Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μονογαμικοί ή πολυγαμικοί;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 16 Ιουλίου 2008.

?

Μονογαμικοί ή πολυγαμικοί;

1. Είμαι μονογαμικός/ή.

207 vote(s)
    36,7%
  2. Είμαι πολυγαμικός/ή.

143 vote(s)
    25,4%
  3. Δηλώνω μονογαμικός/ή αν και συχνά η ιστορία με διαψεύδει.

82 vote(s)
    14,5%
  4. Δηλώνω πολυγαμικός/ή αλλά όταν ερωτεύομαι ξεχνώ τί είχα δηλώσει.

77 vote(s)
    13,7%
  5. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη.

55 vote(s)
    9,8%
  1. MasterJp

MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

@Madeleine Rk : παντού και πάντα, όχι όμως εις βάρος κάποιου εν προκειμένω, η πόρνη δεν χρησιμοποιεί δόλο για να προσελκύσει τους πελάτες της, ούτε τους αναγκάζει να την επισκεφτούν.

2. Elune

Elune Priceless

Προφανώς οι λέξεις "πόρνη" ή "πόρνες" και "gigolo" ή "gigolos" (όπως είναι χαρακτηριστικά η λέξη στην γαλλική γλώσσα) έχουν εντελώς διαφορετική σημασία. Οι περισσότερες γυναίκες που ασκούν το συγκεκριμένο επάγγελμα, αν και πλέον έχουν αλλάξει τα δεδομένα λόγω της οικονομικής κρίσης, δεν το κάνουν για τα χρήματα. Το κάνουν γιατί τις έχουν "αναγκάσει" τα όσα βίωσαν στο παρελθόν, ενώ βέβαια δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε ή να βγάλουμε από τη συζήτηση τη σωματεμπορία, που πλέον έχει πάρει τρομακτικές διαστάσεις και στη χώρα μας. Ομως ας μείνουμε στις πόρνες, οι οποίες διάλεξαν το συγκεκριμένο επάγγελμα.

Η πόρνη είναι πάντα ένας αποθαρρυμένος ανθρώπινος τύπος, που από προσωπική ανάγκη και εσωτερική αστάθεια ωθείται σ΄αυτό το επάγγελμα και δεν μπορεί μετά να ξεφύγει. Μια παιδική ηλικία χωρίς αγάπη είναι συχνά το προοίμιο αυτής της ζωής, που υποτιμά την αγάπη τόσο ολοκληρωτικά! Βέβαια, από την άλλη υπάρχουν και οι άνδρες, οι οποίοι συντηρούν την πορνεία. Γιατί υπάρχει η μοναξιά, η δυσκολία των σχέσεων, ο φόβος της δέσμευσης, οι ανομολόγητες επιθυμίες και πολλά άλλα, που παίζουν ρόλο στη ζωή ενός άνδρα, μόνιμα ή παροδικά, και μπορεί να τον κάνουν να καταφύγει στις υπηρεσίες μιας πόρνης.

Αυτά τα ολίγα προς το παρόν, διότι επιφυλάσσομαι να ανοίξω άμεσα νήμα που θα μπορούμε να παραθέσουμε τις απόψεις μας σχετικά με το τι ακριβώς είναι η "πόρνη" και γιατί υπάρχει ο ζιγκολό. Ζητώ συγγνώμη από τη @Syrah, για την τροπή που πήρε το νήμα.

3. MasterJp

MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

@Elune: γνωρίζετε αρκετές πόρνες δια ζώσης ώστε τα συμπερασματά σας να είναι ασφαλή ή βασίζονται σε διατριβές ακαδημαϊκών που δεν έχουν καν περάσει έξω από μπουρδέλο;

4. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Νομίζω ότι έχω μονογαμία. Από εσάς την κόλλησα.   

5. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Πολυγαμικη μέχρι να ερωτευθω και να τα ξεχάσω ολα.. Μονογαμική στη σχέση, είμαι δεν είμαι ερωτευμένη.

6. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Ναι στην πολυγαμια, οχι στην σαβουρογαμια
    Ναι στην μονογαμια, οχι στην αγαμια
    Σας καλυψα ?!

7. Jack Wolfskin

Jack Wolfskin the big bad Wolf

ναι στην ταραμοσαλατα, ναι στη σαντυγι, ναι σε ολα

εναν κουβα παρακαλω, να τα βαλω ολα μεσα
    και μετα αλλον εναν παρακαλω, καπου πρεπει να τα ακουμπησω  

8. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Εγω τρωω και ταραμοσαλατα και σαντυγι.
    Εξαρταται παντα με το τι συνοδευονται. 

9. Jack Wolfskin

εσυ που λες οτι εισαι και του πνευματος, θα επρεπε να δεις με τη μια, γιατι κανει καρα-μπαμ, οτι

"Ναι στην πολυγαμια, οχι στην σαβουρογαμια
    Ναι στην μονογαμια, οχι στην αγαμια
    Σας καλυψα ?!"

μονο εναν κουβα να τα βαλεις ολα μεσα δεν παραγγελες.

τι να καλυψει μωρε ? αχταρμα τα εχεις κανει. το ενα αναιρει το αλλο....

10. kinkynik

kinkynik Guest

Μονογαμικοί όπως οι πιγκουίνοι.

11. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Εαν το ειχες διαβασει πιο προσεχτικα, θα ειχες καταλαβει οτι το ενα συμπληρωνει το αλλο και οχι το αναιρει
    Μπορω να στο αναλυσω βεβαια...
    Ξερεις κατοπιν συμφωνιας εχω κανει ελευθερες σχεσεις, απολυτως ξεκαθαρισμενες με το τι ζηταω, ζηταει ο αλλος.
    Υπαρχουν ανθρωποι που κατι τετοιο δεν τους καλυπτει, οπως και εμενα κατα διαστηματα δεν με καλυπτε ή και το αντιστροφο καποιους τους καλυπτει μονο το να εχουν ελευθερη σχεση.
    Οταν καποιοι κανουν αποκλειστικη σχεση, καλο θα ειναι να την διατηρουν αποκλειστικη,με την προυποθεση οτι σεξ θα συνεχισει να αποτελει σημαντικο κομματι.
    Οταν παλι εχουν ελευθερη σχεση δεν σημαινει οτι κατσει οπου κατσει.
    Το ανθρωπος του πνευματος ηταν αυτοσαρκασμος.
    Το στομαχι σου να το κοιταξεις, ειναι πολυ ευαισθητο
    Ελπιζω να σε καλυψα τωρα.

12. Jack Wolfskin