Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μονογαμικοί ή πολυγαμικοί;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 16 Ιουλίου 2008.

?

Μονογαμικοί ή πολυγαμικοί;

1. Είμαι μονογαμικός/ή.

207 vote(s)
    36,7%
  2. Είμαι πολυγαμικός/ή.

143 vote(s)
    25,4%
  3. Δηλώνω μονογαμικός/ή αν και συχνά η ιστορία με διαψεύδει.

82 vote(s)
    14,5%
  4. Δηλώνω πολυγαμικός/ή αλλά όταν ερωτεύομαι ξεχνώ τί είχα δηλώσει.

77 vote(s)
    13,7%
  5. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη.

55 vote(s)
    9,8%
  1. elfcat

elfcat . Contributor

Φυσικά και είναι δυνατόν, απλά είναι θέμα διαχείρισης 

2. Mirella_trans_Domme

Mirella_trans_Domme Contributor

Δεν συμφωνω!
    Μπορει ασφαλως να μοιραζεσαι αναμεσα σε δυο, ομως σιγουρα ο ενας θα κερδιζει στον ερωτα, ενω παραλληλα μπορει ο αλλος να σου αρεσει υπερβολικα η απλα να σε ενθουσιαζει ακομη και πανω στο ερωτικο παιχνιδι.
    Ειναι το "παιχνιδι" στο οποιο -και δεν το λεω διολου ειρωνικα- οι αντρες ειναι αφθαστοι.
    Με λιγα λογια, ξερουν οτι αυτη με την οποιαν θα συζησουν, θα παντρευτουν εστω, ΔΕΝ θα ειναι ποτέ η ερωμενη τους, καποια sexy γκομενα που φορα ξέκωλα και που λικνιζει προκλητικα τους γοφους της στον δρομο.
    "Γιατι?" θα μου πεις.
    Μα ειναι απλουστατο, εδω κυριαρχει η πολυ σωστη αντιληψη του "γιατι να σε εμπιστευτω?, οπως τοσο ευκολα πηγες με εμενα, τι θα σε εμποδισει να κανεις το ιδιο και με καποιον αλλον?". 

3. thanasis

thanasis Contributor

Εχμφμ, μην παίρνεις και όρκο, Μιρέλλα μου. Δεν είναι και όλα τα σερνικά τα ίδια.  

4. Mirella_trans_Domme

Γκλουπ!
    Που βοσκανε τα σερνικα να παω να το διαπιστωσω?????????????
    Οχι γιατι εμας σημερα μας εχουν στο βουστασιο κατι κακοι ανθρωποι με κουβαδες και μας ζουλοκοπανε τα βυζια, ας οψονται οι γαλατοπιττες, τα ρυζογαλα και τα γιαουρτια. 

5. thanasis

thanasis Contributor

Πασέ σας βρίσκω. Τα αυτόματα αρμεχτήρια κάνουν θραύση σήμερις. Sex toys και αηδίες... :lol2:

6. Dolmance

Dolmance Contributor In Loving Memory

Απάντηση: Μονογαμικοί ή πολυγαμικοί;

Με τις φλυαρίες περί πολυγαμικών και μονογαμικών λησμονήσατε την τεράστια πλειοψηφία του λαού, που αδιάφορη για τις μικροαστικές αντιλήψεις σας πυκνώνει τις τάξεις των αγαμικών.
    Η αγαμία θα θριαμβεύσει! Είναι φθηνότερη, δεν προκαλεί εφιδρώσεις και την κατορθώνεις χωρίς αυτοκίνητο.

7. elfcat

elfcat . Contributor

Originally Posted by thaleia
    Εξ εμπειριας σου απαντω πως ειναι δυνατον (εμενα μου συμβαινει προσωπικα) , τωρα η ενταση ή ποιοτητα των συναισθηματων φυσικα και δεν ειναι ιδια προς ολα τα ατομα , πλην ομως υφιστανται.

Εγώ συμφωνώ μου έχει επίσης τύχει. Απλά με εξέπληξε η απορία των άλλων

@lara
    Η απορία δεν είναι αν είναι δυνατόν κάποιος να είναι ερωτευμένος πέραν του ενός ατόμου, αλλά πού βρίσκει κάποιος -α το χρόνο να ικανοποιεί τρεις ανθρώπους. Μόνο αν του της κολλάνε ένσημα... 

Προσωπικά, πέραν του γεγονότος ότι δεν μου έχει συμβεί να είμαι ερωτευμένη με δύο, τρεις κλπ ταυτοχρόνως (αυτό δε σημαίνει ότι για κάποιον άλλον δεν είναι δυνατόν και ευκταίο), δεν θα μπορούσα να σκορπώ την ενέργεια και τα συναισθήματά μου έτσι. Αυτό είναι όλο.

Όντως. Στο μόνο που διαφωνώ είναι ότι είναι ακριβότερη μεσοπρόθεσμα.

Last edited: 31 Ιουλίου 2008
  8. G_E

G_E Contributor

Απάντηση: Re: Μονογαμικοί ή πολυγαμικοί;

Πως το δικαιολογείς αυτο;

9. elfcat

elfcat . Contributor

Re: Απάντηση: Re: Μονογαμικοί ή πολυγαμικοί;

Στοιχίζει εν τέλει ακριβότερα σε πολλά επίπεδα.
    Οικονομικά, διότι όταν είσαι πολύ καιρό μόνος σου, βγαίνεις συνέχεια για να βρίσκεις τους φίλους και τις κοινωνικές σου επαφές, οπότε ούτε το αυτοκίνητο γλυτώνεις και πληρώνεις για ποτά, φαγητά και ξενύχτια.... Αν πάλι αποφασίσεις να μείνεις μέσα για πολύ, μια κατάθλιψη θα την πάθεις και θα πληρώνεις για χάπια... (ακόμη και αν τη βγάζεις διαρκώς με βιβλία και αυτά στοιχίζουν).
    Επίσης τα έξοδα κάποιου που μένει μόνος του είναι α, τα έξοδα όταν μένουν δύο παρέα είναι αΧ1,5 και όχι Χ2 κλπ κλπ.

Το δε σωματικό, συναισθηματικό και ψυχικό κόστος της αγαμίας είναι μεσοπρόθεσμα τεράστιο και θεωρώ ότι αυτό σου είναι κατανοητό. (γι αυτό και δεν επεκτείνομαι) 

Εξαιρούνται, όσοι συνειδητά αποφασίζουν να απέχουν.

10. Mirella_trans_Domme

Εννοειτε φανταζομαι τα, "Ηνωμενα Βουστασια"?
    Την διασωληνωση των δυσμοιρων ρωγων μας σαν μελλοθανατος στην εντατικη????
    Θα σας εκδικηθουμε, θα παρουμε τα βυζια μας και θα παμε σε αλλο βοσκοτοπι!
    Ετσι, να πινετε γαλα προβειο με πολλα λιπαρα! Light τελος! 

11. Dolmance

Dolmance Contributor In Loving Memory

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μονογαμικοί ή πολυγαμικοί;

Μόνη ελπίδα: Η πολυγαμική μονογαμία των αγαμικών.

12. antonis35

antonis35 Regular Member

Πολυγαμικός.