Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μουνι!!!ξυρισμενο όλο η να έχει σχέδια

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Vana, στις 6 Αυγούστου 2013.

  1. Iagos

    Iagos Contributor

    Το μουνί ξυρισμένο ή αξύριστο, με κοτσίδες ή με πλεξούδες, με γραμμούλες ή καρδούλες είναι τόπος ηδονής.

    Είτε το βλέπεις, είτε το πονάς, είτε το αγγίζεις, είτε το απολαμβάνεις γαμώντας και βογγώντας, γνωρίζεις πολύ καλά θέλω να ελπίζω αγαπητέ σύνκαυλε σαδομαζοχιστή, που σε πάει το μουνί.

    Δεν θα έγραφα σε αυτό το vanilloνήμα αν δεν διάβαζα σεξιστικά και μισογυνικά σχόλια για το μουνί.

    Το να συνδέεται το μουνί με κάτι ρυπαρό και ανήθικο όπως οι "πολιτικοί" ας πούμε, δηλώνει ξεκάθαρα πως εκείνοι που σκέφτονται έτσι δεν είναι τίποτε λιγότερο και τίποτε περισσότερο από μισογύνηδες και σεξιστές..

    Αν δεν μπορείτε να το κατανοήστε, τουλάχιστον πριν ρίξετε τον μισογυνικό σας βόθρο σε μια δημόσια συζήτηση όπου κρίνεστε, σκεφτείτε το μουνί της μάνας που σας γέννησε. Ίσως μια τέτοια σκέψη σας αποτρέψει από το να είστε γελοία φασιστάκια...

     
     
    Last edited: 30 Μαρτίου 2016
  2. Αγαπητέ @Iagos , ορθώς εμίλησες. Είχα ανέκαθεν την απορία:
    Πώς μπορεί το -γυναικείο, στην προκείμενη περίπτωση- κορμί να γίνει πηγή ηδονής, αν δεν έχει προϋπάρξει τόπος λατρείας...
     
  3. espimain

    espimain Contributor

    Άργησες

     
     
  4. espimain

    espimain Contributor

  5. espimain

    espimain Contributor

  6. espimain

    espimain Contributor

  7. E. Dantes

    E. Dantes Uno, nessuno e centomila

    @espimain
    Δεν πειράζει.
    Άργησα στο στολισμό, αλλα στα κουρέματα στυλ Ψαλιδοχέρη σε διάφορα σχήματα και το βάψιμο με ανταυγειες ή χρώματα θα είμαι πρωτοπόρος.
    "Salon de mouni chaud" haute couture και θα γίνει χαμός.
     
