκό μέσο όρο του 38%.

*Στον αντίποδα βρίσκονται η Γερμανία και η Ολλανδία, όπου μόνο το 26% και το 27% αντίστοιχα πιστεύουν ότι η απιστία έχει αυξηθεί.

*Φαίνεται ότι οι απόψεις των Ελλήνων βασίζονται όχι απλά σε φήμες, αλλά και σε... προσωπική πείρα! Ετσι έχουμε το μεγαλύτερο ποσοστό ατόμων στην Ευρώπη που έχουν γευθεί (ενεργητικά ή παθητικά) το «κέρατο». Ενας στους τέσσερις Ελληνες δηλώνει ότι έχει απιστήσει ερωτικά. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Ολλανδία (20%), ενώ στις τελευταίες θέσεις η Πορτογαλία (8%) και η Ελβετία (10%).

http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=80969024,88851136,379520

Ηθικά διδάγματα: 1) Η Ελλάδα δεν είναι χώρα για μονογαμικούς. Προτιμήστε την Ελβετία, 2) Πάντα ξέραμε ότι είμαστε ερωτιάρηδες, οι έρευνες κομίζουν προφυλακτικά εις Αθήνας.

5. dora_salonica

dora_salonica Contributor

Re: Απάντηση: Μονογαμικοί ή πολυγαμικοί;

Μπα, δεν έβγαλα ούτε ένα δάκρυ εδώ (προτιμώ τον νάνο). 

Θα έλεγα ότι σε ένα τέτοιο νήμα, θα πρέπει κάποια επιτέλους να είναι ειλικρινής, με τον εαυτό της πρωτίστως. Θα ήθελα, ει δυνατόν, ο σύζυγός μου, Πρίγκιψ ή μη, να γνωρίζει ότι έχω ήδη ανταλλάξει τηλέφωνα με τον ακκορντεονίστα, το πρώτο βιολί, και όλους εκείνους τους διευθυντές τραπεζών στην πρώτη σειρά (εκείνους τους υπέργηρους). Και φυσικά με όλες τις περβοτσουλοειδείς παρανύμφους.

Καλά τα λέει ο Άρχοντας των Άστρων. Βάλε λουκέτο να είσαι σίγουρος. Αλλιώς...να συμμετέχεις... 

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  6. thaleia

thaleia Contributor

αν αντι για τον ορο πολυγαμικη εβαζα τον ορο πολυερωτικη θεωρω οτι θα μου ταιριαζε καλλιτερα , διοτι ναι μεν ειμαι πολυγαμικη αλλα οχι ετσι¨"ξερα" , αλλα επειδη ειμαι ερωτευμενη ταυτοχρονα με τρεις ανθρωπους , κι αυτο γιατι οτι ζητω δεν τα βρισκω ολα σε εναν με αποτελεσμα να τα βρισκω "κομματιαστα" και να εχω τρεις σχεσεις ...
    οσο για το τι δηλωνω, το δηλωνω οπου με παιρνει αλλοιως με βλεπω  

7. elfcat

elfcat . Contributor

...και τους προλαβαίνεις uzzled:

8. chemical23

chemical23 Regular Member

Άμα υπάρχει θέληση προφανώς. Άλλωστε δηλώνει μαραθωνοδρόμος  

9. thaleia

thaleia Contributor

ναι ......... και Παρθενωνογεννούσα !!!!!!!!!!    

Last edited: 30 Ιουλίου 2008
  10. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

Μου γεννήθηκε μια απορία. Θεωρείτε πως είναι αδύνατο να είναι κάποιος ερωτευμένος με πέραν του ενός ατόμου?

11. thaleia

thaleia Contributor

Απάντηση: Re: Μονογαμικοί ή πολυγαμικοί;

Εξ εμπειριας σου απαντω πως ειναι δυνατον (εμενα μου συμβαινει προσωπικα) , τωρα η ενταση ή ποιοτητα των συναισθηματων φυσικα και δεν ειναι ιδια προς ολα τα ατομα , πλην ομως υφιστανται.

12. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

Re: Απάντηση: Re: Μονογαμικοί ή πολυγαμικοί;

Εγώ συμφωνώ μου έχει επίσης τύχει. Απλά με εξέπληξε η απορία των άλλων