Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μπορεί κάποιος/α να "φύγει" από το bdsm ; Αν ναι πως;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Noardos, στις 14 Δεκεμβρίου 2011.

1. Noardos

Noardos Regular Member

Μπορεί κάποιος/α να "φύγει" από το bdsm ; Αν ναι, πως;

Με άλλα λόγια, αν το'χει κάποιος/α μέσα του μπορεί ν' "απεξαρτηθεί" ; Αν ναι πως, αν όχι δεν ειναι προτιμότερο το "άραξε κι απόλαυσέ το, αφού το κάνεις που το κάνεις, κάν'το όσο μπορεις καλύτερα" ;

2. Konstantinos

Konstantinos Staff Member

έχω δει πολλά μέλη κατά καιρούς να αλλάζουν το στάτους τους και να δηλώνουν βανίλλα, οπότε προφανώς γίνεται, ίσως όχι σε lifestylers αλλά σε υποτακτικούς - υποτακτικές.

3. thaleia

thaleia Contributor

Απάντηση: Μπορεί κάποιος/α να "φύγει" από το bdsm ; Αν ναι πως;

παρουσα!
    ειχα αποχωρησει πριν εναμισυ χρονο , καποιος ομως ειδε "πατριωτικα" το θεμα και εδωσε γη και υδωρ να με επανακαμψει,
    στην παρουσα φαση εχω μηνες που διαγω ζωη βανιλα, ειναι θεμα χρονου ν αποχωρησω και "επισημως" , οριστικα πλεον ....

4. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Εδω αποχωρουν βουλευτες και υπουργοι απο τη μασα οταν παραιτουνται......
    Περα απο την πλακα, οσο με αφορα, μπορω να αποχωρησω απο οτιδηποτε, εαν οι αναγκες μου και οι επιθυμιες μου εκεινη την περιοδο που θα το αποφασισω, δεν συναδουν με την συγκεκριμενη κατασταση.
    Μπορω να ζησω και σαν vanilla και να ξαναγυρισω στο bdsm και ξανα τουμπαλιν.
    Δεν ειμαι γνησια bdsmer μαλλον.....αλλα who cares?
    Αμα εγω ειμαι καλα με τον εαυτο μου.....

5. Απάντηση: Μπορεί κάποιος/α να "φύγει" από το bdsm ; Αν ναι πως;

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς να φύγει απο το bdsm. Η καλύτερα δεν θέλω να το καταλάβω. Σιχαίνομαι τους τίτλους και της ταμπέλες. Δεν φεύγω από κάτι, δεν μπήκα σε κάτι. Ο ερωτισμός υπάρχει παντού με κάθε τρόπο. Την υγειά μας μόνο να έχουμε.

6. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

Για μένα δυστυχώς μάλλον (λέω δυστυχώς γιατί οποιοσδήποτε μονόδρομος είναι περιορισμός) δεν υπάρχει επιστροφή.

Μου είναι αδύνατο να σχετιστώ ερωτικά με βανίλλα.

Είναι η ταυτότητα μου τέτοια.

Για μένα το να έχω σχέση βανίλλα θα ήταν το ανάλογο με το αν ως ετεροφυλόφιλη αποφάσιζα να έχω ομοφυλοφιλικές σχέσεις, ή ως ομοφιλόφιλη ξαφνικά αποφάσιζα να κάνω ετεροφυλοφιλικές σχέσεις.

7. anchor

anchor Regular Member

Κατά τη γνώμη μου, κανείς ποτέ δεν "φεύγει" - κανείς, που δεν είναι περαστικός. Δεν πρόκειται για κάποιο "χώρο" στον οποίο μένεις ή από όπου αποχωρείς, αλλά για τον ίδιο σου τον εαυτό.
    Οπότε, κι αν ακόμα φαινομενικά έχει "φύγει" κάποιος, αυτό σημαίνει είτε πως για λίγο καιρό... ξαποσταίνει , είτε πως συνεχίζει τη ζωή που ήδη έκανε, απλώς κάπου αλλού.
    Για το αν μπορεί κάποιος μέσα του ν'απεξαρτηθεί, πιστεύω πως όχι, δεν μπορεί, ωστόσο δεν υφίσταται και ποτέ κανένας λόγος για να το επιχειρήσει.
    Η φράση "άραξε κι απόλαυσέ το, αφού το κάνεις που το κάνεις, κάν'το όσο μπορεις καλύτερα" με βρίσκει σύμφωνη, σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής.

8. Noardos

Noardos Regular Member

Θα μπορούσες να μας δώσεις κάποιες περισσότερες πληροφορίες όπως:
    1)Ήσουν σε σχέσεις D/s; Μαζοχίστρια, Kinkyer; ή κάτι άλλο;
    2)Ήσουν σε σχέσεις M/s; Εάν ναι, έχουν πλέον αλλάξει οι ανάγκες σου; Ή πως καλύπτονται αυτές πλέον?

