Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μπορεί να υπάρξει φιλία με "πρώην"? :)

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος SlaveRose, στις 11 Ιουνίου 2011.

1. Alexkat

Alexkat Contributor

Απάντηση: Μπορεί να υπάρξει φιλία με "πρώην"?  

Kρίμα! Ποιός ξέρει τι την ανάγκασε την καημενούλα να τα σβήσει! Και είναι τόσο καλή!

2. striggla

striggla Regular Member

η άτιμη η κοινωνία...

3. li_ina

li_ina New Member

Για εμένα παύει να υπάρχει αυτό το σεξουαλικό δέσιμο που κάτι σπάει μέσα μου και τελειώνει η σχέση, οπότε μπορώ να δω τον άλλο φιλικά αν θέλω. Μου έχει συμβεί και για αυτό το λέω τίποτα άλλο

4. Alexkat

Alexkat Contributor

E........ας εισπράξει τώρα την απουσία της η κοινωνία αφού φέρεται τόσο.....άτιμα...!

5. Alexkat

Alexkat Contributor

Για σένα και για τις περισσότερες γυναίκες....συμφωνώ!......Υπάρχουν όμως και κάποιες άλλες γυναίκες (σίγουρα λιγότερες) που δεν σκέπτονται έτσι. Αλλά βλέπουν τον άνδρα καθαρά ως αντικείμενο σεξουαλικού πάθους.....

6. li_ina

li_ina New Member

Αν ήμουν έτσι μπορεί να είχα και λιγότερα προβλήματα αλλά......  

7. Alexkat

Alexkat Contributor

Mπορεί!.....αλλά αυτό το "αλλά" που γράφεις είναι αυτό το οποίο σου δίνει περισσότερη αξία σαν γυναίκα και σαν άνθρωπο. 

8. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Την μπανάρανε την απαλή, ίσως ενοχλούσε επειδή ήταν ειλικρινής και ο εαυτός της....

9. Brainstorm

Brainstorm Regular Member

Αν και δεν συμφωνουσα μαζι της, εφερε μια τρικυμια στα λιμναζοντα νερα και εφαγε πορτα. Κλασσικη περιπτωση βλαβης... ( οχι δικης της προφανως - εκτος αν ζητησε αυτη την διαγραφη του προφιλ )

10. elfcat

elfcat . Contributor

Για την αποκατάσταση της αλήθειας.

H slaverose είχε γίνει προσβλητικότατη και επιθετική απέναντι σε μέλη του φόρουμ ,τα οποία κυνηγούσε με εμμονή.

11. gaby

gaby Guest

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μπορεί να υπάρξει φιλία με "πρώην"?  

Όταν οι πρώην γίνονται πραγματικά πρώην, δηλαδή σταματάει ο εσωτερικός διάλογος με αυτούς και δεν είναι κομμάτι της ζωής μου στην ψυχή μου, μένει αυτό που υπήρχε πριν γίνουν νυν.

Αν αυτό που υπήρχε αρχικά ήταν φιλία, μένει το συναίσθημα της φιλίας, αν αυτό που υπήρχε ήταν μόνον ερωτικό, τώρα που έχει πραγματωθεί δεν μένει απολύτως τίποτα, μόνο μια καλύ ανάμνηση. Αν αυτό που υπήρχε ήταν φιλικός ανταγωνισμός - που είσαι νιότη! - μένει ο φιλικός, χαμογελαστός ανταγωνισμός. Αν ήταν συντροφική συνενοχή και πάθος για ταξίδια, τότε, όποτε τυχόν βρισκόμαστε λέμε για ταξίδια και σχολιάζουμε τους άλλους με τον ίδιο τρόπο που είχαμε πριν γίνουμε ζευγάρι. Αν ήταν η πολιτική, ανταλλάσουμε κωδικοποιημένα λόγια για την πολιτική. Αν ήταν ο κινηματογράφος, τα αντίστοιχα.

Αυτό σε περιπτώσεις αμοιβαιότητας στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα πράγματα και όταν ο πρώην δεν είναι βαθέως επηρεασμένος από μια γνωρίζουσα πώς είχαν τα πράγματα νυν. Ανθρώπινο και αυτό, κατανοητό, μετά την πρώτη φορά που μου έτυχε έμαθα πώς να μη γίνομαι θύμα μιας νυν από τις καλές μου προθέσεις.

12. Anthimos

Anthimos New Member

Όλα έχουν να κάνουν με το πόσο σοβαρά ή επιπόλαια έχεις δει την "πρώην" σχέση.

Οι σοβαρές σχέσεις (ή όσες είχαν μεγάλη δόση συναισθηματισμού) και από τις δύο μεριές συνήθως δεν μπορούν να συνεχίσουν σε φιλικό επίπεδο. Στις σχέσεις αυτές το ερωτικό στοιχείο εξακολουθεί να σιγοκαίει και η προσπάθεια να το καταπιέσεις πονάει πολύ.

Στις πιο ελεύθερες ή χαλαρές σχέσεις μπορεί να υπάρξει φιλία αλλά με μεγάλο ενδεχόμενο να μετατραπεί σε ξεπέτα (ξέρεις εκείνα τα κρύα βράδια που φυσάει πολύ έξω και κάνει λίγο καύλα…).