Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μπορώ να πουλήσω τα πάντα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος dora_salonica, στις 18 Φεβρουαρίου 2009.

  1. Ntinak

    Ntinak New Member

    Απάντηση: Μπορώ να πουλήσω τα πάντα

    Γεια σου Δώρα.
    Είμαι πολύ νέα εδώ σε αυτό εδώ το forum και σίγουρα έχεις πολύ καλύτερη γνώμη από εμένα για το πέζεται εδώ. Εγώ όμως που είμαι νέα μπορώ να ρωτήσω γιατί σου φένεται τόσο περίεργο να υπάρχουν άνθρωποι που είναι εδώ που απλά θέλουν να ανταλλάξουν απόψεις ? Και αυτοί δεν ψάχνουν κάτι ? Και εσύ μπορεί να μπορείς να καλέσεις ανθρώπους σπίτι σου να πιείτε ένα ποτό και να μιλήσετε. Γιατί πρώτα ξέρεις τέτοιους ανθώπους και ίσως πολλούς και επίσης μπορείς να το κάνεις σπίτι σου γιατί δεν έχεις υποχρεώσεις τέτοιες που να σε εμποδίζουν. εγώ όμως που δεν ξερω κανέναν και δεν μπορώ να τους καλέσω και σπίτι μου ? Εδώ δεν θα μπω να συζητήσω ? Άρα ψάχνω κάτι απλά για εσένα που έχεις εμπειρία και μάλλον είσαι καιρό εδώ σου ακούγεται αστείο. Για μένα είναι μια αρχή. Σε ευχαριστώ που με άκουσες.
     
  2. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Εμένα με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα οι απόψεις των πάντων. 'Αρχισα να γίνομαι ενεργός στο forum με αυτό τον σκοπό κυρίως, να διαβάσω απόψεις και θέσεις επί της ουσίας (ή τουλάχιστον αυτό που προσωπικά θεωρώ ουσία). Τα γραπτά μου λένε πάρα πολλά για τους ανθρώπους. Στη συγκεκριμένη φάση της ζωής μου δεν επείγομαι να κάνω κάποια σχέση αύριο ή μεθαύριο, αλλά φυσικά δεν κρύβω ότι νοιώθω μοναξιά κι έχω πολλά συναισθηματικά αποθέματα, έτσι αυτό είναι κάτι που με απασχολεί και το επιθυμώ όταν θεωρήσω ότι οι συνθήκες είναι ώριμες,δηλαδή όταν είμαι έτοιμος, γιατί πιστεύω ότι για να κάνεις έκκληση για σχέση, ειδικά μια τέτοια δύσκολη σχέση, πρέπει να'χεις ετοιμάσει "το πακέτο σου" που λένε. Από την άλλη, έχω την επίγνωση ότι σχέση μέσα από το net είναι κάτι σπανιότατο, είτε βρισκόμουν σ'αυτό το forum είτε σε άλλο. Να πουλήσω το προιόν μου όπως λέτε με τεχνικές μάρκετινγκ δεν με απασχολεί καθόλου ούτε αυτολογοκρίνομαι. Μ'αρέσει η επικοινωνία καθεαυτή, είναι κάτι που έχω στερηθεί ιδιαίτερα πάρα μα πάρα πολύ καιρό, βγαίνω από μια περίοδο θλίψης και απομυθοποίησης ανθρώπων και καταστάσεων και στην παρούσα φάση οι απόψεις των άλλων μου λένε πάρα πολλά και μου είναι εξαιρετικά χρήσιμες. Σχετικά με την αγορά τώρα, πιστεύω ότι το bdsm πλασάρεται περίπου με τον τρόπο που έγραψες ότι συνέβαλλες κι εσύ σ'αυτό, μέσα από την πραγματικότητα και ασυναίσθητα, δεν υπάρχει κάτι κακό σε αυτό. Να μην πλασάρονται οι άνθρωποι με μάρκετινγκ και ψευτιές, να μην αγοράζονται και πουλιούνται, το bdsm πλασάρεται έτσι κι αλλιώς ασυναίσθητα όπως είπες.