Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Νέος όρος: Τι είναι οι Demi-sexual;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Jack Wolfskin, στις 20 Απριλίου 2016.

1. Αυτό το δέχομαι και ζητώ συγνώμη που σου γάμησα το νήμα

2. AndreDelastrange

AndreDelastrange Regular Member

Η αποδοχή της διαφορετικότητας σταματάει για μένα σε αυτούς που αναπαράγουν έννοιες όπως του "σαβουρογάμη". Το φόρουμ έχει Moderation, όποιος πιστεύει ότι θίχτηκε καταφεύγει εκεί.

3. Συνηθίζω να λύνω τις διαφορές μόνος.
    Πολύ δύσκολο να καταφέρει να με θίξει κάποιος που αποδέχεται τη διαφορετικότητα κατά πως τον βολεύει.  

4. Jack Wolfskin

Jack Wolfskin the big bad Wolf

εσυ, που ακριβως ειδες να τιθεται θεμα "διαφορετικοτητας",
    που ειδες να θιγεται αυτη,
    που ακριβως να γινεται ή οχι αποδεκτη
    και ποια ειναι ακριβως η συμβολη σου σε αυτο το νημα.
    Το θεμα το ειδες ?

5. AndreDelastrange

Το είδα και σχολίασα και το άρθρο που παρέθεσες. Για το γεγονός ότι κάποιος ανώνυμος συντάκτης, σε κάποια στήλη με τίτλο "χαλαρα" υπαινίχθηκε ότι ο δυνατός συναισθηματικός δεσμός είναι προνόμιο των demisexual, τί να πω εγώ; Κάποιος, κάπου, κάτι είπε και κάτι έγινε...

Για το δικαίωμα του καθενός να μην τον ονομάζει κανένας "σαβούρα" δεν έχω να πώ κάτι, (θα έπρεπε να) θεωρείται αυτονόητο.

6. Jack Wolfskin

Οταν ξεκινησα το θεμα, ειχα στο μυαλο να δειξω απο την μια την λατρεια για ταμπελες και απο την αλλην, ποσο αχρηστες ειναι ευτες, παντοτε κατα την αποψη -και οχι γνωμη- μου. Δεν εχω γνωμη, αποψη εχω.

Αν το νημα πραγματευοταν αυτην την τοποθετηση, θα ελεγα οτι εισαι 100% μεσα στο θεμα. Αλλα, δυστυχως, δεν.

Θερμη παρακληση, που αφορα και τους δυο σας.
    Στειλτε ΠΜ, ΣΜΣ, ανταλλαξτε τηλεφωνα, εστω πιειτε μια μπυρα ή εναν καφε.
    Χαλαρωστε ομως λιγο.
    Τουλαχιστον σε αυτο το νημα.

7. Ταβανόπροκα, αλλά δεν πειράζει. Την αξίζω "με το χαρακτήρα που ' χω", όπως θα 'λεγε η Μαλβίνα  

8. Κερνάω.

9. AndreDelastrange

Εγώ νομίζω ότι με αφορμή διάφορα γεγονότα οι άνθρωποι (κάποιοι τουλάχιστον, γιατί οι vanilla είναι αλλουνού παπά) καταλαβαίνουν με νέους τρόπους τη σεξουαλικότητα τους, συνειδητοποιούν ότι υπάρχουν και άλλοι σαν κι αυτούς, επινοούν όρους για να συνεννοούνται. Νομίζω ότι αυτό είναι από τα καλύτερα πράγματα που έχουν γίνει από τη σεξουαλική επανάσταση μέχρι σήμερα. Αυτό το γεγονός βέβαια υποβιβάζεται από τον κατάπτυστο συντάκτη του άρθρου σε προσπάθεια να πάρει κλικ από χαβαλέδες και κουτσομπόληδες. Ο ορισμός δε που δίνει είναι της πλάκας. Για την αξία αυτών των όρων αρκεί να σκεφτεί κανείς πόσο φρικιό θα ένιωθε κάποιος που δεν ήθελε ποτέ να κάνει σεξ και πόσο θα ανακουφίστηκε όταν συνάντησε κάπου τον όρο asexual.

Για τα υπόλοιπα δεν έχω προσωπικά με κανέναν, γνωρίζω μόνο δυο μέλη του φόρουμ (απ' όσο ξέρω τουλάχιστον). Αλλά κάποιες απόψεις και συμπεριφορές που με μειώνουν σαν άνθρωπο δεν μπορούν να μείνουν αναπάντητες.

10. Jack Wolfskin

Εγω θα σου συνιστουσα, εντελως φιλικα, να μην δειχνεις με το δακτυλο άλλους. Τα αλλα δακτυλα δειχνουν παντοτε εσενα.
    Το κειμενο σου βριθει απο αποψεις και συμπεριφορες, που μειωνει οσους ειναι αλλης αποψης με την δικη σου.
    Ευτυχως ομως, δεν ειμαι βαθμολογητης κειμενων.

Θερμη παρακληση, νομιζω οτι ολοι μας καταλαβαμε πεντε πραγματα, ας σταματησει το off topic εδω.
    Υπαρχουν ΠΜ, sms, chat, σηματα καπνου ή ταμ-ταμ...

11. AndreDelastrange

Δεν κατάλαβα τί εννοείς με την πρώτη παράγραφο του άρθρου σου (του ποστ εννοώ)

Last edited: 21 Απριλίου 2016
  12. brenda

brenda FU very much

''η ελευθερία από την ασυδοσία, ένα θράσος δρόμος''
    κι η ευφυία με την αλαζονεία γεννήσανε την σκληρότητα
    Προσέξτε, δεν την γέννησαν ο πόνος και η βία,
    εκεί γεννήθηκε η λάγνα ηδονή των αισθήσεων
    Και μετά καθόμαστε και συζητάμε και αναλύουμε γιατί δεν επικοινωνούμε...
    Δεν υπάρχει σεβασμός, δεν υπάρχει αγάπη, πως είναι δυνατόν να τα καταφέρουμε?
    Ας υπάρχει επιθετικότητα, ας υπάρχει και ορμητικότητα, άμα αυτό είναι το πηγαίο συναίσθημα.
    Αλλά δεν γίνεται να εξαντλείται το επίπεδο του διαλόγου σε αυτήν την δομική παρανόηση της βάσης επί της οποίας υποτίθεται ότι συνομιλούμε.