Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μ2Μ FistFucking

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος gatos_ff, στις 11 Μαρτίου 2014.

1. Noardos

Noardos Regular Member

Πονηρούλη που το θέλεις για γυναίκα!  
    Κοίτα, εδώ στην Αθήνα μπορείς να το βρεις εύκολα και φτηνά στα μπαχαράδικα στην Αθηνάς δίπλα στην Βαρβάκειο.
    Έχουν τα πάντα για πικάντικο.... σεξ!  

2. jean89

jean89 crossdrsser elena 1

Καλημερα. Για το φιστινκ εγω ξεκινησα απο το εξης .ετυχε απο μια σχεση που ειχα ειταν παντρεμενη χωρισμενη και ηθελε ο αντρας της να του ναζει δαχτυλο.( εγω ειχα την απορια απο τις ταινιες ερωτκου περιχομενου πως το κανουν σε γυναικες απο μπροστα).

3. Stam Sexmind

Stam Sexmind New Member

εγώ πάλι τάχα με Μπαϊ γκομενα κ δεν το ξερα κ οταν 3 ΦΦΜ με βαλαν στο πειρασμό για δάχτυλα .... το αποτέλεσμα τρελο ξεραν ακομα κ να.είχες τελείωση να στο ξανακάνουν πέτρα .... τελεία περίοδος κ εμπειρία μαζιτους

4. nikosanal

nikosanal New Member

Γεια σας και από μένα. Και εγώ ασχολούμαι πάνω από δεκαπέντε χρόνια με το φιστινγκ και το gape anal ως παθητικος μόνο. Έχω καταφερει πλέον να μην έχω πρόβλημα χρόνου ούτε αίσθησης , μιας και λόγω του gape έχει σκιστει η τρύπα και μένει πάντα ανοιχτή.. Με αυτόν τον τρόπο δέχομαι και τρία χέρια ταυτόχρονα χωρίς πρόβλημα και κυρίως χωρίς κανένα φάρμακο εκτός καλού λιπαντικό στην αρχή μετά δεν χρειάζομαι τίποτα . Λόγω εμπειρίας λέω με σιγουριά ότι αν δεν ξεχυλωσει η τρύπα δεν πρόκειται να το ευχαριστήσεις πάνω από 20 λεπτά με γυμνά χέρια χωρίς να σε κάψει.

5. πλάκα κάνεις ε?? βαράν και παλαμάκια??? για τα χέρια λέω??  και δεν έχω καμία μα καμία διάθεση χιούμορ η πλάκας, απλά μου έκανε τεράστια εντύπωση.... 

6. nikosanal

nikosanal New Member

χαχα δεν εχω πρόβλημα .Αν το φιστινγκ γινεται με δυο χερια υπαρχει χωρος να κινουνται τα χερια. Αν γινει με τρια είναι δυσκολο.. ετσι κιαλλιως τα παλαμακια θελουν δυο χερια 

7. χωρις πλακα αυτο δεν ειναι σοβαρο προβλημα οσον αφορα θεμα ακρατειας και τετοια..??? και αναρωτιεμαι αν αξιζει για καποιο ειδος ηδονης να αντιμετωπιζεις καθημερινα προβλημα...και να ρωτησω επισης αν ξερεις , η κατασταση του πρωκτου οσον αφορα την σουφρα ειναι αναστρεψιμη..?? εστω και με αγγειοπλαστικη επεμβαση η δεν γινετε τιποτα και πρεπει να μαθεις να ζεις μ αυτο....

8. nikosanal

nikosanal New Member

Ναι είναι ένα πρόβλημα το θεμα της ακρατειας αλλα με σωστη διατροφή και βαθυ κλυσμα δυο φορες την εβδομαδα δεν εχεις κανενα πρόβλημα. Το μονο πρόβλημα είναι ότι επειδή δεν είναι αναστρεψιμη η κατασταση όπως ειπες και λογο της χαλάρωσης του εντερου (από χρηση) βγαινει μερικες φορες μονο του οποτε είναι υποχρεωτικη η ταπα ολη την ημερα.. Με αγγειοπλαστικη όλα διορθώνονται αλλα λογο ηλικιας ακομη γινεται καθημερινη χρηση και ετσι ζω με αυτό... Δεν είναι και τραγικο μην σου φαινονται βουνο εχει και την πλακα του...

9. Να με συμπαθάς αλλά οι αντιλήψεις μου περι πλάκας απέχουν παρασάγκας......Παρ ολα αυτά τα θέλω και οι επιθυμίες του κάθενος είνα απολυ\ύτος σεβαστές.

10. sylviacross1965

sylviacross1965 Regular Member

Κι εμενα μου εχει ζητησει το αγορι μου να μου κανει φιστινκ, προς το παρον προσπαθω να το αποφυγω γιατι φοβάμαι κυριως το μονιμο ξεχειλωμα

11. nikosanal

nikosanal New Member

Μην ανησυχείς αν το φιστινγκ γίνει αργά και προσεκτικά οι σφιγγτηρες αποκτούν ελαστικότητα χωρίς να συνιστούν και έτσι μέσα σε μια εβδομάδα είναι σαν να μην έκανες ποτέ. Μη παίρνεις εμένα σαν παραδειγμα

12. Anal_lover

Anal_lover New Member

Καλημέρα σας!
    Μου αρεσει το παθητικό κυρίως φιστινγκ και ασχολούμαι με πάθος 4 χρονια τωρα.
    Δεν ειμαι πολυ ανοικτός αλλα σίγουρα με συχνό σεξ ο κωλος μου ειναι πιο έτοιμος και δεκτικός σε ξεσκισμα.
    Σε κάποιους αρεσει το βαθύ φιστινγκ, σε άλλους το φαρδύ, εγω καβλωνω πολυ με την αίσθηση του χεριού και με απαλό ή δυνατο μπρος-πίσω χύνω απο πίσω!