Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μπορούμε να λέμε όχι; Αν ναι, πώς;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος gaby, στις 20 Ιουλίου 2011.

1. Seduction

Seduction Regular Member

Απάντηση: Μπορούμε να λέμε όχι; Αν ναι, πώς;

tender, γράψε ποια post ειναι offtopic, να τα μετακινήσουνε οι mods

2. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

Απάντηση: Re: Μπορούμε να λέμε όχι; Αν ναι, πώς;

Seduction επιφυλασομαι για να απαντησω πληρως σε ενα νεο νημα , ενδεχομενως με τον τιτλο : "εξωτερικη εμφανιση και bdsm" διοτι ανοιγει ενα πολυ μεγαλο θεμα ...
    και συμφωνω οτι η εμφανιση ειναι υποκειμενικο μεχρι σε ενα σημειο .... τα υπολοιπα θελουν πολυ κουβεντα , καμια σχεση η Κ , με το πως θελω να με βλεπουν οι αλλοι ... αλλιως θα γυριζαμε ολοι αξυριστοι με το σωβρακο και τις παντοφλες ...

πολυ σωστα το ειπες και συμφωνω απολυτα μαζι σου ... ακομα και με μοντελο να εχεις σχεση , σε 6 μηνες θα σου φαινεται ιδια με τις αλλες γυναικες και σε 1 χρονο , ολες οι αλλες θα σου φαινονται ομορφοτερες .. αν δεν υπαρχουν και αλλα πραγματα .....
    θα σου απαντασα εκτενεστερα σε καταλληλο νημα οπως και στον Seduction .

3. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Μιχάλη, μετά από 99 ποστ έβγαλες εσύ κανένα συμπέρασμα ή νόημα σχετικά με το θέμα του νήματος με όλες ή τέλος πάντων με τις περισσότερες απαντήσεις; Γιατί εγώ δεν έβγαλα, οπότε είπα να το χαλαρώσω με ολίγον χιούμορ...

Παρ΄ όλα αυτά όμως, ναι, αν το δούμε πιο αναλυτικά...λένε και δείχνουν κάτι τα βίντεο. Λένε ότι στην θεωρία (επειδή δείχνουν πράξεις) και στα γραπτά μέσα σε ένα φόρουμ μπορούμε να γράψουμε χίλιες δύο απόψεις για το κάθε θέμα που ανοίγει μέσα εδώ, δεν ξέρω όμως στην πράξη αν μπορούμε να τα κάνουμε όπως τα γράφουμε...

Τι θέλω να πω.

Π.χ. μπορεί να διαβάσω στο παρόν νήμα μια κατά δήλωση της σκλάβα ή υ να γράφει: "εγώ δεν θα έλεγα ποτέ όχι στον Κύριό μου μπλα μπλα μπλα..." μια άλλη (πάντα κατα δήλωση της σκλάβα ή υ) να γράφει: "εγώ όταν δεν μπορώ να εκτελέσω μια εντολή του Κύριού μου το κουβεντιάζω πρώτα... με τον Κύριό μου...μπλα μπλα μπλα..." Τώρα αν τσεκάρεις αυτές τις δύο υποτίθεται σκλάβες ή υ..., θα διαπιστώσεις ότι Master του bdsm, έχουν δει μόνο στα όνειρά τους... (δεν μιλάω για τους σαβουρογαμηδοβανίλλομαστεράδες που έχουν γνωρίσει), οπότε, πως παίρνεις θέση κοπελιά μου σε ένα θέμα που δεν γνωρίζεις πως θα είναι όταν το ζήσεις στην πράξη με έναν πραγματικό Master -Κυρίαρχο-; (Αν ποτέ το ζήσεις), γιατί για να το ζήσεις κοπελιά μου, θα πρέπει και εσυ να το έχεις σαν σκλάβα ή σαν υ και τότε θα δεις ότι ποτέ δεν θα αναρωτηθείς αν πρέπει να πεις όχι στις εντολές του Master σου, επειδή ένας πραγματικός Master (Κυρίαρχος) δεν θα σε κάνει ποτέ να φτάσεις στο σημείο να σκεφτείς να πεις όχι στις εντολές του, γιατί γνωρίσει πότε και που πρέπει να σταματήσει και πότε να το πάει παραπέρα.

Ακόμα, διαβάζω κάποιους κυρίαρχους να γράφουν ότι ένας σοβαρός Κυρίαρχος, δεν προσπαθεί ποτέ να κυριαρχήσει κάποιαν με το καλημέρα και αυτοί που τα γράφουν αυτά, με το που θα τους πει καλημέρα μια υ στο chat ή σε pm της γράφουν: "σκύλα πέσε στα τέσσερα..." για να δείξουν πόσο "σκληροί" και αδιαπραγμάτευτοι μαστρομάστεράδες... είναι.

Γι΄ αυτά και γι΄αυτά Μιχάλη, εδώ και αρκετό καιρό έχω πάψει να ασχολούμαι σοβαρά με τα νήματα του φόρουμ (πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων) και προτιμώ να κάνω χιούμορ χαμογελώντας με τα περισσότερα bdsm... θέματα ή απαντήσεις που διαβάζω.

Για να μιλήσεις και να εκφράσεις σοβαρή άποψη για bdsm θέματα, πρέπει να έχεις συνομιλητές γνώστες του πρακτικού bdsm και όχι του θεωρητικού ή του ονειρικού...bdsm και δυστυχώς στο φόρουμ αυτήν την εποχή έχουν μείνει ελάχιστοι με πρακτικές γνώσεις επάνω στο bdsm.

