Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μουσικό χαλί...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος cadpmpc, στις 3 Νοεμβρίου 2009.

1. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Ποιό μουσικό θέμα απά αυτά που εχουν επιλέξει τα μέλη να ακούγεται σαν χαλί στο προφίλ τους σας αρέσει πιο πολύ...
    Γράψτε το όνομα του μέλους...

2. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Georgia,DiDi,alnair,underherfeet και φυσικά το δικό μου 

3. DiDi

DiDi Regular Member

alnair, Georgia, SadalMelik, Lady_Dementia, madlene, puppetmaster

4. alnair

alnair Regular Member

Απάντηση: Μουσικό χαλί...

Δεν είναι και πολλοί αυτοί που έχουν μουσικό χαλί στο προφίλ τους, δυστυχώς.
    Ξεχωρίζω τους LordAini, gothoula, danai, SadalMelik, sorriso_solare, Didi, madlene, underherfeet, puppetmaster, καθώς και της llazouli και του Captain_Morgan, πριν πάνε και τα βγάλουν :/
    Του cadpmpc δεν με ενθουσιάζει  

Last edited: 3 Νοεμβρίου 2009
  5. Με τυχαία σειρά:

Lady Dementia, Didi, danai, underherfeet, puppetmaster, alnair, SadalMelik.

6. Lady_Dementia

Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

A,ωραίο νήμα..  

H αλήθεια είναι πως δεν επισκέπτομαι πολλά profiles μελών,παρ'ολα αυτά,έχω ξεχωρίσει:

underherfeet (Drive - R.E.M.)

sorriso solare (Baby did a bad bad thing - Chris Isaak)

animator (Genaside II - New life for the haunted)

Emma (End of all hopes - Nightwish)

αυτά από τους φίλους...και επειδή θέλω να ακούσω και τα υπόλοιπα χαλάκια,μισό να ακούσω και σας λέω..

Μάλιστα..έχουμε και λέμε..

Didi (Chi Mai - Ennio Morricone)

alnair (The pink room)

Elysium, LordAini, Blindfold, ξανακάντε upload τα κομμάτια σας..δεν ακούγονται.

Ride a Woman, κρίμα που δεν έχεις εσύ κομμάτι στο προφίλ σου.

^*^

7. Να προσθέσω και το μουσικό θέμα της Emma;

8. Animator

Animator Regular Member

Το Chi Mai - Ennio Morricone ειναι φοβερο κομματακι απο το χαλακι της Didi αλλα σε εκτελεση της Enya ακουγεται ακομα καλυτερο.   Περα απο αυτο μονο της sorriso solare και Lady Dementia ειχα ακουσει και μου αρεσαν. Κριμα που δεν εχει καποιος/α το Duality των slipknot στο χαλακι του/ης.