Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μόνος στο σπίτι, δοκιμάζω εσώρουχα της κοπέλας μου

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος CdT, στις 13 Μαϊου 2016.

1. 1xristos

1xristos Regular Member

σωστα λες οι γυναικες ειναι πολυ ακαμπτες σε οτι αφορα την σεξουαλικοτητα

2. Lady Nawashi

Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

Και δεν τα πάω καλά με τις γενικεύσεις χαχχα

Δεν είναι όλες, σίγουρα όμως δεν είναι η πλειοψηφία  

Υπαρχουν γυναικες που όχι μόνο είναι εντάξει με το να κάνουν κάτι τέτοιο, αλλά το απολαμβανουν επίσης.  

Μην είστε τόσο απόλυτοι, εκεί θέλω να καταλήξω  

3. Justmeandme

Justmeandme Status astatus

Εγώ πάντως θα τον εβαζα να κάνει επίδειξη με αυστηρά την δική μου επιλογή κι αισθητική

4. Sado_M

Sado_M Owner of pet kathavra

Λόγο οικονομικής κρίσης ( λιτός εκ φύσης ) αλλά προπαντός αφασίας γενικώς, χρησιμοποιώ το ίδιο αντρικό εσώρουχο από τότε που πρωτοήρθα σπίτι της , κι όταν το βάζω πλυντήριο δανείζομαι τα δικά της για 2 χρόνια τώρα. Οπότε είναι δεν είναι κανείς σπίτι το ίδιο κάνει.

5. Πολυ πρακτικο..κ δν υπαρχει κ καποια ντροπη ε?νιαο0

6. Μυθοπλαστης

Μυθοπλαστης τώρα που οι λέξεις παλεύουν να με βλάψουν.

δεν υπαρχεις!!!!

7. Μυθοπλαστης

Μυθοπλαστης τώρα που οι λέξεις παλεύουν να με βλάψουν.

το παρόν νήμα με ξεπέρασε.. ειμαι πολυ πουριτανός τελικά ( και γουστάρω ) αλλα με τις ναυλον καλτσες φτιαχνεις ανετα απόχη για πεταλούδες, και με καθε τι διχτυωτό δίχτυα για ψάρια τους γλυκού νερού... ολα εγω θα τα λεω ?

Last edited: 30 Ιουλίου 2016
  8. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Είναι κι αυτή μια χρήση, αν κι εγώ προτιμώ να τις φοράω και να πηγαίνω για ψάρεμα με πετονιά ( δεν γουστάρω πεταλούδες, μου έχω κάνει απεντόμωση χαχα )
    Εννοείται τις δικές μου νάϋλον, σκέφτομαι ν' ανοίξω νήμα για τις γόβες με μεταλλικό τακούνι.
    Σαν δελφινιέρα είναι τέλειες ( όσοι κάνουν ψαροντούφεκο, γνωρίζουν τι εστί δελφινιέρα ).
    Ψαροντούφεκο δικο μας ε! Όχι κλεμμένο απ' το συρτάρι της δικιάς μας. Ως προς το τακούνι, ή ετοιμαστείτε να τσουρομαδηθείτε, αν τζουρνέψτε της λεγάμενης ή πάρτε δικά σας.
    Ένιγουέϊ, τα καλά του να νιώθεις Κ ( δε παν να λέει οποιοσδήποτε/οποιαδήποτε άλλος/η πέρα απ' την υ σου, ότι δεν είσαι ).
    Φοράς ότι και όποτε το γουστάρεις, δίχως να της κρύβεσαι ή να ψάχνεις δικαιολογίες.

Υ.Γ.

Καλά κάνεις και είσαι πουριτανός και το γουστάρεις.
    Κι εγώ σιχαίνομαι τ' αντρικά μποξεράκια πάνω μου και γουστάρω επίσης