Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μονογαμικοί ή πολυγαμικοί;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 16 Ιουλίου 2008.

?

Μονογαμικοί ή πολυγαμικοί;

1. Είμαι μονογαμικός/ή.

207 vote(s)
    36,7%
  2. Είμαι πολυγαμικός/ή.

143 vote(s)
    25,4%
  3. Δηλώνω μονογαμικός/ή αν και συχνά η ιστορία με διαψεύδει.

82 vote(s)
    14,5%
  4. Δηλώνω πολυγαμικός/ή αλλά όταν ερωτεύομαι ξεχνώ τί είχα δηλώσει.

77 vote(s)
    13,7%
  5. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη.

55 vote(s)
    9,8%
  1. Stalker

Stalker Not a very nice guy Contributor

Απάντηση: Μονογαμικοί ή πολυγαμικοί;

2. Uther

Uther Contributor

3. Flowform

Flowform Regular Member

Απάντηση: Re: Μονογαμικοί ή πολυγαμικοί;

Χμμ σα να μου φαινεται οτι το τσιμπησες απο μενα αυτο, την πρωτη φορα που γνωριστηκαμε χαχα
    'με λενε πολυγαμικό! δεν ειμαι πολυγαμικός, είμαι πολύ γαμίκος!"

4. Flowform

Flowform Regular Member

Επειδη δεν προκειται να κατσω να ξεσκαρτεψω 31 σελιδες πραμα, για να το βρω, μπορει να μου πει κανεις, στο 'πολυγαμικός' διαχωριστηκε ως εννοια το να ξενοπηδας με το να στηνεις ενα πολυγαμικο σπιτικο; polyamorous?

Γιατι εγω αισθανομαι οτι ειμαι πολυγαμικος,
    >αφου παιζω με πολλες, μαζι με τη σκλαβα μου, (swinging) αλλα και
    >αφου σκοπευω να στησω μια 'οικογενεια' που δε θα περιοριζεται στους δυο μας (polyamorous)...

5. MindMaster

MindMaster Contributor

Διαχωρίστηκε. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως το "polyamorous" φαντάζει ως θελκτικότερο στους οπαδούς της μονογαμίας, από τα "ξενοπηδήματα". Απλά μη επιλήψιμο, ηθικώς (κι αυτό βεβαίως εάν είναι ειλικρινής στάση ζωής και ισχύει γιά όλα τα μέλη της polyamorous σχέσης, κι όχι εάν απλώς αποτελεί δικαιολογία γιά να πηδάει ένας απ' όλους ασύστολα, ενώ στους άλλους επιβάλλεται η μονογαμία)...

6. heeler

heeler Regular Member

Μονοφωνικός...

7. camera_obscura

camera_obscura Regular Member

Για το post #340

Αχ αγαπητέ cider…
    Από τη μια σας καταλαβαίνω απόλυτα και χαίρομαι για σας, από την άλλη νιώθω καταραμένη Κασσάνδρα δεινών.
    Αυτή η εσώτερη αμαχητί παράδοση του Έρωτος εμπεριέχει ακριβώς τον πυρήνα της αυτοκαταστροφής του.
    Δεν διαφωνώ με την παρατήρηση της elfcat: Όμορφος είναι ο έρωτας που δεν αμφιβάλει και δεν διστάζει. Πιστεύω όμως ότι συγκλονιστικός είναι ο έρωτας που αμφιβάλλει και διστάζει – για τα πάντα.

8. cider

cider Kitchen master

Κατανοώ απόλυτα. Και είναι γεγονός: δια της αμφιβολίας και του δισταγμού οδηγήθηκα εκεί, όσο κι αν αυτό φαντάζει, ίσως, οξύμωρο.

9. yagos69

yagos69 Live with a dream, not a substance

Θα έλεγα πολυγαμικός στις "κανονικές σχέσεις" αλλά μονογαμικός όταν πρόκειται για M/s σχέση

10. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

Εξαιρετικό νήμα με αξιόλογες τοποθετήσεις.

11. θάλασσα

θάλασσα Regular Member

θέλω να μου ανήκει και να του ανήκω αποκλειστικά. τελος.

Αν είμαι ερωτευμένη μπορεί να τρελλαθω απο πολύ μικρα πραγμάτα, δε χρειάζεται να κοιμηθεί με άλλη για να μου στριψει.

12. male_slave

male_slave Regular Member

κατι ερωτησεις που κανετε και εσεις..αποκλειστικοτητα βεβαια!