Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μπορώ να πουλήσω τα πάντα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος dora_salonica, στις 18 Φεβρουαρίου 2009.

  1. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Σε αμφιδρομες σχεσεις ο ενας αγοραζει τον αλλο.Το "προ'ι'ον" δηλαδη εχει κι αυτο αποψη.Φανταστειτε π.χ να πηγαινατε να αγορασετε φετα και να σας γυριζε την πλατη λεγοντας σας "Σιγα που θα κατσω να με φας εσυ!!!"
     
  2. ipakouo_skilaki

    ipakouo_skilaki Regular Member

    Είμαι στο χώρο πάνω από 10 χρόνια.Όλα αυτά τα χρόνια προσπάθησα να πλασάρω τον εαυτό μου με βάση αυτά που μπορούσα να προσφέρω.Άλλοτε κατάφερα να το κάνω καλά(κρίνοντας από τις επαφές που είχα) άλλοτε όχι καλά(κρίνοντας από τα άκυρα και τα μπινελίκια που άκουσα).Πόλλες φορές προσπάθησα να μπω σε καλούπι για να είμαι ένας τυπικός υπό.Σχεδον ποτέ δεν κατάφερνα.Όμως όντας ο εαυτός μου είχα ''επιτυχίες''.Θεωρώ τον εαυτό μου γενικά επικοινωνιακό,όμως τελικά παίζει πολύ μεγάλο ρόλο ποια έχεις απέναντι σου.Αν υπάρχει χημεία,υπάρχει...παίζει όμως και το εξής σενάριο.Να υπάρχει χημεία κάνοντας chatting αλλά face to face τζίφος.Και δεν φταίει πάντα ο υπό.Συμπερασματικά θα έλεγα ότι αν δω τις όποιες εμπειρίες είχα όλα αυτά τα χρόνια θεωρώ τον εαυτό μου πολύ...τυχερό που έχω γνωρίσει όλες αυτές τις Κυρίαρχες.Και σαν πωλητής τα τελευταία χρόνια μπορώ με σιγουριά να πω ότι ο επιμένων νικά...
     
  3. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Μπορώ να πουλήσω τα πάντα

    Επιμένω ότι θα πρέπει να αποσυνδέσουμε την ποιότητα από το επιτυχές πλασάρισμα. Εσείς ας πούμε, που τάχαμου δήθεν μπερδεύεστε, έχετε κάνει μια εκπληκτική δουλειά. Μπορείτε να μιλάτε άνετα και αφ' υψηλού για τον Mr Nothing, γιατί φροντίσατε να μην νοείστε τέτοιος. Βέβαια και μόνο το ότι φροντίσατε γι αυτό με τόση επιτυχία, σας βγάζει αυτομάτως από την μοίρα του Mr Nothing.

    Θυμίζω, για όσους δεν γνωρίζουν, τα 4 P του marketing: product, price, place, promotion. Αν κάποιοι απλώς το 'χουν, έχουν καλύψει το πρώτο P. Θεωρείτε πραγματικά ότι αρκεί αυτό;
     
  4. Syrah

    Syrah Contributor

    D, συμφωνώ με την αποσύμπλεξη ποιότητας προϊόντος και τεχνικής προώθησης, απλώς όπως προανέφερα εν προκειμένω η τεχνική αυτή είναι ένα στοιχείο του ίδιου του "προϊόντος".
     
  5. elfcat

    elfcat . Contributor

    Για να διαμορφώσω άποψη, μήπως θα μπορούσε η νηματοθέτιδα ή κάποιος μοντερέιτορ, να μας πει ποια περίπου η αναλογία μεταξύ των μελών που "No, I m not looking" και των μελών που "I m looking" ?

