Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μονογαμικοί ή πολυγαμικοί;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 16 Ιουλίου 2008.

?

Μονογαμικοί ή πολυγαμικοί;

1. Είμαι μονογαμικός/ή.

207 vote(s)
    36,7%
  2. Είμαι πολυγαμικός/ή.

143 vote(s)
    25,4%
  3. Δηλώνω μονογαμικός/ή αν και συχνά η ιστορία με διαψεύδει.

82 vote(s)
    14,5%
  4. Δηλώνω πολυγαμικός/ή αλλά όταν ερωτεύομαι ξεχνώ τί είχα δηλώσει.

77 vote(s)
    13,7%
  5. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη.

55 vote(s)
    9,8%
  1. milgeo69

milgeo69 Regular Member

Μονογαμικός ! ΤΕΛΟΣ!

2. Dapom

Dapom Contributor

Παντως τα στατιστικά της ψηφοφορίας λένε μέχρι τώρα οτι τα πράγματα είναι ακριβώς μοιρασμένα...50,1% εχουν δηλώσει μονογαμικοι και το 49,9% πολυγαμικοί.

Συμφωνα με αυτα τα αποτελέσματα μάλλον οι μονογαμικοί ή δεν βρίσκουν εύκολα σύντροφο και οι περισσότεροι είναι μόνοι...ή το κέρατο παει σύννεφο και αυτοί δεν εχουν πάρει χαμπάρι.
    Οι πολυγαμικοί...μια χαρά περνάνε.

3. elfcat

elfcat . Contributor

Οριςμοι περι πολυερωτιας με όρους ήθους και ποιότητας, θρησκευονται. Οριςμοι περι πολυερωτιας με όρους μεγάλων αισθήματων προς πολλούς, νομίζω οτι ειναι για αρλεκιν η άντε για κανενα διήγημα με πρωτοχριστιανούς πρωταγωνιστές.

Προσωπικά τα πολυερωτικά σχήματα τα βρίσκω πολυ ενδιαφέροντα, αλλα σ υ ν η θ ω ς η διαχειριςη τους τα στέλνει απάτα. Στις σπάνιες περιπτωςεις που πετυχαίνουν, όπου τα μέρη π ρ α γ μ α τ ι πολυερωτουν και μαλιςτα επι μακρον, τα σχήματα αυτα αναπτύσσουν διάφορες και πολυ ενδιαφέρουσες δυναμικές.

4. Iagos

Iagos Contributor

Αγαπητέ @Tenebra_Silente σας ευχαριστώ για το μακροσκελές κείμενο σας αλλά δεν ήταν ανάγκη να μπείτε σε τέτοιο κόπο.

Επειδή όμως κοπιάσατε επιτρέψτε μου να σας πω πως σέβομαι απόλυτα το περιεχόμενο του μακροσκελούς κειμένου σας.

Δεν σας κρύβω πως κατανοώ τη θλίψη σας, τη μοναξιά σας, ίσως και την απελπισία σας.

Δεν σας κρύβω πως σας συμπονώ και κάποιες στιγμές σας λυπάμαι κιόλας.

Επειδή επίσης κοπιάσατε επιτρέψτε μου να σας πω πως πέρα από τον απόλυτο σεβασμό στο περιεχόμενο, η δομή των μακροσκελέστατων κειμένων σας μου δημιουργεί μια απέχθεια.

Η αρχιτεκτονική του γραπτού σας λόγου είναι άκρως δικανική.

Και οι δικανικοί λόγοι από αρχαιότατων χρόνων δεν ήταν τίποτε περισσότερο από ασυγκράτητες πορδές.

Ως εκ τούτου και όσο και αν έχετε την αμέριστη συμπαράσταση μου στην θλίψη σας, αδυνατώ να σας διαβάσω ξανά…

Σας εύχομαι να έχετε ένα όμορφο Πάσχα…

Η άνοιξη ήρθε… ανοίξτε τα παράθυρα και αναπνεύστε.

Θα σας βοηθήσει και θα σας δώσει ένα χαμόγελο η φύση… χαμογελάστε της και εσείς αγαπητέ…

Υγεία να έχετε..

Last edited: 1 Μαρτίου 2016
  5. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

@Iagos θα σας παρακαλούσα να μου πείτε, πόσο κοστίζει η συνέδρια στο καναπεδάκι σας του ψυχολόγου.
    Γιατί αν διακρίνατε θλίψη, μοναξιά και απελπισία στα λόγια μου, μάλλον σας επισκέφτηκα, ενώ ήμουν σε trance.
    Τέσπα, αν θέλατε να μου την "πείτε", σας πήρε πολλές ώρες και ξανά μια τρύπα στο νερό κάνατε.
    Η δομή των μακροσκελέστατων κειμένων μου σας προκαλεί απέχθεια. Η δομή των σιδηροδρομικών σας κειμένων σας είναι ευχάριστη.
    Εννοείται, εκείνα είναι δικά σας. Γι' άλλη μια φορά μονά ζυγά δικά σας και στον καφέ σας βάλτε ότι θέλετε.
    Ατυχήσατε αγαπητέ, μαζί μου οι "πορδές" όπως τις περιγράψατε, δυστυχώς δεν έχουν αποτέλεσμα.
    Και οι δυο τελευταίες σας "παρεμβάσεις", από τέτοιες ήταν διανθισμένες και όχι επιχειρήματα.
    Επί του νήματος, δεν γράψατε τίποτε άλλο, παρά "κραυγές" που θ' ακύρωναν κάτι που δεν σας αρέσει και θα έριχναν νερό στον μύλο σας.
    Αν βέβαια είναι "νερό" να μειώνουμε κάτι που δεν μας αρέσει, για ν' ανυψωθούμε εμείς ).
    Και για να γράψω κάτι σχετικό με το θέμα, είμαι υπέρ τόσο της μονογαμίας, όσο και υπέρ της πολυγαμίας.
    Είμαι κατά της μονό ή πόλυ υποκρισίας και επιπλέον κατά της μόνο ή πόλυ επιβολής της σκέψης μας στους άλλους.
    Για να μην ξεχάσω και την προσπάθεια μόνο ή πόλυ νομιμοποίησης της όποιας καύλας μας δια μέσω των άλλων.
    Επειδή θα μας έλειπε το κουράγιο, να την πραγματοποιήσουμε δίχως την συνδρομή "ιππικών" κανενός είδους.
    Εγώ σας εύχομαι καλό "ανακάτεμα" στομάχου και μ' αυτή μου την παρέμβαση ( δεν σας υποχρέωσα ποτέ να με διαβάστε ) και ότι το καλύτερο γενικά.  

