Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μπορεί κάποιος/α να "φύγει" από το bdsm ; Αν ναι πως;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Noardos, στις 14 Δεκεμβρίου 2011.

1. annia24

annia24 Regular Member

Απάντηση: Μπορεί κάποιος/α να "φύγει" από το bdsm ; Αν ναι πως;

εγω αν και εχω δωσει την απαντηση μου γι'αυτο,θα ηθελα αν υπαρχει καποιος-α που μπορει να ξεφυγει,να ερθει να μου πει τον τροπο.

2. θάλασσα

θάλασσα Regular Member

Πως μπορούν και μιλάνε κάποιοι για κάτι τόσο ουσιαστικό λες και είναι κάποιου είδους ΜΟΔΑ? ή κάποιο trend της εποχής??

Για την σεξουαλικότητα σου μιλάμε... δε καταλαβαίνω το νόημα της ερώτησης

3. Noardos

Noardos Regular Member

Το νήμα αυτό δημιουργήθηκε λόγου του ότι έχει παρατηρηθεί πολλές φορές, ότι άτομα του χώρου, που δηλώνουν διάφορα στάτους, κυρίως υποτακτικά αλλά κάποιες φόρες και κυριαρχικά, παρά τις προσωπικές τους δηλώσεις περί σκληροπυρηνικής συμμετοχής τους στον χώρο και αυθεντικότητας του στάτους που δηλώνουν καταλήγουν να κάνουν σχέσεις vanilla και δηλώνουν και πάλι ικανοποιημένοι. Συνάμα υποστηρίζουν πως καλύπτονται όλες οι ανάγκες τους και μπορούν έτσι να διάγουν βίο ανθόσπαρτο άνευ συμβιβασμών και περιορισμών.

Ερωτούμε λοιπόν εν πρώτης είναι εφικτό να φύγει κάποιος/α από το bdsm; Aν υφίσταται αυτό, με τι τρόπο μπορεί να επιτευχθεί αυτή η "απεξάρτηση";

4. aria

aria Regular Member

Οι ανάγκες και οι επιθυμίες των ανθρώπων δεν είναι μονοδιάστατες.
    Δεν είναι απαραίτητο να καλύπτονται μόνο με ένα τρόπο.
    Θεωρώ ότι υπάρχουν άτομα υποτακτικής αλλά και κυριαρχικής ψυχολογίας,
    που έχουν την ικανότητα να ισορροπήσουν μέσα σε μια vanilla σχέση χωρίς να αλλοιωθεί η προσωπικότητα τους.
    Ο μεν κυριαρχικός τύπος θα έχει τον έλεγχο της σχέσης, η δε υποτακτικής ψυχολογίας κορασίδα θα αντικαταστήσει το "Μάλιστα Κύριε" με το "Ο,τι θέλεις εσύ αγάπη μου".
    Το πλαίσιο μπορεί να αλλάξει, η προσωπικότητα μας όχι.

5. Alexkat

Alexkat Contributor

Aυτό που υποστηρίζεις παραπάνω, πιστεύεις ότι αφορά και για Μ/s και για K/υ άτομα...?

6. aria

aria Regular Member

Πιστεύω ότι θα μπορούσε να αφορά, υπό προϋποθέσεις πάντα. Εξαρτάται από το τι αναγκες καλυπτει το Μ/s ή και το D/s σε ένα άτομο.
    Δεν είναι για όλους ζωτικής σημασίας.
    Άτομα που έχουν πραγματική ανάγκη τον έλεγχο για να ισορροπήσουν νομίζω πως θα δυστυχήσουν σε ένα μη ελεγκτικό πλαίσιο.

7. Alexkat

Alexkat Contributor

Οκ με κάλυψες ...

8. Emiris

Emiris Regular Member

Re: Απάντηση: Μπορεί κάποιος/α να "φύγει" από το bdsm ; Αν ναι πως;

Συμφωνώ μαζί σου Αρία και έχω παραδείγματα τέτοιων σχέσεων.

9. Necrotik

Necrotik Dead Member

Υπάρχει μόδα ΚΑΙ στη σεξουαλικότητα, όπως και οπουδήποτε αλλού. Ναι, νομίζω πως πάρα πολλοί είναι στο BDSM για τη φιγούρα, τον "πειραματισμό" και τη μόδα.
    Λίγο-πολύ μου φαίνεται πως όλοι μας είμαστε έστω και λίγο επηρεασμένοι απ' αυτό.

Μπορεί η κυριαρχικότητα στη σεξουαλική πράξη (και όχι μόνο) να είναι φυσική ανάγκη για κάποιους, αλλά ανάγεται σε μόδα όταν ο καθένας αυτοαποκαλείται "master" και ακολουθεί την πεπατημένη που ορίζει ο όρος.
    Μπορεί ο μαζοχισμός να είναι φυσική ανάγκη για κάποιους, αλλά ανάγεται σε μόδα όταν αγοράζει μάσκες/λουριά/αλυσίδες/δέρματα-πετσιά/κέρατα/σκατά.

Και πάει λέγοντας...

10. sw

sw

Απαντωντας στον τιτλο του θρεντ...

Οχι!
    Ο κοσμος μας ειναι BDSMικα πλασμενος!

Γι ργος

11. akasha

akasha Regular Member

Θα συμφωνήσω απόλυτα.Δεν μπορείς να φύγεις απο κάτι που αποτελεί κομμάτι του εαυτού σου.

12. zou

zou

πιστευω οτι μπορεις να φυγεις απο κατι τετοιο... δεν το ξεχνας, οπως δεν ξεχνας το οτιδηποτε σε αφορα/ουσε! μπορεις να φυγεις... αρκει να το θες πραγματικα, οπως μπορεις να κοψεις το τσιγαρο, οπως μπορεις να κανεις διαιτα και να χασεις πολλα πολλα πολλα κιλα!
    ο ανθρωπος εχει απεριοριστες δυνατοτητες και μπορει κανει απιστευτα πραγματα!