Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μπορεί ένα Κ να μετατρέψει ένα vanilla, σε υ απλά επειδή έτσι θέλει;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος mpaxari, στις 2 Οκτωβρίου 2020.

  1. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Σκέφτηκα την ερώτηση που έκανα πιο πάνω και σε αυτό που κατεληξα εγώ είναι το να έχει αντιληπτική ικανότητα και δεκτικοτητα στην Κυριαρχία του Κ. Ακόμα κι αν υπάρχουν αντιστασεις που πολλές φορές έχουμε αναφέρει, ένας Κ υποθέτω ότι καταλαβαίνει τις διαφορές.

    Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλα αμιγώς υποτακτικά χαρακτηριστικά που προκαθοριζουν την υποτακτικοτητα κάποιας. Μπορώ δηλαδή να σκεφτώ κάποια που μπορεί να διευκολύνουν την μετάβαση αλλά δεν τα θεωρώ απαραίτητα.

    ( Ναι, απαντάω στον εαυτό μου, δεν είμαι η ίδια που ήμουν πριν λίγη ώρα   )
     
    Last edited: 13 Οκτωβρίου 2020
  2. iolanda

    iolanda Contributor

    I love this Seras ❤
     
  3. sapfw

    sapfw λιβελούλα Contributor

    δε διάβασα όλες τις απαντήσεις αλλά το εναρκτήριο ποστ το διάβασα δυο φορές... τουλάχιστον προσπάθησα να το διαβάσω δεύτερη φορά, αλλά δεν άντεξα... καθώς η νηματοθέτρια δε συμμετέχει πλέον σε συζητήσεις επιφυλλάσομαι να τοποθετηθώ επί των απόψεών της.... Εσείς όμως Κύριε, γιατί μας το θυμήσατε;
     
  4. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Η κατάσταση που αποκαλυπτεται αφου πιέσουμε κατι ενοχλητικα...
     
  5. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Μια μικρή επισήμανση γιατί δεν είμαι σίγουρη αν ήταν κατανοητό όπως το έγραψα...Εννοούσα την καρέκλα ότι κλωτσάει.Στην ουσία λέμε κι οι δυο για εσωτερική σύγκρουση, απλώς εγώ το δραματοποίησα...
     
  6. proteus

    proteus Ότι έχεις να πεις, κάντο.

    Μάλιστα. Αυτό μπορεί να εξηγήσει το Σύνδρομο της Στοκχόλμης. Μπορεί όμως να σταθεί στα πλαίσια των ασύμμετρης σχέσεων; Να αποδεχτώ π.χ. ως συνηδειτοποιημένη υ το γεγονός οτι με χτυπά κατακούτελα η Κυριαχία που εκπροσωπεί ο Μήτσος, παρ' όλο που δεν τον θεωρώ κυριαρχικό άτομο;
    Κάπου χάνω επεισόδεια...
     
  7. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Γίνεται και αυτό, ωστόσο μπορεί να κυλήσουμε εκτός των θεμιτων ορίων.

    Όμως εγώ δεν μιλούσα για αυτό αλλά το ακριβώς αντίστροφο: να αναγνωρίζεις την Ισχύ του άλλου αλλά να παλεύεις λυσσαλέα ή μη να μην έχει επίδραση επάνω σου. Λέγεται αντιστάσεις, φόβος του Ισχυρού και άλλα που έχουν πολλάκις αναφερθεί στο φόρουμ τούτο.
     
  8. proteus

    proteus Ότι έχεις να πεις, κάντο.

    A, ΟΚ . Κατάλαβα
     
  9. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Διότι με προσεκτική ανάγνωση μπορεί να προσφέρει απαντήσεις σε ερωτήματα που βλέπω να συνεχίζουν να απασχολούν, ή να αποτελέσει έναυσμα για σκέψεις.
     
  10. Centaurus_

    Centaurus_ New Member

    Κατ εμέ , δεν γίνεται να μετατρέψεις ενα vanillia σε υ τουλαχιστον με το 100% της ψυχης του με το έτσι θέλω. Αν δεν το κερδίσεις, πως θα υποταχθεί; Εκτός φυσικά αν παίζετε ρόλο και είναι κάτι εφήμερο το οποίο είναι παντελώς αδιάφορο για εμένα.
     
  11. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Ακόμη και η προσπάθεια να μετατρέψεις κάτι που δεν υπάρχει, πέρα απο υο κίνκυ πλαίσιο δεν έχει κανένα απολύτως νόημα. Να αναδύσεις όμως, να αφουγκραστείς, να βρεις τι και αν υπάρχει και να το βγάλεις στην επιφάνεια είναι ικανότητα. Και φυσικά η πορεία θα δείξει τα υπόλοιπα.
    Καλώς ήλθατε.
     
  12. Centaurus_

    Centaurus_ New Member

    Μα φυσικά, εννοείται οτι η αναζήτηση και η εξαγωγή κάποιου κρυμμένου ενστίκτου, σε κάποιον άνθρωπο είναι η μεγαλύτερη περιπέτεια. Όμως το με το "έτσι θέλω" που διάβασα, απάντησα κι αναλόγως.
    Ευχαριστώ πολύ για το καλοσώρισμα