Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μπορεί κάποιος/α να "φύγει" από το bdsm ; Αν ναι πως;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Noardos, στις 14 Δεκεμβρίου 2011.

1. Απάντηση: Μπορεί κάποιος/α να "φύγει" από το bdsm ; Αν ναι πως;

Ωραίο νήμα!
    Αλλά οχι δε μπορεί κάποιος να αρνηθεί την φύση του.Γιατί για όσους απο εδω το BDSΜ δεν είναι είδα φως κ μπήκα ή απλά για την καύλα,τότε οχι δεν μπορεί να φύγει ουσιαστικά.Οτι και αν κάνει πάντα θα υπάρχει ενα κενό.

2. gaby

gaby Guest

Απάντηση: Μπορεί κάποιος/α να "φύγει" από το bdsm ; Αν ναι πως;

Την διαφοροποίηση μεταξύ ζωτικής και λειτουργικής ανάγκης δεν την ξέρω.

Αυτό που γνωρίζω είναι πως όταν κάποιος διψάσει και πιει δέκα ποτήρια νερό, στο ενδέκατο θα νιώσει απέχθεια. Μέχρι να ξαναδιψάσει, βέβαια. Αν όμως βρεθεί με δέκα διαμάντια στα χέρια, δεν θα νιώσει καμία απέχθεια στο ενδέκατο, θα θέλει και άλλα και άλλα και άλλα, μπορεί και να σκοτώσει γι αυτά. Και όμως, το νερό είναι η ανάγκη, τα διαμάντια είναι η επιθυμία.

Αυτά για τη διαφορά μεταξύ ανάγκης και νευρωτικής ροπής προς συνεχή επανάληψη του κάποτε τερπνού.
    Σα να χεις δίκιο  

3. captain

captain Regular Member

Συμφωνώ ακριβώς και εγώ κενό ένιωσα όταν απομακρύνθηκα για λίγο.

4. sw

sw

there is no place like home

Γι ργος

5. zou

zou

πρεπει να ξεκαθαρισω οτι αυτη ειναι προσωπικη μου αποψη και να μην θεωρηθει ως πανακεια. Θεωρω οτι ενα ατομο πρεπει να θελει κατ αρχην να φυγει απο αυτο, ο βασικος λογος κατ εμε δεν πρεπει να ειναι η ελλειψη συντροφου ή ενας χωρισμος (πιστευω καταλαβαινεται τι εννοω), αλλα η αναγκη του να μην ειναι αυτο η καθημερινοτητα του και η μονη του ανασα ζωης! Θεωρω το bdsm ως μια εξοδο απο την πραγματικοτητα (με πολυ απλα λογια) και το εχω συζητησει με πολλα ατομα και εχω ζησει αρκετα μεσα αλλα και εξω απο αυτο! η ελευθερια του πιστευω οτι εγκειται στο γεγονος οτι το μυαλο πιστευει οτι βρισκει ενα "λογο" για να υπαρχει το σωμα... να υπηρετει ή να υπηρετειται! Αν καταλαβεις λοιπον οτι υπαρχει ζωη περα απο αυτο τοτε θα βρεις αλλα πραγματα να κανεις για να "ξεφευγεις"! επαναλαμβανω αυτες ειναι οι δικες μου αποψεις!

6. θάλασσα

θάλασσα Regular Member

Η ερώτηση μου ήταν περισσότερο ρητορική..

Αλλά καλά τα λες

7. anchor

anchor Regular Member

Μπορεί κάποιος να φύγει για πάντα από εκεί που νιώθει κάπως σα δεύτερο σπίτι του;

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  8. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Όχι, διαλείμματα επιβάλλονται κατά τη γνώμη μου.

9. mad_hatter

mad_hatter You can always take more than nothing

Μπορεις να κανεις παυση, ενα διαλειμμα, μια αποσταση. ομως αν ειναι κομματι σου δεν φευγεις απ αυτο, αν δεν θελεις αν εισαι ενα με οτι εισαι κατ εμε η προσπαθεια να φυγεις ειναι σαν να προσπαθεις να αυτοακρωτηριαστεις.
    Ξαναλεω αυτο για το δικο μου μυαλο ιαχυει αν το bdsm ειναι κομματι σου κι οχι ελα ν αγαπηθουμε darling

10. Nikos_34_Thess

Nikos_34_Thess Regular Member

Αναλόγως ...Προσωπικά δεν μπορω να δω τον εαυτο μου αλλιώς