    Ευχαριστώ
     
  6. female

    female Contributor



    No I am not Looking ---11.93% 482

    N/A --- 1.04% 42

    Όλοι οι υπόλοιποι ψάχνουν.
    Πληροφορίες από Greek BDSM Community Forums - Profile Statistics



     
  7. Από αυτό θα διαμορφώσεις άποψη? Σώθηκες!!!
    Και στο δικό μου προφίλ «No, I m not looking» γράφω αλλά αν μου την πέσει
    καμιά ομορφούλα σαν κι εσένα…. θα γίνω αυτομάτως «I m looking»
     
  8. Jomaru

    Jomaru Guest

    κατ αρχην δεν πιστευω στην τυχη, αλλα στην τυχαιοτητα. αυτο σημαινει οτι οι πιθανοτητες να βρεις κατι εδω ειναι αυξημενες σε σχεση με εκει εξω ομως λιγοστες γιατι η ζητηση για κυριαρχους σε σχεση με τους υποτακτικους ειναι ιδιαιτερως αυξημενη. ναι φυσικα, ειμαι εδω για συζητηση γιατι μπορω ελευθερα να εκφραζω πραγματα που με ενδιαφερουν και φυσικα αν προκυψει κατι με φυσικο προσωπο που θα πληρει τα κριτηρια μου δεν θα το αφησω να παει χαμενο. τωρα για την προωθηση του εαυτου μας φυσικο ειναι να γινεται.. ομως μιλαμε για σαδομαζοχισμο, αν υπερβαλλεις δεν θα σου βγει σε καλο!

    Υ.Γ. επιτελους καταλαβα ποιος ειναι ο DRD
    Y.Γ.1 DRD παμε για καφε αυριο το απογευμα νωρις?
     
  9. zou

    zou

    Απάντηση: Μπορώ να πουλήσω τα πάντα

    ως εν δυναμει οικονομολογος να ξερετε οτι η αγορα περναει την μεγαλυτερη κριση... των Μ.Μ.Ε.

    μην ακουτε οτι υπαρχη κριση... απλα ζηστε την!

    και μετα το ευχαριστο μουσικο διαλειμμα. Οταν εβαλα "Πωλειται" στο κουτελο μου το μονο που καταφερα ηταν απλα να "απογοητευτω". Αυτο.
     
  10. Jomaru

    Jomaru Guest

    εγω παλι ποτε θα βγαλω την πινακιδα με το Μ δεν ξερω απο το κουτελο μου

    Καλιστα... κριση δεν υπαρχει.. αδιαφορια και ψεμμα υπαρχει.. τα αλλα σε πμ αν θες
     
  11. elfcat

    elfcat . Contributor

    Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι είμαστε πααάλι στην απ' έξω.  
    Και μετά εσύ αναρωτιέσαι γιατί δε σε βάζουν στο inner cycle και δε σε κάνουν moderator. Πού πάς ρε Καραμήτρο με ένα 11,4%! 

    tnx for the compliment. Αλλά και εσύ δεν υπολείπεσαι  
     
  12. jimboy

    jimboy Regular Member

    Απάντηση: Μπορώ να πουλήσω τα πάντα

    Η αλήθεια είναι ότι εμείς οι άντρε-και για να μην μου πει κανείς ότι μιλώ εξ ονόματός του-εν πάση περιπτώσει εγώ το έχω κάνει πολλάκις και απλά εκτιμώ ότι και άλλοι το κάνουν προκειμένου να πάρουμε αυτό που θέλουμε από μια γυναίκα(και με δεδομένο ότι αυτή θέλει κάτι διαφορετικό ή περισσότερο απ αυτό που θέλουμε εμείς) πουλάμε ολίγον παραμύθι! Συχνά με τον τρόπο που έχω φερθεί αφήνω να δημιουργηθεί η εντύπωση στην εκάστοτε υποψήφια αγοράστρια ότι είμαι διατεθειμένος να δώσω πράγματα που στα αλήθεια δεν είμαι διατεθειμένος να δώσω!

    Αισθάνομαι τυχερός που μέσα στο φόρουμ δεν ένιωσα την ανάγκη να κάνω κάτι τέτοιο(έτσι θέλω να πιστεύω)
    Φυσικά το να πλασάρω τα μούτρα μου με έναν τρόπο που θεωρώ ελκυστικό είναι άλλο πράγμα.Προσπαθώ να είναι δικά μου τα μούτρα που πλασάρω απλά φωτογραφημένα απ την κατάλληλη γωνία.


    Υ Γ Για την οικονομία της συζήτησης θα πρότεινα να προσπαθούσαμε όλοι(όποιοι θέλουμε) να κάνουμε μια δοκιμή να μιλήσουμε για το πως νομίζουμε ότι πουλάμε εμείς τον εαυτό μας και όχι μόνο για το τί νομίζουμε ότι συμβαίνει γενικά:nod: