Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μπορείτε να περιγράψετε τον ιδανικό Κύριό σας;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Amanteus, στις 31 Μαρτίου 2010.

1. Amanteus

Amanteus Regular Member

Απάντηση: Μπορείτε να περιγράψετε τον ιδανικό Κύριό σας;

Αγαπητή thelma,

Σε ευχαριστώ για το πολύ απλό και ουσιαστικό σχόλιό σου.

Να είσε πάντα καλά.

Με εκτίμηση,

Amanteus

2. Amanteus

Amanteus Regular Member

Αγαπητή Emma,

Σε ευχαριστώ για την συμμετοχή σου και για την απάντησή σου.

«Πρακτικά, ιδανικός είναι ο πρώην μου. Λειτουργεί πλέον σαν μέτρο σύγκρισης και κανείς, ως τώρα, δεν τον φτάνει σε τίποτα. Είτε σε αυτά που όντως είχε, είτε σε εκείνα που εγώ έπεισα τον εαυτό μου ότι είχε, για να μου δικαιολογώ το γιατί έμενα μαζί του.»

Εγώ αυτό κρατάω σαν απάντηση. Αν μπορούσες να μοιραστείς μαζί μας και τα γενικά βασικά του χαρακτηριστικά, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον για όλους μας πιστεύω.

Να είσαι πάντα καλά.

Με εκτίμηση,

Amanteus

3. Amanteus

Amanteus Regular Member

Αγαπητή tender lilly,

Η απάντησή σου με χαροποίησε και με ευχαρίστησε πάρα πολύ.

Να είσαι πάντα καλά.

Με εκτίμηση,

Amanteus

4. Amanteus

Amanteus Regular Member

Απάντηση: Re: Μπορείτε να περιγράψετε τον ιδανικό Κύριό σας;

Αγαπητή sorriso solare ,

Το ιδανικό είναι ιδανικό και χαρά σε όποιον το έχει βρει, είτε στο παρελθόν είτε στο τώρα, είτε πιθανόν να το βρει στο μέλλον. Απλά όσο πιο καλά το γνωρίζεις, τόσο πιο εύκολα μπορείς να το ξεχωρίσεις, να το διεκδικήσεις και να το κρατήσεις.

Να είσαι πάντα καλά.

Με εκτίμηση,

Amanteus

5. thaleia

thaleia Contributor

πριν συναντησω τον Κυριο μου
    αυτο που αναζητουσα δεν ειχε μορφη οσον αφορα στην υλικη υποσταση,
    δεν μ ενδιεφερε η εμφανιση του, τα μονα που αναζητουσα ηταν
    ενα δυνατο μυαλο και μια ισχυρη προσωπικοτητα
    κι αυτα τα βρηκα ,
    τωρα το οτι εναι και κουκλος δεν με χαλαει καθολου  

Υ.Γ. καθομαι στα αυγα μου και εχω στα γονατα το λαπ τοπ

6. Amanteus

Amanteus Regular Member

Αγαπητή thaleia,

Ειλικρινά χαίρομε.

Είμαι όμως σίγουρος ότι πολλοί θα σε ζηλέψουν και εσένα αλλά και τον Κύριο σου.

Να περνάς πάντα καλά και να είσαι πάντα ευτυχισμένη.

Με εκτίμηση,

Amanteus

7. Emma

Emma Contributor

Re: Απάντηση: Μπορείτε να περιγράψετε τον ιδανικό Κύριό σας;

Kακώς κράτησες αυτό σαν απάντηση για τους λόγους που εξήγησα και στο προηγούμενο ποστ μου. Θα επεκταθώ όμως για να καταλάβεις καλύτερα το γιατί:

Ζήτησες να αναφέρω τα γενικά βασικά του χαρακτηριστικά. Δηλαδή τί να πω; Ότι ήταν ψηλός, μελαχρινός με καλό χιούμορ, έξυπνος, δυναμικός αλλά συνάμα τρυφερός; Ναι ήταν. Είχε κι άλλα πολλά στοιχεία που ήταν της αρεσκείας μου αλλά κι ακόμη περισσότερα που δεν ήταν.
    Αν έβρισκα τώρα κάποιον άλλο, ο οποίος είχε όλα τα χαρακτηριστικά που είχε ο πρώην μου, θα επέλεγα να είμαι μαζί του; Όχι, με τίποτα.
    Αν υπήρχε τώρα η επιλογή να είμαι ξανά με εκείνον (τον πρώην μου), θα το έκανα; Ναι, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ο έρωτας/αγάπη είναι τυφλός αγαπητέ Αmanteus. Πολλές φορές δεν σου κλείνει απλά τα μάτια και τα αυτιά στα άσχημα στοιχεία του άλλου, αλλά σε κάνει να επινοείς/φαντάζεσαι και καλά.
    Τί να το κάνω λοιπόν το ιδανικό ή το όποιο ιδανικό, αφού, στην τελική, δεν είμαι εγώ αυτή που αποφασίζει;

8. Amanteus

Amanteus Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μπορείτε να περιγράψετε τον ιδανικό Κύριό σας;

Αγαπητή Emma,

Θα συμφωνούσα μαζί σου, αν το θέμα που είναι προς συζήτηση ήταν ο “έρωτας/αγάπη” όπως ανέφερες.