Υ.Γ. Θα ήθελα να απαντήσεις, εάν βέβαια νιώθεις άνετα, και δεν εισερχόμαστε σε προσωπικά στοιχειά τα οποία δεν θέλεις να τα μοιραστείς σε ένα δημόσιο νήμα.

Το νήμα προσπαθεί να προσεγγίσει το αν κάποιος/α είναι και το'χει στο bdsm (δηλαδή δεν είναι στο bdsm από απωθημένα,κόμπλεξ,δήθεν κ.τ.λ)λόγου το ότι τον εκφράζει κι είναι αυτό, μπορεί μετά να επιστρέψει στον vanilla τρόπο έκφρασης, πρακτικών και σχέσεων; Και εάν αυτό μπορεί συμβεί, πως;

Υ.Γ.Δεν επιχειρείτε κανενός είδους ταμπέλιασμα, οι όροι είναι μόνο για λόγους αναφοράς.

Last edited: 15 Δεκεμβρίου 2011
  9. Sado_M

Sado_M Owner of pet kathavra

Ίσως αν το ερώτημα του νήματος ήταν πιο εύκολο η πιο ξεκάθαρο,τότε η απάντηση του θα ήταν πιο εύκολη. Αν οι λέξεις “ φύγει κάποιος η κάποια από το bdsm” αντικατασταθούν με τις λέξεις “ σταματήσει να καλλιεργεί η να καλλιεργείται από διδάγματα που αφορούν την κωδικοποίηση, εφαρμογή και τρόπου ζωής του bdsm μέσα στα πλαίσια τους”, η απάντηση του ερωτήματος θα ήταν βέβαιη, απόλυτη και ξεκάθαρη ότι “γίνεται η δεν γίνεται να σταματήσει κάποιος/α”κλπ.​

Όμως για να“φύγει” κάποιος από το “bdsm”, ίσως θα έπρεπε να πάψει να ζει. Και αυτό γιατί σχέσεις Κ/κυριαρχίας και Υ/υποταγής, ανταλλαγή δυνάμεων κάθε είδους αντικρίζονται και αντιμετωπίζονται ακόμα και με τον μπακάλη της γειτονιάς, τον περιπτερά που ξεγελάνε στα ρέστα κλπ. Τώρα αν κάποιος θα μπορούσε να αντιληφθεί ερωτικά τον περιπτερά η τον μπακάλη του, είναι καθαρά προσωπικό θέμα του καθενός. Οι σχέσεις στις καθημερινές συναλλαγές θα υπάρξουν πάντα.​

Για το κομμάτι του Μ/μαζοχισμού η Σ/σαδισμού όλοι το έχουνε μέσα τους. Αν είχαν τουλάχιστον το ένα δεν θα μπορούσαν να κατανοήσουν το άλλο. Δηλαδή αν ένας σαδιστής δεν είχε η δεν έκρυβε τον μαζοχισμό μέσα του, τότε δεν θα ήξερε πως να συμπεριφερθεί απέναντι σε ένα μαζοχιστή, δεν θα ήξερε που να “βαράει με την βέργα του”, και θα ήταν “εκτός bdsm”. Το ίδιο ισχύει και για ένα μαζοχιστή. Αν κάποιος μαζοχιστής δεν είχε η δεν έκρυβε τον σαδισμό μέσα του, δεν θα ήξερε τι θα του άρεσε πάνω στον “σαδιστή του”, και πως να τον επιλέξει κλπ. Αν ο περιπτεράς κλέψει στα ρέστα και ο πελάτης το αντιληφθεί αλλά δεν αντιδράσει, τότε ο μαζοχισμός του πελάτη θα έχει υπερισχύσει μέσα του. Εν αντίθεσή ο σαδιστής-πελάτης δεν θα το ανεχτεί, και θα διεκδικήσει τα σωστά ρέστα, έχοντας τον μαζοχισμό του να του επιβάλει να μην ρίξει μπουνιά στον “perv” - περιπτερά. Τώρα αν ο εν λόγο σαδιστής καταφέρει να διεκδικήσει και ερωτική και πιθανώς μια μελλοντική “bdsm” σχέση με το περιπτερά μιας και τα “λάθος ρέστα” είναι μια αφορμή, είναι προσωπικό θέμα του καθενός. Οι σχέσεις στις καθημερινές συναλλαγές θα υπάρξουν πάντα.​

