Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Νέος στον χώρο

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος xania1990, στις 30 Μαϊου 2011.

1. xania1990

xania1990 New Member

Γεια σε όλους, είμαι νέος στον χώρο, δεν γνωρίζω τους αγγλικούς όρους. Στο σεξ δεν έχω πρόβλημα ποιος θα είναι ο παρτενέρ, άντρας, γυναικά, shemale...
    Πρόσφατα ανακάλυψα ότι το να βλέπω fetish βίντεο στο internet με καυλώνει αφάνταστα, έχω "δοκιμάσει" μια φορά... μερικές ξυλιές στον κώλο από έναν άντρα, μου άρεσε αρκετά... Από εκεί κ πέρα τίποτα άλλο αλλά με τρελαίνει η ιδέα να είμαι slave σε μια γυναικά ή να είμαι δεμένος και να με χτυπάνε... Δεν ξέρω αν θα έχω τα κότσια να δοκιμάσω κάτι αν μου δοθεί η ευκαιρία. Τ ερώτημα μου είναι... ανήκω σε αυτόν τον χώρο, και πως θα είμαι σίγουρος;;;

2. Elysium

Elysium Contributor

Απάντηση: Νέος στον χώρο

Θα δεις με τον καιρό. Καλώς ήρθες.

3. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Βρε καλως το παιδι με τις αποριες και τις ωραιες επιθυμιες.....
    Μην αγχωνεσαι.
    Διαβασε λιγο, μιλα με ανθρωπους και θα διαπιστωσεις που ανηκεις.
    Για περισσοτερη βοηθεια μπορεις να κανεις ειδικες εξετασεις.....αστειευομαι!
    Και παλι καλως ηλθες

4. Alexkat

Alexkat Contributor

Kαλώς ήλθες φίλε.
    Κάποιος............................(δεν θα πώ ποιός).........είπε κάποτε την φράση.........................................
    ........."Αγάπα το βίτσιο. Eίναι πλεονέκτημα. Και το χειρότερο....................είναι ευχαρίστηση"...............................
    Στο ερώτημά σου λοιπόν μην βιαστείς να δώσεις απάντηση. Την απάντηση θα την ανακαλύψεις μόνος
    σου με τον καιρό.

Last edited: 31 Μαϊου 2011
  5. john_slave96

john_slave96 Contributor

Θα βρεις το δρόμο σου με τον καιρό. Καλώς ήρθες.

6. Brainstorm

Brainstorm Regular Member

Γιατι τοση πρεμουρα να ανηκεις "σε αυτον" τον χωρο?

Να μην ανηκεις σε κανεναν χωρο, και να κανεις ο,τι γουσταρεις οπως το γουσταρεις. Απο παντου μπορεις να αποκομισεις πραγματα, ιδεες και αλλα που μπορουν να σε κανουν να περνας καλυτερα και να απελευθερωθεις.

Καλως ηρθες με λιγα λογια