Νηματοθέτρια, sorry αν είναι μερικά από αυτά που έγραψα εκτός θέματος.

Last edited: 26 Ιουλίου 2011
  4. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

Εννοείς πως ένας Μαστερ είναι παντογνώστης και μέντιουμ?
    Μπορεί ανά πάσα στιγμή να γνωρίζει τι συμβαίνει μέσα στο κεφάλι και τη ψυχή της υ?
    Υπονοείς πως ο Κύριος μου και οι Κύριοι όσων μίλησαν για "όχι" έστω και δια μέσου κάποιων αναστολών για κάποια εντολή, δεν είναι αρκετά Κυρίαρχοι ή εγώ κι οι υπόλοιπες βάση των δικών σου μοναδικών κριτηρίων όχι αρκετά σκλάβες?
    Μας συγκρίνεις εν ολίγοις με εσένα τον μοναδικό αυθεντικό καραμαστερά του σύμπαντος κι οι άλλοι όλοι τσόλια!???

Γιατί αν το λες αυτό να Του ζητήσω να σταματήσει να με συγκρατεί από το να σου πω μια κι έξω τι σκέφτομαι, με παραδείγματα και γεγονότα από το απλά να ζητώ επεξηγήσεις...

5. anasia

anasia Contributor

Ποιος να ειναι αραγε , ποιος να ειναι , ποιος να ειναι  

6. MasterPerris

@anasia, πιστεύεις πως είναι μόνο ένας κυρίαρχος σ΄ αυτό το φόρουμ, που προσπαθεί να κυριαρχήσει κατ΄αυτόν τον τρόπο που ανέφερα στο πόστ μου;

@lara, θα σου απαντήσω όταν επιστρέψω από την δουλειά μου.

Last edited: 27 Ιουλίου 2011
  7. thaleia

thaleia Contributor

θα ελεγα πραγματικός Master για εκεινη,
    το οποιο μεταφραζω ως :
    μεσα απο πολυχρονη επαφη (αν ειναι και 24/7 ακομη καλυτερα)
    ο Κυριος της εχει γνωρισει και εχει διαμορφωσει τα ορια της
    ετσι ωστε να μη υπαρχει ποτε αρνηση,
    μα .... αλλωστε αυτο δεν ειναι το αιτουμενο σε μια M/s σχεση?

και απο την πλευρα της σκλαβας κατι αναλογο δεν ισχυει?
    να γνωριζει τις αναγκες και τα θελω του Κυριου της ανα πασα στιγμη
    ωστε να μη χρειαζεται παρα ενα νευμα ,μια ματια για την εκτελεση τους.

Αυτο δεν ζηταμε απο το μια ολοκληρωμενη σχεση Κυριαρχιας-υποταγης ?

ισως δυσκολη και επιπονη η πορεια προς την επιτυχια ,
    ομως "σκοπος μας η νικη"
    γι αυτο ξεκιναμε και με αυτο τον στοχο ....  

το "οχι" και ο τροπος που πρεπει να εκφραζεται ειναι για το ταξειδι προς την Ιθακη ,
    και εδω αντιθετα με τον Καβαφη ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΤΑΞΕΙΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΘΑΚΗ .

8. MasterPerris

Με συμπλήρωσες πολύ σωστά αγαπητή μου!

Πως φαίνεται μια γυναίκα που δεν κουβαλάει κόμπλεξ μαζί της και δεν την καταδιώκει η μύγα!!!  

9. Απάντηση: Μπορούμε να λέμε όχι; Αν ναι, πώς;

Αν εχεις λιγη ή παραπανω κοιλιτσα
    Αν εισαι πολυ ή λιγο κακομουτσουνος/η
    Αν εισαι κοντος/η

Ισως:

Να πρεπει να σου ''απαγορευτει'' η εισοδος στο φορουμ

Να χρειαζεσαι ειδικη αδεια για να δηλωσεις ''status''

Να σκεφτεις σοβαρα το ενδεχομενο να εγκαταλειψεις τον ματαιο τουτο κοσμο και να μονασεις... 

Καλημερα. 

10. Απάντηση: Μπορούμε να λέμε όχι; Αν ναι, πώς;

Δεν είμαι αρμόδια να απαντήσω τι θα γινόταν στην περίπτωση μιας σκλάβας.
    Γενικότερα πάντως, προσπαθώ και με ενδιαφέρει να περνάω καλά κι εγώ κι ο σύντροφός μου.
    Αν υπάρχει μία σχέση όπου ο ένας γνωρίζει καλά τον άλλο, τότε το "όχι δεν το κάνω" δεν λαμβάνεται ως πείσμα και γκρίνια, αλλά ως θέμα για συζήτηση (κατά τη γνώμη μου πάντα).

ΥΓ.: Η καθυστέρηση στην απάντηση οφείλεται σε διακοπές  

11. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

και τι ειναι η σχεση για να συζηταμε ? .... το κοινοβουλιο ? ... ειπε κανεις οτι bdsm σημαινει δημοκρατια ? .... σε οποια δεν αρεσει το ρομαντικο μου ροπαλο , η φωτεινη ενδειξη EXIT ειναι ορατη σε ολα τα μηκη και πλατη της σχεσης ....

12. Απάντηση: Μπορούμε να λέμε όχι; Αν ναι, πώς;

Προφανώς αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά την έννοια της σχέσης, του Bdsm κλπ. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα και φυσικά όχι κατ΄ανάγκη κακό