Με τα παραπάνω διακρίνεται μια φυσική ροή που όλοι την έχουν η την συναντούν στη καθημερινότητά τους. Το ίδιο και οι κοινοί θνητοί, διαφορετικά βανίλιες, "βανιλίοιζουσες", “Vanilla” κλπ, που όλοι όμως είναι πριν, ενδιάμεσα, και μετά την καλλιέργειά τους για τις καλύτερες προδιαγραφές ανάμεσα στις κοινωνικές, επικοινωνιακές, ερωτικές σχέσεις τους, με κοινό κώδικα συμπεριφοράς για το έπακρο της απόλαυσις τους, της οποίας καλλιέργειας ασχολείται το ανοικτό κίνημα ανθρώπων με την κωδικοποίηση τίτλου “bdsm”. Το κίνημα η κοινότητα ορισμένων ανθρώπων προδιαγράφει, ορίζει, ερευνά πως ένα “Vanilla” - κωλοδάκτυλο θα ήταν καλύτερα να γίνει, μπει, φαγωθεί, και ποια θα ηταν η καλυτερη συμπεριφορα ανθρωπων οταν γινει αυτο κλπ. Ακριβώς όπως ένας κοινός θνητός θα ήθελε η θα έκανε για τον εαυτό του, επιλέγοντας τις καλύτερες προδιαγραφές για αυτό που κάνει η απολαμβάνει. Επομένως αν “έφευγε”κάποιος από το “bdsm”, θα ξαναπάει στο “bdsm” η δεν “έφευγε” από πουθενά, η αν “έφευγε” από το “bdsm” δεν θα είχε πουθενά να πάει. Οι σχέσεις στις καθημερινές συναλλαγές θα υπάρξουν πάντα, και οι καλύτερες προδιαγραφές θα είναι πάντα το ζητούμενο, γιαυτό και το “bdsm” περιλαμβάνεικαι την “Vanilla” εκδοχή άποψις και αντίληψις, όπως ακριβώς οι κοινοί θνητοί η "Βανίλιοι" (  ) περιλαμβάνουν το “bdsm”στη ζωή τους.​

Από την άλλη όψι του ίδιου νομίσματος υπάρχει και η επιλογή του καθενός. Μια επιλογή βασίζεται στη λογική με υπόβαθρο την επιθυμία του καθένα, διαφορετικά η εκπλήρωση μιας επιθυμίας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σαν άδικη, αν η λογική δεν έθετε η όριζε τις προδιαγραφές κάθε κίνησης του καθενός. Οι προδιαγραφές λοιπόν είναι προϊόν της λογικής η της νοημοσύνης. Σ' αυτό το σημείο μια αντίφαση γεννιέται στο τι σημαίνει καλή η κακή προδιαγραφή. Κάνεις δεν μπορεί να το προσδιορίσει για κάποιον άλλον, αφού ένας κοινός συντελεστής κάποιου μπορεί να διαφέρει από ένα κοινό συντελεστή κάποιου άλλου. Επομένως ο ρυθμιστής ισορροπιών αναδύεται το συναίσθημα και το ανθρωπινό ένστικτο από το οποίο πηγάζει ο τίτλος, κωδικός, τρόπος, συμπεριφορά, κίνημα, σκέψη, μορφή, μόρφωμα, σχήμα, επικοινωνία κλπ, “bdsm”.​

Ίσως το ερώτημα να ήταν πιο εύκολο αν ζητούσε το κατά “πόσο μπορεί κάποιος η κάποια να σταματήσει η να πάψει να καλλιεργεί και καλλιεργείται από το bdsm”, όπου στόχοι και όρια της προσωπικής ανάπτυξης του καθενός μπορούν να διακριθούν με περισσότερη σαφήνεια, και συνεπώς διελευκάνουν με διαύγεια την απάντηση του ερωτήματος στο παρόν νήμα.​

(ο αρθρογραφος του παροντος αρθρου εχει προθεσι να συμετασχει στο νημα απο προσωπικο ενδιαφερον και μονο στον ελαχιστο ελευθερο χρονο του)​

10. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

απαντηση
    Οχι .... ειδικες ομαδες εκτελεστων (Σταλλονε , Μπουρν , Νικιτα , Αντονιο Μπαντερας ) θα σε παρουν φαλαγγι εαν αυτομολησεις απο το bdsm και θα σε καθαρισουν .....

καλα ειναι να τα εχουμε βρει με τον εαυτο μας , πριν ψαξουμε στα αστρα για την απαντηση ....
    παρα το ελαφρυντικο οτι ειμαστε καταραμενοι να ποθουμε οτι δεν εχουμε , κατα τα αλλα με λιγη ηρεμια (ψυχικη) , λιγο κοψιδακι - παϊδακι και οσο το δυνατο περισσοτερο χιουμορ , ειναι δυνατο να εμφανιστουν λυσεις και διεξοδοι ως δια μαγειας ....

11. thaleia

thaleia Contributor

1. ημουν σε σχεσεις και ως sub και ως slave
    2.οι αναγκες μου δεν εχουν αλλαξει αλλα προκειμενου να μην εχω αυτο που θελω προτιμω το τιποτα, ειμαι σε ηλικια που δεν κανω πλεον συμβιβασμους ,
    αποσυρομαι λοιπον και παραμενω σε θεωρητικο επιπεδο.

12. Alexkat

Alexkat Contributor

Kαι τίμια και περήφανη η στάση σου.