Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μπορεί ένα Κ να μετατρέψει ένα vanilla, σε υ απλά επειδή έτσι θέλει;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος mpaxari, στις 2 Οκτωβρίου 2020.

  1. Discerning

    Discerning Contributor

    Πόθεν προκύπτει αυτό; Ακόμα ένα θέσφατο;(!)

    Δεν έχω γνωρίσει καμία γυναίκα, βανιλάτη - σοκολατένια... που να μη γουστάρει να τη γαμήσουν (και όχι να γαμηθεί) σαν τσούλα (παίζουμε με τις λέξεις) όταν αυτός που τη γαμάει, μπορεί να το κάνει πράξη, τόσο σωματικά, όσο, και κυρίως, εγκεφαλικά...

    Υ.Γ Εχει ουσιαστική διαφορά, όταν μια γυναίκα λέει/γράφει/νιώθει, γαμηθήκαμε με το με γάμησε, όπως και θα γαμηθούμε, με το θα με γαμήσει, για το sex με τον... συμπλήρωσε ότι θέλεις. (εραστή, σύντροφο, γαμιά, fuck friend, one night stand...)
     
  2. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Ως βανιλα, στο BDSM, ορίζουμε τα άτομα εκείνα που δεν ερεθίζονται/γουστάρουν τέτοιου είδους ερωτικά παιχνίδια. Τα άτομα που λένε από "not my style" έως "είσαι ανώμαλος/άρρωστος?".
    Α. Εάν έχεις πρόβλημα με τους ορισμούς, γιατί χρησιμοποιείς ορισμούς όπως Κ και Μάστερ;
    Β. Εγώ έχω γνωρίσει αρκετές γυναίκες που δεν θέλουν καν να "γαμηθούν" αλλά να κάνουν "έρωτα", επειδή αυτό τις ερεθίζει και αυτό γουστάρουν. Φανταστικό;  
    Γ. Το καταλάβαμε. Μπορείς να κάνεις κάποια που δεν θέλει και δεν της αρέσει να την βρίζουν, να την χαστουκίζουν κ.α στο σεξ, να της αρέσει. Τον τρόπο δεν μας λες.
     
  3. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

     
     
  4. Discerning

    Discerning Contributor

    @Mr__despicable

    Τα άτομα που δεν το έχουν γνωρίσει, που το έχουν αλλά δεν το ξέρουν έως να συμβεί η κατάλληλη πυροδότηση... πως τα ορίζουμε στο BDSM?

    Εχει πάντα σημασία και ουσία το τι λένε; Πιστεύεις πως δεν υπάρχει υποκρισία, παραμύθιασμα του εαυτού τους, παραπληροφόρηση, λανθασμένη εικόνα, ανοίκεια πεδία... στους ανθρώπους;

    Να υπάρχει ένα κοινός τρόπος συνεννόησης. Απλά.

    Υπάρχουν κι αυτές που θέλουν να "κάνουν έρωτα". Σαφώς. Γυναίκα, να μη θέλει καν να γαμηθεί... ας δεχτώ τα βιώματά σου.

    Αρκεί που το καταλάβατε. Σειρά σου να δεχτείς τα δικά μου βιώματα.
     
  5. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Δώστε μου όλοι μισό λεπτό να συγκέντρωσω λίγο τις σκέψεις μου για να πω αυτό ακριβώς που θέλω..

    Α, ναι, το βρήκα: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
     
  6. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Γιατί δεν τίθεται ζήτημα μετατροπής; Μύηση δεν συμβαίνει ποτέ; Η εκπαίδευση σκλάβας ποια υ αφορά;

    Το Σύνδρομο της Στοκχόλμης δεν είναι τόσο βέβαιο ότι υπάρχει, δεν το δέχονται όλοι οι ιατροδικαστικοί ψυ ως πιθανή ερμηνεία των συναισθημάτων, των σκέψεων και των πράξεων ενός προσώπου. Ήταν ένα "σύνδρομο" που η μεγαλύτερή του συνδρομή ήταν ότι βοήθησε καθοριστικά την Πάτυ Χιρστ να ξεμπλέξει από κάτι κάπως πολύπλοκες δικαστικές καταστάσεις.

    Δεν λέει και πολλά πράγματα αυτό ως προς την υποταγή, δεν είναι υποταγή. Ως φαντασίωση γυναικών έχει περισσότερη σχέση με κουλτούρα βιασμού, χωρίς από μόνη της να είναι, παρά με υποταγή. Ούτε φτάνει κανένα υ από το καλό και πολύ γαμήσι στην υποταγή.