  8. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Το λοιπόν, μου είχα υποσχεθεί, ν' αποφεύγω πια τις στείρες αντιπαραθέσεις, πόσο μάλλον με άτομα που θα είχα ήδη "πλακωθεί".
    Αλλά είναι ώρες ώρες που όσο και να θέλω να συγκρατηθώ, δεν τα καταφέρνω.
    Δεν με θεωρώ σύνκαυλο, δεν με θεωρώ "σύντροφο", ούτε καν συνάδελφό κανενός και σε κανέναν χώρο ή "χώρο".
    Απλά, βάσει της δικής μου εμπειρίας έχω δει ( και δεν υπογραμμίζω, για να μην "βγάλω μάτια" ), ότι οι "ευγενείς" προσφωνήσεις του είδους, είναι πολλές φορές πρελούδιο "χωσίματος" με το - και καλά - γάντι, τόσο εντός όσο κι εκτός διαδικτύου. Δεν έκατσα να ξαναπεράσω 29 σελίδες νήματος, για να βρω ή όχι μισογυνικά σχόλια αναφορικά με το μουνί ή με τις φέρουσες του. Αφού το θέμα του νήματος θα ήταν από μόνο του "μισογυνικό". Γιατί, σύμφωνα πάντα με το δικό μου το φτωχό μυαλό να απομονώνουμε και ν' ασχολούμαστε μόνο μ' ένα μέρος της γυναικείας ανατομίας, όσο και αν η ενασχόληση μας να είχε να κάνει με τον όποιο θαυμασμό, μισογυνία θα ήταν. Αφού θα ήταν, σαν να βλέπαμε την όποια γυναίκα σαν ένα κομμάτι κρέας. Αλλά ( και το γράφω για par condicio ) δεν λείπουν και νήματα που ν' ασχολούνται με τον πούτσο ( αφού τα γράφουμε, που τα γράφουμε χύμα ). Όποιος/α έγραψε σε κείνα, θα μισούσε τους άντρες? Ή θα έπρεπε να σκεφτούμε ότι ο πέοντας είναι κάτι το ρυπαρό ή το ανήθικο? Μετά, τ' άλλο "έμορφο", δεν είναι φασιστικό να χλευάζουμε μια ολόκληρη ομάδα, δηλαδή τους πολιτικούς και να λέμε ότι είναι όλοι/ες ανήθικοι/ες και βρωμιάρηδες/ες? Όχι, εκείνο είναι "εποικοδομητική κριτική", του καναπέ πάντα. Ξέχναγα, ότι παίρνει η μπάλα και τις γυναίκες πολιτικούς ( που δεν θέλουμε να είμαστε μισογύνηδες εμείς ), το παραβλέπουμε. Εκείνες δεν έχουν μουνί ανάμεσα στα σκέλια τους, έχουν κάλπη και ψηφοδέλτια.
    Είναι η πολλοστή φορά που ανεβαίνεις στον άμβωνα και εξαπολύεις "μύδρους" και το πιο "ωραίο" είναι, ότι μάλλον δεν παίρνεις καν πρέφα, ότι αυτοαναιρείσαι με όσα γράφεις.
    Αφού εκείνο για τ' οποίο κριτικάρεις τους άλλους, είναι ακριβώς εκείνο που κάνεις. Αν αλήθεια ήθελες να εκφράσεις την όποια διαφωνία/δυσαρέσκεια σου για ένα οποιοδήποτε σημείο του νήματος, δεν θα χρησιμοποιούσες την έκφραση "σκεφτείτε το μουνί της μάνας που σας γέννησε". Όχι γιατί τ' οποιοδήποτε μουνί της οποιασδήποτε μάνας δεν τ' ακουμπάμε, αλλά γιατί σαν έκφραση είναι τουλάχιστον κακόγουστη. Ως προς τα γελοία φασιστάκια, όσο είναι γελοία φασιστάκια άτομα που δεν γνωρίζεις καν, σκέψου πως φάνηκες εσύ σε κάποιους/ες που δεν σε γνωρίζουν και διάβασαν αυτή σου την "ουσιώδη παρέμβαση". Σκέψου και κάτι άλλο - κι εδώ κάνω αυτεπαγγέλτως τον συνήγορο του διαβόλου -, σίγουρα ένα απ' τ' άτομα που χρησιμοποίησε την θεομασημένη έκφραση του μουνιού σε σχέση με τους πολιτικούς, είναι ένας από κείνους τους χρήστες, που αν δεν είμαι γκαβός, δεν δημιούργησε ποτέ κανένα πρόβλημα. Που δίνει την εντύπωση Κυρίου, που την παρουσία του εδώ μόνο ευχάριστη μπορεί να την πει κανείς/καμία ( κάτι που εγώ, για μένα τουλάχιστον δεν μπορώ να το πω ).
    Και το γράφει κάποιος, που με τον εν λόγω χρήστη δεν έχει αλλάξει ούτε ένα πμ.
    Κάποιοι/ες σκεφτείτε αν θα σας βόλευε περισσότερο, κάποτε να ξεπεζέψτε, γιατί το καλάμι θα έρθει η στιγμή που θα σας πονέσει, αν συνεχίστε πάνω του να τρίβεστε.
    Ως προς το αν ένα νήμα είναι vanilloνήμα ( δηλαδή γελοίο ή όχι ) όπως το κρίνεις εσύ, μυαλουδάκι έχουν και οι άλλοι/ες για να το κρίνουν για την πάρτη τους.
    Τι να κάνουμε, δεν έχουμε όλοι/ες τα ίδια γούστα. Σε κάποιους/ες το μουνί αρέσει με αφάνα, σε άλλους/ες αλα Τέλη Σαβάλας. Ή αυτή η παρομοίωση που μόλις έδωσα, θα ήταν απαξιωτική για τους μη έχοντες μαλλιά ( δεν είναι politically correct να τους πω καραφλούς ) ή για τους έχοντες υπερβολική τριχοφυΐα ( για να μην τους πω μαλλιάδες ) ?

    Μια που βρισκόμαστε και οι κλασικές εκφράσεις " τα έκανες πουτάνα " ή " έφαγα σαν τον πούστη ", θα πρόδιδαν μίσος για τις ιερόδουλες ή για τους gay ?
    Ναι, τα λόγια και οι εκφράσεις έχουν το βάρος και την σημασία τους. Αλλά σημαντικός παράγοντας είναι τόσο το πλαίσιο/συγκυρία, όσο και οι προθέσεις.
    Εκτός κι αν εσύ, όπως και κάποιοι/ες άλλοι/ες είσαστε κάτοικοι της Υπερβορείας ή της Σαμπάλα και διαβάζετε μυαλά.

