Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μύνηματα απ τα δ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος feet-lover, στις 29 Ιουνίου 2023.

1. ε δεν καθομαι να κανω αναλυση. συνηθως gay ειναι. από 23-25 ως 40 το πολυ.

2. dimfetishman

dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

Αφελώς ίσως να ρωτήσω αν το αγόρασε τελικά ή δεν ήταν προς πώληση;

3. skia

skia Contributor

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο αυτό για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Να μπει σε δημοπρασία πάραυτα. Μόνο 300;

4. οχι γιατι το συγκεκριμενο δεν ειναι για πωληση.

5. Queen87

Queen87 Contributor

Αυτά είναι… εγώ νομίζω ότι πρέπει να ενδωσεις!

6. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Τα υπόλοιπα είναι προς πώληση;
    Μπίζνες , αγαπητέ μπορείς να βγάλεις τρελά μονευ.   

7. ειναι αλλα δεν ειμαι του πολυ χρηματος. λίγα και καλά. ενας μου εβαζε 50 ευρω τη βδομαδα στη τραπεζα μόνο για να τον βριζω με μυνηματα. δεν βρεθηκαμε ποτε. κάποια στιγμη εξαφανιστηκε. εγω δεν κυνηγαω κανεναν τους.αυτο μου ελειπε να κυνηγαω τα τσουλάκια μου. αν τα κυνηγαω ολη την ημερα θα πρεπει να μην κάνω κατι αλλο. κι θελω να χαιρομαι κι αλλα πραγματα.

8. stratos83

stratos83 Regular Member

είσαι μεγάλη καρδιά βρε μπαγάσα.

9. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

Τα ημέρας, ναι, δεν πιάνουν παραπάνω.
    Το κόλπο είναι να έχουν και μια καφετιά λεπτομέρεια, εκεί το προϊόν θεωρείται πολυτελείας και η τιμή εκτοξεύεται

10. dina

dina Σκλαβα της Brt Contributor

Υποψιάζομαι δουλικα.

11. φυσικα . φορεμενο ιδρωμενο 4-5 ημερες συνεχομενες.ιχνη μπροστα απο μυρωδια ουρων και πισω το γνωστο ιχνος. παλαιας κοπης εσωρουχο.να τους το λες κιολας να λιώνουν στο ακουσμα.να μετραν τα δευτερολεπτα πότε θα το γλυψουν. νά κατι τέτοια τους λεω και τρελαινονται.
    "θα μετράς την ώρα και την στιγμή μαλακισμένο , που θα γλύψεις την κωλοτρυπίδα μου.κι εχεσα το πρωι και θέλει γλύψιμο και καθαρισμα.Αχρηστο πουστράκι"

12. iDontKnow

iDontKnow Regular Member

Να ορίστε, τέτοια διαβάζω και σκέφτομαι να παρατήσω το academia και να αρχίσω να πουλάω τα βρακιά μου.