Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μου θυμίζω το στάτους μου

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Seras Victoria, στις 24 Ιουνίου 2021.

  1. Alice in wonderland

    Alice in wonderland sui generis Contributor

    Δεν ξέρω αν η απάντηση μου βοηθά στο νημα.
    Προσωπικά αισθάνομαι ότι μέσα από την πορεία μου διαμορφώθηκε ο χαρακτήρας μου. Σκέφτομαι και πράττω εντελώς διαφορετικά. Έχω περισσότερη υπομονή και κατανόηση των πραγμάτων.
    Κυρίως έμαθα να με διαχειρίζομαι.
     
  2. finglock

    finglock Regular Member

    Μου αρέσει να παλεύω, να συγκρίνομαι σώμα με σώμα, κάποιες φορές να χτυπιέμαι κλπ κλπ, αλλά στη ζωή μου είμαι το λιγότερο confrontational και ανταγωνιστικό άτομο που ξέρω, δε μου βγαίνει ούτε να στραβοκοιτάξω.
     
  3. Όλοι οι άλλοι γύρω μου με θεωρούν τελειομανή. Η αλήθεια είναι πως είχα πάντοτε υψηλές απαιτήσεις/προσδοκίες από μενα. Με ό,τι καταπιάνομαι λοιπόν επιθυμώ να το κάνω εξαιρετικά. Εξαντλητικό το ξέρω, αισθάνομαι όμως πως δεν μπορώ να κάνω αλλιώς.


    Σε ό,τι αφορά τώρα την επαγγελματική μου ζωή και τους ανωτέρους μου, τείνω να συνεργάζομαι άψογα μαζί τους. Για την ακρίβεια όσο πιο αυστηροί κι απαιτητικοί γίνονται, τόσο αυξάνεται η παραγωγικότητα κι η απόδοση μου. Φαίνεται πως λειτουργώ καλύτερα σε εργασιακά περιβάλλοντα με αυστηρά οριοθετημένο πλαίσιο και κανόνες, διαφορετικά αποδιοργανώνομαι κι όταν αποδιοργανώνομαι τότε- Houston, we have a problem- δυσκολεύομαι να με διαχειριστώ.
     
  4. eeny-meeny-miny-moe

    eeny-meeny-miny-moe *don't blink*

    Ξεκάθαρα με εκφράζει.
    Είμαι γενικότερα θεότρελη, με υπερφλύαρη φαντασία.
     
  5. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Τα στοιχεια της προσωπικοτητας δεν ειναι απολυτοι αριθμοι.
    Η προσωπικοτητα του καθε ανθρωπου μπορει να εχει πολλα στοιχεια τα οποια ειναι παντελως αδιαφορα για τη θεση του, αλλα παρολα αυτα τη συνδιαμορφωνουν ( την προσωπικοτητα, οχι τη θεση).
    (Πιστευω οτι) καταλαβαινω τη σκεψη σας, αλλα αν τη δεχτω, θα πρπει π.χ. να υιοθετησω πως ενας διευθυντης πολυεθνικης μπορει να εχει το ρολο του υ αλλα ΠΟΤΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ή οτι καταλαθος βρεθηκε εκει, ειδε φως και μπηκε.
     
  6. mystique

    mystique Owned Premium Member Contributor

    Χμ..
    Όχι πολύ παλιότερα, είχα άλλη άποψη περί της φύσης των ανθρώπων.
    Θεωρούσα ότι η φύση μου είναι υποτακτικού χαρακτήρα, αν και εντέλει η προσωπικότητα μου έχει έντονα δυναμικά και ηγετικά χαρακτηριστικά.
    Ίδιον που ομολογώ,πλείστες φορές ενσυνείδητα προσπαθώ να χαλιναγωγώ, για κοινωνικούς λόγους.

    Το ότι κυριαρχούμαι ωστόσο, είναι αποτέλεσμα κατισχιτικής επικυριαρχίας, και η υποταγή μου είναι μια επιλογή απάντησης σε αυτή.
    Αρα λοιπόν, η θέση μου δεν υφίσταται λόγω φύσης ή προσωπικότητας, αλλά λόγω μιας συνθήκης «αναγκαιότητας» που απαντάται μέσω της υποταγής μου, σε Εκείνον στον οποίο αναγνώρισα Ισχύ.

    Με λίγα λόγια, πιστεύω ( πλέον ), πως όντως η προσωπικότητα κάποιου είναι το άθροισμα πολλών συνιστωσών, οι οποίες παρόλα αυτά, δεν έχουν να κάνουν με τη θέση του στους συσχετισμούς που αναφερόμαστε στο εν λόγω φόρουμ.
    Με ακόμα πιο λίγα λόγια..έτερον εκάτερον.
     
  7. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Συμφωνουμε, μαλλον δεν ειχα καταλαβει καλα αυτο που γραψατε στο προηγουμενο ποστ.