    Να σου πω κι ένα τελευταίο, που έχω την εντύπωση ότι θα ίσχυε όχι μόνο για σένα αλλά και για διάφορους/ες άλλους/ες εδώ πέρα. Δίνετε την εντύπωση ( γιατί κάποιος/α που δεν γνωρίζει τίποτ' άλλο για μας παρά 1000/10000 λέξεις σε μια οθόνη, μόνο εντύπωση μπορεί να έχει, αρνητική ή θετική που να ήταν ), ότι είσαστε σαν ένα γνωστό πολιτικό του όχι τόσο μακρινού παρελθόντος. Που όταν ήταν "συναρμολογημένος σωστά", είχε απίθανες γνώσεις/δυνατότητες. Αλλά σαν κάτι να τον έπιανε και τα έκανε όλα μαντάρα για ψύλλου πήδημα. Στο τέλος εκείνον έφαγε η μαρμάγκα, κανέναν/καμία άλλο/η. Και το φταίξιμο που "χάθηκε", ήταν όλο δικό του.

    Υ.Γ.

    Να μιλάμε για μισογυνία/μισανδρία σ' ένα Forum που αρκετοί/ες γουστάρουν ή δέχονται να τους εξευτελίζουν ή να τους/τις χρησιμοποιούν και σαν αντικείμενα ( ακόμη και σαν τουαλέτες ).
    Με κάθε συμπάθιο και ειλικρίνεια, εγώ τουλάχιστον το θεωρώ παντελώς γελοίο. Δεν χαλάει που και που να προσπαθούμε στ' αλήθεια, να πηγαίνουμε λίγο πιο κάτω απ' την επιφάνεια.
    Ως προς τα δαχτυλάκια, έχουν τόσες άλλες πιο ουσιαστικές χρήσεις, απ' το να "δείχνουν", πόσο μάλλον όταν δείχνουν τους πάντες εκτός απ' την μουτσούνα μας.

    Υ.Γ.2

    Η φωτογραφία που έβαλες, είναι "όλα τα λεφτά", καθόλου πολιτική δήλωση, γι' άλλη μια φορά.
    Όταν κάθε ευκαιρία είναι καλή, για να κάνουμε τον χαβά του πέοντα μας. Όσο και να μην είχε καμία σχέση με τ' όποιο θέμα.
    Αν θέλουμε, ακόμη και τις βίδες με τους σαργούς "παντρεύουμε"... 

    Υ.Γ.3

    Συγνώμη - και καλά συγνώμη - αν δεν έχουν όλοι/ες για Θεό τους ένα μουνί, ένα πούτσο ή οτιδήποτε άλλο.
    Σέβομαι κάτι ή μου αρέσει, δεν σημαίνει ότι τ' αφήνω να με διαφεντεύει κιόλας.
    Ή ότι δεν μπορώ να το κριτικάρω ή μαζί του ( και ) ν΄αστειευτώ.

    Υ.Γ.4.

    Ζήτω τα μουνιά, ζήτω τα κομμωτήρια τους, ζήτω οι βάφλες, ζήτω τα τεντόπανα, ζήτω το έθνος, ζήτω τα καινούρια μας έπιπλα, που έλεγε και ο αοιδός.
    Αυτά....  
     
    Last edited: 30 Μαρτίου 2016
  9. sweet_release

    sweet_release ~she looks like the moon~

    καλά ε φοβερή αισθητικός...επιστήμη το έκανε...μπράβο όχι μπράβο!!! 
     
  10. Apo

    Apo ...

    Αυτο ειναι που λένε "εδω ο κόσμος καίγεται και το μουνι χτενίζεται "  
     
  11. theduke

    theduke Mind the gap between your brain and your skull

    Χεχεχε το συγκεκριμένο ήταν κόκκινο και συγκαταλέγεται στα θαλασσινά γιατί ήταν νησιώτισσα. Όποτε και νηστίσιμο, είναι και της εποχής. Delivery από την γειτονιά μου δεν πήγα εκεί να ο φάω.
     
  12. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Ομολογώ ότι απόλαυσα, προσφάτως, την ατάκα μιας γυναίκας στο δρόμο:
    "Θα σε γαμήσω"
    Απαντά περιπαικτικά ο έτερος "Με τι;"
    "Με το μουνί μου!"

    Ίσως πταίει ότι έχω βαρεθεί να το διαβάζω μονίμως ευρισκόμενο σε παθητική φωνή.
    Η χρήση της γλώσσας είναι βαθύτατα κοινωνικοπολιτική υπόθεση