Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μπορεί να υπάρξει υγιής οικογένεια ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος usable, στις 22 Οκτωβρίου 2006.

  1. Archon

    Archon sometimes sickness has fun

    [YT]4Rc-Ovf68No&mode=related&search[/YT]
     
  2. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Γιατι να μην μπορει να υπαρξει?
    Βεβαιως και οταν τα παιδια θα αρχισουν να μεγαλωνουν, η bdsm σχεση θα πρεπει να περιοριστει στην κρεββατοκαμαρα και μαλλον αθορυβα.
    Πιστευω πως ηδη θα υπαρχουν τετοιες οικογενειες.
     
  3. iJ

    iJ Regular Member

    Απάντηση: Μπορεί να υπάρξει υγιής οικογένεια ?

    Δε νομίζω πως πρέπει να περιοριστεί στη κρεβατοκάμαρα.
    Υπάρχουν και διακριτικοί τρόποι.
     
  4. Eri

    Eri


    Αν βγαλεις το ντυσιμο κ τα αξεσουαρ μου θυμησε υστερικη (ελληνιδα) μανα...Μονο που αυτη θα κρατουσε μονιμως κ ενα τσιγαρο......Ασε που θα τσιριζε κ πιο πολυ......

    Ενα πραγμα δεν καταλαβαινω εδω μεσα.....Γιατι παρουσιαζονται τα παντα τοσο ομορφα κ ιδανικα?Αφου δεν ειναι.......

    Κ τι σοι θεμα ειναι αυτο παλι......Εδω "κανονικες" οικογενειες κ δε ειναι υγιεις θα ειναι ολα ροδινα σε οικογενειες με "ιδιαιτεροτητες"?
     
  5. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    χμ οταν τα παιδια ζουν σε ενα περιβαλον μεγαλωνουν αναλογα!τοσα χρονια τα αγορια και τα κοριτσια μαθεναν να μεγαλωνουν με καποια στερεοτυπα που χρειαστηκαν πολυ χρονο καια κοπο να αποβληθουν(μπαμπας κουβαλητης μαμα σκλαβα του σπιτιου)θα αρχισουμε παλι τα ιδια?οσο για το να ζεις με προσοχη και στην ουσια να το κρυβεις δεν μιλαμε για μερικους μηνες αλλα στην ουσια μια ζωη!εξαλου για ποσο καιρο το παιδι θα το τρωει πως ο μπαμπας ειναι θηριοδαμαστης σε τσιρκο και το μαστιγιο ειναι απλος ενα εξαρτημα της δουλειας? χεχεχε
     
  6. GIANNIS2004

    GIANNIS2004 New Member

    Με την γεννηση ενος παιδιου πιστευω οτι αλλαζει η ψυχολογια και των δυο και τα πραγματα δυσκολευουν αρκετα επισης δεν υπαρχει χρονος να διαθεσεις .
     
  7. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Μπορεί να υπάρξει υγιής οικογένεια ?

    Οι ωριμοι κ σοβαροι άνθρωποι, σε όποιον χωρο κ αν ανηκουν βανιλα ή βδσμ, όταν έχουν ισορροπημένες σχέσεις με τον εαυτο τους κ με τον συντροφο τους, βρισκουν τον τρόπο ωστε να εχουν ομορφες κ υγιεις οικογένειες.
    Το ζευγαρι σε ενα γαμο.. ειτε ειναι βανιλα ειτε οχι, τα προσωπικά κ τα σεξουαλικα του δεν τα μεταφερει κ δεν τα επιλύει μπροστα στα παιδια.. (ή τουλάχιστον δεν θα έπρεπε )
     
    Last edited: 25 Οκτωβρίου 2007
  8. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Re: Απάντηση: Μπορεί να υπάρξει υγιής οικογένεια ?

      ακριβως.