6. angel42

angel42 Regular Member

Ναι, και αρετή και τόλμη θέλει η ελευθερία... Την αρετή και την τόλμη να είσαι αληθινός και ελεύθερος... Α.

7. brenda

brenda FU very much

Ρεζουμέ:
    Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν κι επιδέξιους κώλους.
    Μην διαρρηγνύετε άλλα ιμάτια guys.
    Καταλάβαμε μια χαρά όλοι.

ΥΓ Ελευθερία είναι να μπορείς να επιλέγεις αυτό που εσύ πραγματικά θέλεις, χωρίς να επηρεάζεσαι από εξωτερικούς παράγοντες και κοινωνικές δεσμεύσεις.

Και αυτό αφορά όλες μας τις επιλογές, είτε επιλέξουμε την μονογαμία, είτε την πολυγαμία -άντε να βάλω και την πολυερωτία, καταχρηστικά, καθώς η ερώτηση αφορά τα δύο πρώτα.

Κάτι δεν πάει καλά με τα ποσοστά που παραθέτεις @Dapom , έχεις ξεχάσει ολοσχερώς εμάς τους αναποφάσιστους.

Σημασία όμως δεν έχει αν είναι ντέρμπι ή όχι, αλλά ότι και οι μεν και οι δεν, εκπροσωπούνται σχετικά ισοβαρώς, δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των δύο βασικών επιλογών.
    Καμία πραγματική βέβαια αξία για το όποιο αποτέλεσμα, όπως καταλαβαίνεις. Οι περισσότεροι ψηφίσαντες είναι απόντες, το νήμα είναι οκταετίας.
    Μας πέταξες κι εσύ έναν αυθαίρετο αφορισμό περί κεράτου κλπ και μια χαρά...
    Η γνώμη σου σεβαστή, τα συμπεράσματα όμως ανυπόστατα.

8. lexy

lexy .ti.va.

Ναι, καλά.
    Μύθος  

9. Stav

Stav New Member

Είμαστε μερικοί, που επισκεπτόμαστε το φόρουμ και για να διαβάζουμε.
    Δύσκολα βρίσκεις ημι-ειλικρινείς λόγους και τέτοιες απόψεις καθημερινά.Ειδικά από μεγαλύτερους.
    Τα ποστ που έχουν λίγο συνειδητό καβγά ή προσβολοχιούμορ (καρφί στο λεξιπλασία) τα φχαριστιέμαι λίγο πιο πολύ.
    Παρόλα αυτά, αναρωτιέμαι κάθε φορά, πως γίνεται κάποιοι άνθρωποι με τέτοιο λόγο να χρησιμοποιούν το χρόνο τους για 'σοβαρές' διαμάχες - προσβολές.
    Δεν εννοώ να σας προσβάλλω ή κάτι αντίστοιχο,με αφορμή τα γράφω απο περιέργεια και ενδιαφέρον.

Τι θέλω να πω: να επενδύσετε σε ένα καλό στερεοφωνικό και να το χρησιμοποιείτε.
    5 αισθήσεις έχετε, τέρψε τις,ο χρόνος περνά.Και όχι μόνο σεξουαλικά.

Περιμένω να εισπράξω το προσβολοχιούμορ μου και να ξαναγράψω σε κάνα μήνα. Καλό απόγευμα

10. lexy

lexy .ti.va.

Οι bdsmerzzz αυτού του φόρουμ έχουμε πλέον των 6 αισθήσεων @Stav ...

Δεν το ήξερες;

11. brenda

brenda FU very much

Δώστε άρτον και θεάματα, κόντρες και έριδες, αίμα και σπέρμα στον λαό!
    Πουλάνε βλέπετε... 

12. Dapom

Dapom Contributor

Αγαπητή @brenda κατα την μαθηματική λογική οι αναποφάσιστοι αφου δεν ειναι μονογαμικοί (πρωτο σαν ερώτημα) τοτε για το συγκεκριμένο ερώτημα είναι πολυγαμικοί.

Παρόλα αυτα...η παρέμβαση μου που σχολιάσες καθώς και η παρούσα ήταν με διαθεση πειράγματος καθώς το επίπεδο των μαθηματικών μου γνώσεων μου επιτρέπει να γνωρίζω τι χρειάζεται για να εξάγεις συμπεράσματα απο εναν στατιστικό δείγμα...και εδω δεν τα έχουμε.