Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μπορεί να υπάρξει φιλία με "πρώην"? :)

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος SlaveRose, στις 11 Ιουνίου 2011.

1. dimfetishman

dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

Όσο υπεράνω κι αν είναι κάποιος, το βρίσκω από εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο να καταφέρει να έχει μία (πραγματικά) φιλική σχέση με κάποια πρώην του.

Μία ισορροπημένη και τυπική σχέση, με καλή διάθεση εκατέρωθεν, χωρίς υπερβολές και ακρότητες, ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά στη "μέση", τη θεωρώ εφικτή και ρεαλιστική. Αλλά κάτι παραπάνω για μένα αποτελεί ουτοπία και "θέατρο".

2. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Aν δεν συμπεριλάβεις παράρτημα με τουλάχιστον εκατό οχτακόσα παραδείγματα, λες ψέμματα...
    Α, μα πχια..!

3. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Αυτοί που το έχουν καταφέρει διαφωνούν.

Δεν είναι όλοι οι χωρισμοί "εχθρικοί", μπορεί κάποιοι να χώρισαν γιατί απλά δεν κάναν μαζί ως ζευγάρι χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι δεν κάνουν μαζί ως άνθρωποι, γενικά.

Για παράδειγμα μέχρι τα 27 μου έκανα πολλή παρέα (μέχρι και διακοπές μαζί είχαμε πάει) με κοπέλα που είχαμε χωρίσει από τα 20 μας και χαθήκαμε όταν έκανε οικογένεια.

Μέχρι τα 36 μου έκανα παρέα με κοπέλα που είχαμε χωρίσει από τα 27 μου και χαθήκαμε για τον ίδιο λόγο.

Ως ζευγάρι δεν κάναμε αλλά ως φίλες μια χαρά μου έκαναν.

Last edited: 15 Ιουνίου 2020
  4. φουστάνι

φουστάνι Regular Member

τότε δεν ήταν ποτέ αγάπη φίλε μου

[πρόκειται για καθαρά δική μου παραδοχή, δεν υπάρχει περίπτωση
    να αλλάξω γνώμη, κι ούτε θα προσπαθήσω να πείσω κάποιον ]

μεγάλα παιδιά είμαστε  

5. vussinada

vussinada ελεγχόμενη Contributor

Για ποιον λόγο να μην υπάρχει;Δεν απορρίπτεται ο άνθρωπος αλλά το είδος της σχέσης με τον άνθρωπο.Επομένως φυσικά και μπορεί να λειτουργήσει ένα άλλο είδος σχέσης με τον ίδιο,όπως η φιλία.

6. MindFeeder

MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

Με πρώην που απλά τελείωσε η σχέση, είτε λόγω φθοράς, είτε για οποιαδήποτε άλλη αιτία, χωρίς να έχει ληφθεί μονομερώς η απόφαση για τερματισμό .. Ναι.
    Μπορεί να υπάρξει φιλία, και μάλιστα αυτή να είναι ουσιαστική.

Στις περιπτώσεις που στον χωρισμό έχει γίνει χαμούλης (συνήθως όταν η απόφαση λαμβάνεται μονομερώς), τότε είναι πολύ δύσκολο.

Σε όλες τις περιπτώσεις βέβαια, σημαντικό ρόλο παίζουν και οι νυν (αυτοί που έπονται των πρώην). Όσο πιο ανασφαλείς νιώθουν, τόσο επεμβατικοί είναι στο να μην υπάρχει καμία απολύτως επαφή.
    Προσωπικά, έχω γελάσει απίστευτα (και ακόμα συνεχίζω) με κάποιους από τους successor Μου ...

7. Salamander

Salamander Dance into the fire

Γίνεται πως δε γίνεται.... Απλά κάποιες φορές θυμάσαι και τις παλιές καλές εποχές ....  

8. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Ok. Διάβασα αυτό:
    ... και αντελήφθην αυτό που έγραψα.

9. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Βασ'κά ναι, αλλά όχι ακριβώς, ξες δηλαδή, όταν λέμε κάτι δεν το λέμε νταξ και καλά, αλλά, να μωρέ, περίπου κάπως έτσι, με παρακολουθείς, αυτό μωρέ, δίκηο δεν έχω, δεν τα λέω καλά, φανταστικιά Μαργαρίτα Νικολάγεβνα..?

10. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Ενα πραμα θα πω... ο Καρβελας περσι το καλοκαίρι ηταν διακοπες με Βισση και Πανια ταυτοχρονα και περασαν υπεροχα!!

Προσωπικα του βγαζω το καπελο!!

11. Alpha Wolf

Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

Θα ξαναπανε και φέτος?

12. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Απονέμω λουκουμάκι