Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μονογαμικοί ή πολυγαμικοί;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 16 Ιουλίου 2008.

?

Μονογαμικοί ή πολυγαμικοί;

1. Είμαι μονογαμικός/ή.

207 vote(s)
    36,7%
  2. Είμαι πολυγαμικός/ή.

143 vote(s)
    25,4%
  3. Δηλώνω μονογαμικός/ή αν και συχνά η ιστορία με διαψεύδει.

82 vote(s)
    14,5%
  4. Δηλώνω πολυγαμικός/ή αλλά όταν ερωτεύομαι ξεχνώ τί είχα δηλώσει.

77 vote(s)
    13,7%
  5. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη.

55 vote(s)
    9,8%
  1. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Απάντηση: Μονογαμικοί ή πολυγαμικοί;

Τι εννοείς τα γυρνάω;
    Πρέπει να συγκρίνεις αυτό με προηγούμενα ποστς για να ισχύει αυτό που λες.
    Και να παραδεχτώ τι; Ότι άνθρωποι είμαστε και μπορεί να νιώσουμε έλξη και για κάποιον άλλον,ενώ είμαστε σε σχέση; Εννοείται αυτό,αλλά τότε βάζουμε κάτω τα πράγματα και βλέπουμε τι μετράει περισσότερο για μας.Άλλωστε εγώ πιστεύω ότι δεν μπορείς να νιώθεις το ίδιο για 2 άτομα,πάντα κάποιος υπερισχύει.Τώρα αν το θέμα είναι μόνο το σεξ,τι να πω...αυτό κι αν είναι κάτι που σκέτο,χωρίς έστω κάποια αισθήματα δεν με αφορά καθόλου.Και πριν βιαστείτε να κράξετε,δεν είναι καθόλου θέμα πουριτανισμού.  

2. kaviarfun2

kaviarfun2 Regular Member

ενταξει μην αρπαζεσαι ενα απλο σχολιο καναμε.το θεμα που λες δεν ειναι ο πουριτανισμος αλλα η ανασφαλεια που αισθανεσαι οταν δεν ξερεις που πραγματικα πατας και που ανηκεις.ειναι δηλαδη πολυ βαθυτερο το ζητημα για να ειναι τοσο απλο και επιφανειακο και αναγεται βασικα σε αλλους υπαρξιακους και μειζονους ψυχολογικους τομεις ωστε κατανταει να αποκοπτεται τελειως απο το σεξουαλικο. το τι ειναι ο καθενας μας συμπερασματικα εξαρταται απο ποσο ικανοποιημενος ειναι απο τον εαυτο του και τη ζωη του και μετα απο το ποσες αντοχες διαθετει στο να επεκτεινει τα ορια του

3. Black Butterfly

Πού με είδες να αρπάζομαι βρε άνθρωπε;
    Κουβέντα κάνουμε.  

Την ανασφάλεια που περιγράφεις πιο πάνω,δεν την έχω νιώσει ποτέ,ακόμα και όταν έχω βρεθεί σε δίλημμα.Απλά δεν είναι κάτι που τελικά με εκφράζει ή για να το πω καλύτερα,είναι κάτι που μακροπρόθεσμα με κουράζει και δεν με γεμίζει.
    Όσο για τα όριά μας,μπορούμε να τα επεκτείνουμε και με το ίδιο άτομο,δεν χρειάζεται να έχουμε χαρέμι.Φυσικά μιλάω πάντα για μένα,όποιος την βρίσκει αλλιώς,με γεια του με χαρά του.  

4. kaviarfun2

kaviarfun2 Regular Member

εννοειται οτι κανουμε κουβεντα.η αληθεια ειναι οτι κανεις δεν μπορει να σου πει τι εισαι,πρωτον.και δευτερον μια συμβουλη:ποτε μη λες οτι δεν νιωθεις ανασφαλεια γιατι ειναι μεγαλο ψεμα.ακομη και οταν εισαι με καποιον που θεωρεις δικο σου οπως λες θα φοβασαι καπου μεσα σου,δεν γινεται,οτι μπορει μια μερα να στην κανει:xyxwave:

5. Black Butterfly

Aν μου την κάνει,αυτός θα χάσει.   Οπότε καλύτερα να νιώθει αυτός ανασφάλεια.   

6. MALISTA

MALISTA Regular Member

ΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΟΣΟ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΘΑ ΚΕΡΑΤΩΣΩ ΤΟΝ ΕΡΑΣΤΗ ΜΟΥ.... ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΙΜΑΙ ;;;;

7. sailing

sailing New Member

... σωστή   Νομίζω ότι είναι το απλούστερο πράγμα στον κόσμο των σχέσεων.

8. Απάντηση: Μονογαμικοί ή πολυγαμικοί;

Συμφωνω πως δεν ειναι θεμα πουριτανισμου. Ειναι τι σε γεμιζει και τι οχι. Προσωπικα εκανα σκετο σεξ, μονο οταν δεν αντεχα να νιωθω, γιατι ημουν καταρακωμενη ψυχολογικα και η παραμικρη υπαρξη συναισθηματος εδινε μονο πονο, ενω εγω ηθελα το μουδιασμα που μου προσφερε το σεξ. Περασε ομως ο καιρος, και ειδα πως το τιποτα, επιφερει πιο μεγαλο κενο. Δεν ηθελα αλλο πια να αδειασω. Ηθελα επιτελους να γεμισω. Οποτε ναι το σκετο σεξ με αφηνει πλεον αδιαφορη.  

9. sailing

sailing New Member

Έχω πιάσει τον εαυτό μου πολλά ξημερώματα, μετά από τέτοια πηδήματα, να κοιτάω το ταβάνι και να λέω "τι έκανα πάλι" ... μεγάλο το κενό ...

10. Zaira

Zaira New Member

Όσο και να θέλω κάτι από τα άλλα... είμαι αυστηρά μόνο το 1.

11. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

Προσωπικά επειδή βλέπω πολλά μηνύματα απογοήτευσης μετά από παρτούζες ή πολυγαμικό στυλ σχέσεων το καλύτερο που έχει να κανει κάποιος-α εάν νιώθει έτσι να μην το ξανακάνει.
    Η δική μου θεώρηση είναι πως όλα είναι ανάλογα με την συνειδητή επιλογή μονογαμίας ή πολυγαμίας.Εάν αυτό δεν γίνεται συνειδητά τότε υπάρχουν αισθήματα κενότητας.

12. evallila

evallila New Member

Το καλύτερο για μένα είναι το σέξ, με κάποιον για τον οποίο έχεις συναισθήματα.