    Και όχι δεν είναι όλα ιδανικά Ερι, όπως τίποτα και ποτέ δεν είναι ιδανικό άσχετα με το ποιοί είναι οι γονείς και ποια τα παιδιά.
    Απλά θεωρώ άσχετο το γεγονός πως εμένα με ολοκληρώνει κάτι διαφορετικό από κάποια άλλη γυναίκα με το πόσο υγιής είναι η οικογένεια μου.
    Bad Habbits, επαναλαμβάνω δεν είναι ένα συνεχές σέσσιον ο Ds γάμος. Δεν αφορά ούτε τον βούρδουλα ούτε το δέσιμο. Αλλά ακόμη κι αν αναφερόμαστε σε Sm καθαρά, πόσο αφορά τα παιδιά αυτό που κάνουν δυο "φυσιολογικοί" γονείς στο δωμάτιο τους?
    Αν ένα "φυσιολογιό" ζευγάρι χρησιμοποιεί ξέρω γω, προφυλακτικά, σέξυ εσσώρουχα ή δονητή στις σεξουαλικές τους συνευρέσεις, τα αφήνει ανεξέλεκτα πάνω στα κομοδίνα ή φροντίζει και τα βάζει κάπου, μακρυά από τα μάτια των παιδιών?
     
  9. nina_simon

    nina_simon Regular Member

    ενα θεμα ακανθωδες αυτο που θιξατε. θα σας μιλησω για την δικη μου οικογενεια. ειμαι παντρεμενη με εναν συζυγο βανιλα, που ομως εχει πολυ προχωρημενες ιδεες και σεβεται την ιδιαιτεροτητα μου την οποια και γνωριζει απο την αρχη της σχεσης μας. εχω τρια παιδια. ολα αυτα τα χρονια που ασχολουμαι με το bdsm δεν θα κρυψω πως υπηρχαν δυσκολιες στην εφαρμογη του με τους εκαστοτε σκλαβους μου. επρεπε να υπαρχει προγραμματισμος, μετακινηση απο το σπιτι μου γιατι φυσικα δεν γινοταν να ειναι μεσα εκει, απροοπτες αλλαγες λογω αρρωστιας ενος παιδιου κλπ.
    δεν ηταν το τελειο, δεν ηταν το ιδανικο. ομως με την αρωγη του αντρα μου που ηθελε να με βλεπει ευτυχισμενη τα καταφερα. στα παιδια δεν κρυφτηκα αλλα ημουν διακριτικη τοσο ωστε να αρχισουν να αντιλαμβανονται οτι ειμαι καπως διαφορετικη απο το συνηθισμενο οταν πια εφτασαν σε ηλικια που να μπορω να τους μιλησω πιο ανοιχτα. τωρα πια τα δυο μεγαλα μου ¨- εξαιρετικα παιδια ολα τους, με πολλη αγαπη για την οικογενεια και χωρις ψυχολογικα προβληματα- ξερουν οτι ειμαι μιστρεσσ, δεν ξερουν και δεν χρειαζεται να μαθουν ολες τις λεπτομεριες κατα την διαρκεια της εξασκησης του lifestyle, και φυσικα εξακολουθω να ειμαι διακριτικη αλλα οχι πιεσμενη, σε σχεση με αυτον τον τροπο ζωης. θα μου πειτε οτι εχει διαφορα οταν μοιραζεσαι μαι τετοια ζωη με καποιον εντος του γαμου. ναι εχει, αλλα αν υπαρχει αγαπη και ειναι συνειδητη η επιλογη της αποκτισης παιδιων τοτε ολα μπορουν να γινουν. ειναι αλλωστε και μια προκληση να μπορει να κανεις αυτο που θελεις στον συντροφο σου, με τον συντροφο σου, χωρις να σε καταλαβουν οι αλλοι  
     
  10. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    ναι αλλα ετσι ο τριτος (σκλαβος στην προκειμενη) , αποκτα αναγκαια σημασια και σπουδαιοτητα ....