Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μονογαμικοί ή πολυγαμικοί;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 16 Ιουλίου 2008.

?

Μονογαμικοί ή πολυγαμικοί;

1. Είμαι μονογαμικός/ή.

207 vote(s)
    36,7%
  2. Είμαι πολυγαμικός/ή.

143 vote(s)
    25,4%
  3. Δηλώνω μονογαμικός/ή αν και συχνά η ιστορία με διαψεύδει.

82 vote(s)
    14,5%
  4. Δηλώνω πολυγαμικός/ή αλλά όταν ερωτεύομαι ξεχνώ τί είχα δηλώσει.

77 vote(s)
    13,7%
  5. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη.

55 vote(s)
    9,8%
  1. antidrastikos

antidrastikos New Member

Απάντηση: Μονογαμικοί ή πολυγαμικοί;

αυστηρα μονογαμικος. αν περνας καλα δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λογος να πας αλλου. απλα πραγματα

2. Nemo

Nemo Nemo D/s Jongleur

Moνογαμικός κτητικός.

3. lexy

lexy .ti.va.

Κι αν η σύντροφός σου είναι πολυγαμική και / ή πολυσυντροφική, πώς διαχειρίζεσαι την κτητικότητά σου;

4. Dolce_vita

Dolce_vita Regular Member

χμ νομιζω οτι είτε το δέχεσαι είτε αλλάζεις σύντροφο

5. Nemo

Nemo Nemo D/s Jongleur

Της ζητάω να κάνω και εγώ το ίδιο με άλλες και της λέω ότι σκοπεύω να το κάνω σοβαρά, αλλά με πρόθεση πάντα να αφοσοιωθώ στην καινούρια και να μου αφοσοιωθεί.

6. lexy

lexy .ti.va.

Αλλαγή πλεύσης δηλαδή, όχι διαχείριση. Οκ  

7. Nemo

Nemo Nemo D/s Jongleur

Απλή δοκιμασία.

8. lexy

lexy .ti.va.

Μμμμ δεν ξέρω.
    Ο πραγματικά μονογαμικός και δη κτητικός, δεν θα άντεχε. Η πιθανότερη εξέλιξή του θα ήταν η τοξικότητα (γκρίνια, δράματα-μακριά από εμάς).
    Ο κατ'επίφαση ή ο "γιατί έτσι πρέπει/ξέρω/είναι" μονογαμικός και κτητικός, μπορεί να έχει λαμπρή εξέλιξη (!) αν τύχει χρήσιμης βοήθειας στη διαχείρηση της κτητικότητάς του.
    Ασφάλεια, νομίζω, είναι η λέξη κλειδί και όχι δοκιμασία.

9. Nemo

Nemo Nemo D/s Jongleur

Δοκιμασία ενός κτητικού ανθρώπου. Αν δεν νοιώσω ότι μου ανήκει - της ανήκω, φεύγω. Νοιώθω ότι δεν ασχολείται αρκετά και τότε δεν ασχολούμαι κι εγώ. Το να έχουμε δυο τρία χωραφάκια διαθέσιμα και όποιο βγάλει τις καλύτερες πατάτες να το κρατήσουμε και τα άλλα να τα σφάξουμε με την πρώτη ευκαιρία είναι χαρακτηριστική νοοτροπία γυναίκας τυχοδιώκτη. Αυτές δεν αξίζουν το χρόνο μου καθόλου.

10. lexy

lexy .ti.va.

Έχω την εντύπωση πως αυτού του τύπου οι "δοκιμασίες" είναι άνευ ουσίας και μόνο σε δράμα μπορούν να καταλήξουν.
    Το iq μου, δεν μου επιτρέπει να κατανοήσω τα χωράφια, τις πατάτες και τη σφαγή  
    Ο τυχοδιωκτισμός είναι σαν το ψέμα : όλοι το μισούν μα όλοι το χρησιμοποιούν.

11. Nemo

Nemo Nemo D/s Jongleur

Αν εννοείτε εμένα δυστυχώς δεν το χρησιμοποίησα ποτέ. Θα ήμουν σε πολύ καλύτερη κατάσταση σήμερα.

12. lexy

lexy .ti.va.

Ήταν ένα γενικό σχόλιο το περί τυχοδιωκτισμού. Φυσικά δεν αναφερόμουν σε εσένα.
    Αν δεν έχεις αντίρρηση, ας μιλάμε στον ενικό