    Είναι πάντως γεγονός ότι πάρα πολλά πρόσωπα, που καμία σύναψη με BDSM μπορεί να μην έχουν, λαχταρούν να υποταχτούν και πάρα πολύ λίγα συνειδητοποιούν, αποδέχονται και κάνουν το βήμα αποδεχόμενα συγχρόνως όλα όσα αυτό το βήμα συνεπάγεται, όχι μόνον όσα αρέσουν στα ίδια ή εγκρίνουν υπό vanilla οπτική.

    _______________

    Απευθείας απάντηση στο θέμα, όχι μόνο γίνεται ένα Κ, που έχει μετατραπεί σε Κ όμως, να μετατρέψει ένα vanilla πρόσωπο σε υ, επικυριαρχώντας το, αλλά είναι και ένας βασικός τρόπος να συνεχίζουν να υπάρχουν BDSM κοινότητες. Δεν γίνεται ένα υ να μετατρέψει vanilla πρόσωπο σε Κ, βαριέται το δεύτερο να ασχολείται με το θέμα και με το υ και πέραν τούτου αν ήθελε θα είχε μετατραπεί. Ισχύει η ασάφεια όσον αφορά vanilla χώρο και BDSM χώρο.
     
  7. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    @Discerning από τη στιγμή που μας είπες ότι προσεγγίζεις ως Κ και είσαι 100% ειλικρινής απέναντι της, πριν φτάσετε να περάσετε σε πράξεις, γνωρίζει. Αρα αυτός ο ορισμός του βανιλα που δίνεις, παύει να ισχύει. Επίσης δεν θέλω να στο χαλάσω, αλλά εκείνη επιλέγει να "αφυπνιστεί" (ας μου επιτραπεί αυτός ο αδόκιμος όρος) και να συνεχίσει μαζί σου. Δεν το έκανε το Κ ετσιθελικά. Όπως είπα στην αρχή, έγινε επειδή το θελΟΥΝ. Όχι επειδή το θέλεις εσύ μόνο.
    Το κομμάτι περί υποκρισίας, παραμυθιάσματος κλπ ισχύει και απαντάει στην πρώτη σου ερώτηση απέναντι μου.
     
  8. mpaxari

    mpaxari Regular Member

    Αυτό θυμίζει κάτι χειρουργους που λένε "υπόγραψε εδώ ότι συμφωνείς για το χειρουργείο" και αυτό το ονομάζουν πληροφορημενη συγκατάθεση.....


    Το θέμα με τα κοινά βιώματα είναι να έχουν και κοινό παρανομαστη. Στο κλασικό "η εγχείρηση πέτυχε, ο ασθενής πέθανε" δεν τον έχουν.
     
  9. Discerning

    Discerning Contributor

    Συνεχίζεις να θέτεις τις απόψεις σου ως θέσφατα! Ωστε οι γυναίκες βανίλα, και οι υ στο σύνολό τους, κάνουν το οτιδήποτε επειδή επιλέγουν - το θέλουν. Δεν παίζει λες, να τις κάνει το Αρσενικό και ο Κ αντίστοιχα, να θέλουν* αρχικά, εν κινήσει, "τελικά"... Οκ. Απόψεις...

    *Ακόμα και αυτά που αγνοούσαν ότι ήθελαν, η και αυτά που θεωρούσαν πως δεν ήθελαν. Οχι;
     
  10. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    δεν είναι όλα τα δέντρα ίδια... απλά δεν είναι...
    δεν μπορείς να βγάλεις πορτοκάλια από μια κερασιά, όσο και να τη μπολιάσεις
    μπορείς όμως να φροντίσεις την κερασιά να βγάλει τα καλύτερα κεράσια...

    έχω την αίσθηση ότι έχουμε μπερδέψει τον έρωτα με την υποταγή... μια ερωτευμένη γυναίκα μπορεί να κάνει πολλά για το αντικείμενο του πόθου της και να καυλώνει μ' αυτά... το ερώτημα είναι αν συνεχίζει να καυλώνει με αυτά και με κάποιον άλλον...
     
  11. mpaxari

    mpaxari Regular Member

    Και αν θα παραμένει στη θέση, υποταγμενη, μετά τις μεγάλες καυλες.
     
  12. mpaxari

    mpaxari Regular Member

    Ναι αυτοδιάθεση ονομάζεται.
    Ακόμα και αν μιλάτε για κατισχυση και όχι αποπλάνηση με ύπουλα μέσα υπάρχει η χρονική περίοδος να τρέξεις μακριά. (Άλλο αν δεν θέλεις να τρέξεις - αυτοδιάθεση)