Αλλά το ζητούμενο εδώ δεν είναι αυτό. Είναι τα χαρακτηριστικά του ιδανικού ‘Κ’. Αυτά και μόνο αυτά.

Σε ευχαριστώ για την συμμετοχή σου και τα σχόλια σου.

Με εκτίμηση,

Amanteus

9. Emma

Emma Contributor

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μπορείτε να περιγράψετε τον ιδανικό Κύριό σας;

Νομίζω ότι το διευκρίνησα στο Y.Γ. αυτού του ποστ -> https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/t25516-2/#post305720.

Αnyway, προσωπικά έχω την εντύπωση ότι ο έρωτας/αγάπη επηρρεάζει και τις υποτακτικές και ότι η επιλογή του Κ δεν είναι απλά αποτέλεσμα των περισσότερων ticks σε μια checklist.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία στο νήμα και sorry αν βγήκα εκτός θέματος.

10. Απάντηση: Μπορείτε να περιγράψετε τον ιδανικό Κύριό σας;

Ιδανικός είναι αυτός ο οποίος βρίσκεται πιο κοντά στα ιδανικά μου...και αυτά δεν αλλάζουν...δεν έχουν αλλάξει από μικρό παιδί που με θυμάμαι...απλά εμπλουτίζονται μεγαλώνοντας.Ίσως και γιαυτό να "έφαγα" το κεφάλι μου.Επειδή έκανα εκπτωση κάποια στιγμή της ζωής μου στα δικά μου ιδανικά...τα οποία τελικά μια χαρά τα βρίσκω...

11. devine_sub

devine_sub Contributor

Αρτιμελής, ψηλότερος από τη ds (για να μπορεί να τον κοιτάζει από χαμηλά) και "φυσιολογικός" ως προς *κάθε* μέγεθος (γκουχ-γκουχ!). Τίποτα περισσότερο.

Περισσότερο ελκυστικά: βαθιά φωνή, συμβατή σωματική οσμή (θέμα χημείας), γερό κράτημα στο χέρι, μακριά δάχτυλα, καλή αίσθηση ισορροπίας.

Λιγότερο ενδιαφέροντα: η ds αντιπαθεί τους ποδοσφαιρόφιλους και χαίρεται ιδιαίτερα που ο Αφέντης της δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία.

Μπροστά στους non-lifestylers, είναι πιο απλό να μην ξέρουν. Βασικοί κανόνες σεβασμού (ομιλία, κίνηση κλπ) θεωρούνται αυτονόητοι.

Από εκεί και πέρα, όλα είναι θέμα διάθεσης (Του) και η ds, με λίγο σπρώξιμο (και την κατάλληλη προθέρμανση) ξεπερνά προηγούμενα όρια.

Θετικά: η αίσθηση ασφάλειας και η εμπιστοσύνη ότι ξέρει τι κάνει, το να σέβεται τα σκληρά όρια της ds και να συζητά για τα "μαλακά" της όρια (soft limits) μέχρι να είναι έτοιμη να τα υπερβεί, παροχή safeword

Αρνητικά: η αίσθηση ότι έχει καβαλήσει το καλάμι και *νομίζει* ότι ξέρει τι κάνει θέτοντας κόσμο σε κίνδυνο (υγείας και όχι μόνο)

Ακούει, αποφασίζει, προστάζει, απαιτεί. Με αυτή τη σειρά.
    Ξέρει πότε να γράψει κάποιον / κάτι στους όρχεις Του.

η ds θα ήθελε να δοκιμάσει να υπηρετήσει τον Αφέντη της μαζί με δεύτερη σκλάβα. Ξέρει ότι θα είναι δύσκολο, ότι θα πρέπει να καταπολεμήσει διάφορα σύνδρομα και ότι ίσως δοκιμαστούν τα όριά της. Αλλά, ξέρει επίσης ότι έτσι θα ταπεινωθεί περισσότερο, θα ξεπεράσει τα όριά της και ίσως ... να φτάσει πιο κοντά στο ιδανικό της αφοσίωσης.

12. Amanteus

Amanteus Regular Member

Αγαπητή sklavina,

Σε ευχαριστώ που μοιράστηκες μαζί μας την εμπειρία σου καθώς και τις απόψεις σου.

Να είσαι πάντα καλά.

Με εκτίμηση,

Amanteus