Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μουσικές αποδομήσεις, αναδομήσεις ,αναπλάσεις και λοιπές οικοδομικές εργασίες

Συζήτηση στο φόρουμ 'Τέχνη' που ξεκίνησε από το μέλος underherfeet, στις 9 Σεπτεμβρίου 2016.

Tags:
  1. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

2. BaD_HabitS

3. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Αξιοπρεπής η προσπάθεια των The Corrs, αλλά η φωνή και η εκφραστικότητα της Stevie Nicks απλά άπιαστες...

Αυθεντική εκτέλεση

Διασκευή

4. BaD_HabitS

5. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Θα ήθελα να προσθέσω και την άποψη των Calexico ,εξ ίσου απίθανη!  

6. Justmeandme

Justmeandme Status astatus

7. BaD_HabitS

8. Tenebra_Silente

Αν και δεν είμαι καθόλου fan της country, η εκτέλεση των Spiderbait ( που μάλλον δεν έχει τίποτε το country ) είναι ένα από κείνα τα κομμάτια που με "φτιάχνουν".

Η αυθεντική εκτέλεση του Stan Jones που έγραψε το 1948 ονομάζεται και καουμπόϊκος μύθος.
    Διηγείται την ιστορία ενός ξεστρατισμένου cowboy, που είχε τ' όραμα ενός κοπαδιού γελαδιών με κόκκινα μάτια και σιδερένιες οπλές.
    Και τ' οποίο κυνηγούσε στον ουρανό μια ομάδα από πνεύματα καταραμένων cowboys. Ένας εκ των οποίων τον προειδοποιούσε ( με το τραγούδι αυτό ), ότι αν δεν άλλαζε
    τους τρόπους του, θα ενωνόταν στην κατάρα τους, να κυνηγά μαζί τους αιώνια το κοπάδι του Διαβόλου στον απέραντο ουρανό.

Αυθεντική εκτέλεση

Μια απ' τις διασκευές

Άλλη μια διασκευή

Last edited: 16 Σεπτεμβρίου 2016
  9. BaD_HabitS

10. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Aκόμα ένα τραγούδι απο τα έρμα μου τα νιάτα (και πουτσα-λακωθήκανε..)
    love hurts, των Nazareth.
    Nazareth? Αμ δε... των Everly Brothers είναι το ασμάτιον 1957, αγέννητος ήμανε , που να το ξέρω! Και μετά το ανέλαβε ο Roy Orbison.
    Οι Nazareth βέβαια το ξεσκίσανε , και όποιοι προσπάθησαν να πατήσουν πάνω τους για να το πούν γλυστρίσανε και πέσανε ,του Bon Jovi συμπεριλαμβανομένου...

11. Tenebra_Silente

Οι Maiden παραμένουν ένα απ' τ' αγαπημένα μου συγκροτήματα ( τα μικράτα δύσκολα ξεχνιούνται ).
    Αλλά την αυθεντική εκτέλεση των UFO ( καθώς και την ανατριχίλα που προκαλεί ακόμη και σήμερα η κιθάρα του M. Schenker ) την ακούμπησαν, αλλά δεν την έπιασαν... 

12. BaD_HabitS

ιδια μελωδια