Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Νέες τάσεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Sir_Aristotelis, στις 1 Ιουνίου 2014.

1. ακριβως ετσι , και μενεις εσυ καπως ετσι:  ..... και μετα εισαι καπως ετσι :    

2. undertraining

undertraining Regular Member

Mία σύγχρονη τάση η οποία δεν μου αρέσει και πολύ και φυσικά είναι φοβοστική είναι ότι πολλοί πλέον από τα πρώτα κι όλας παιχνίδια δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν προφυλακτικό. Είναι μία τάση που με τρομάζει και δεν τη ακολουθώ. Σαν να ξεχάσαμε τι γίνεται γύρω μας......

3. Sir_Aristotelis

Sir_Aristotelis New Member

Sorry undertraining αλλά αυτό είναι μαλακία στον εγκέφαλο κ οχι τάση. Κ η μαλακία υπήρχε ανέκαθεν!  

4. Mortuus

Mortuus ‎‎

Shemale θέλω να δοκιμάσω κι εγώ. Όχι απαραίτητα σε ενεργητικό ρόλο. Είναι απλά η ιδέα του διαφορετικού.

5. Είναι όντως τόσο νέες οι τάσεις ή τα άτομα μιλούν ανοιχτά ευκολότερα σε σχέση με το παρελθόν;

6. undertraining

undertraining Regular Member

Η ανοιχτή ομιλία όντως είναι κάτι που αναδυκνύει τάσεις παλιές ωε νέες. Η ανοιχτή ομιλία όμως και η απομυθοποίηση κάποιων πραγμάτων πιστέυω ότι δε συμβαδίζει με την πραγματοποίηση τους. Ετσι ενώ πολλά άτομα συζητούν πιο ελέυθερα για θέματα που παλαιότερα ίσως σόκαραν νομίζω ότι δεν έιναι στην πραγματικότητα έτοιμα να τα μετατρέψουν σε πραγματικότητα. Ενα μεγάλο μέρος - συντριπτικό θα έλεγα είναι εξεραιτικά συτηρητικό στις ερωτικές και σεξουαλικές του επιλογές. Αυτό έχει να κάνει με δύο περαμέτρους. Η πρώτη και πιο σημαντική έχει να κάνει ότι ενώ μπορέι να συζητάμε άνετα σε μία φιλική παρέα για σεξουαλικά θέματα΄- πάντα βέβαια με το κάλυμα του χιούμορ και του ελαφρου κοκκινίσματος- νομίζω ότι συνεχίζουμε να μην μιλάμε ανοιχτα με τον καθ΄αυτό αρμόδιο: Τον ερωτικό -αλλά και όχι μόνο ερωτικό- σύντροφό μας!
    Η δέυτερη είναι ότι έχουμε μάθει πλέον να ζούμε εικονικά. Ετσι ίσως λαμβάνουμε μεγαλύτερη ικανοποίηση από την υπόθεση ότι συζητάμε για να κάνουμε παρά όταν πραγματικά το κάνουμε!